Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is szigorúan monoton növekvő sorozatot alkot a barátnőitek/barátaitok minősége, időrendi sorrendbe rendezve?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok, hogy általában így van e az embereknél vagy megengedtek e lokális szélsőértékeket is, úgy vagytok vele, hogy ha nincs ló jó a szamár is néha?2013. júl. 16. 12:16
1/10 anonim válasza:
Szerintem igen. Minden kapcsolatból tanulok valamit, ezáltal jobban választok a következőnél. Ez mondjuk azt is jelenti, hogy az évek során egyre nehezebbé válik olyat találni, akivel hosszútávon el tudom képzelni az életem.
Ló nincs jó a szamár is dologba nem megyek bele.
2/10 anonim válasza:
Én voltam már úgy, hogy megengedtem volna egy lokális szélsőértéket barátnő kérdésben, annyira el voltam keseredve, csak ahogy lenni szokott; olyankor kutyának sem kellek. Ugyanakkor én nem nevezném szigorúan monoton növekvőnek. Inkább csak monotonnak.
3/10 A kérdező kommentje:
Egy monoton növekvős életsorozattal én is kiegyeznék simán, de egy lok. min.-en én is gondolkoztam mostanában csak piszkálná a büszkeségemet. Inkább akkor tipródok.
2013. júl. 16. 12:34
4/10 anonim válasza:
Hát ja a kísértés az nem gyenge
5/10 anonim válasza:
Csak én vagyok az oka annak, hogy nincs tejjel-mézzel folyó kánaán, de én már csak ilyen aszkéta alak vagyok
6/10 anonim válasza:
Mindent a szemnek semmit a kéznek
7/10 anonim válasza:
Manapság durva dolgokat láthat aki szemfüles
8/10 anonim válasza:
Alapvetően ez logikus és szükségszerű, mert ahogy korosodsz, tapasztalsz, egyre okosabb leszel, de ezzel együtt egyre tapasztaltabb és okosabb partnerekkel is kerülsz össze. A minőségileg növekvő tendencia ebből a szempontból csalóka, mert lehet, hogy az aktuális párod mondjuk öt évvel azelőtt sokkal rosszabb lett volna az öt évvel azelőtti párodnál, csak ő is fejlődött.
9/10 anonim válasza:
vagy csak nálam kísértenek mezítelen lányok?
10/10 anonim válasza:
Nálam nem. egyelőre inkább hasonlít egy cosinus fgv-re 0-tól 3*pi/2-ig :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!