Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy elégítsem ki a barátom egyre növekvő anyagi igényeit?
"Hogy elégítsem ki a barátom egyre növekvő anyagi igényeit?" Most akkor nem ertem!
Azt irod neki igenyei vannak es elveszited ha nem teszel ennek eleget, pedig a szex vele a legjobb ! Na most akkor mit akarsz te bolond? Ossze vissza beszelsz.
Nézd kérdező, átolvastam a valaszaidat nagyjából.
Semmi olyat nem láttam, hogy mennyire melletted allna.
De tényleg. Te ezt saját magadban nagyitod fel.
Bevitt a kórházba a labaddal??
Nevetséges. Szerintem itt mindenkivel megtenné a szomszédja. És vinné neki kaját is.
Mert nem koltottel rá a karantén alatt?
Jézus. Ne haragudj, de ha magadat kívülről olvasnad, látnád mennyire szánalmasnak a válaszaid.
Meghogy beavatott a titkaiba..
Istenem...
Gondolkodj már, a fizetett fiúkáknak fizetik a közös időtöltést.
A kitartott fiukaknak.
Egy férfi ezt nem hagyja. Akkor sem, ha havi 200 ért dolgozik.
Érted?
Lehet, hogy nem wellnesezni visz, hanem le a dunapartra., De akkor ott csinál neked élményt.
Cserébe romantikazik neked, és el üvölt téged.
Ne haragudj de fogalmad sincs az igazi férfiről, szeretetről.
Ellenben az a véleményem rólad, hogy sosem volt önbizalmad, esetleg sokat csúfoltak gyerekkorodban, és te a tanulásba menekultél.
Tanultál, és sosem éltél.
Vannak barátnőid?
Ilyen igazi csajok?
Ha igen, akkor hagyd a palit, menjetek el wellnesezni.
Legyél roszkislany.
Merev vagy, egy álom képet hajtasz.
Sokkal többet foglalkozz magaddal mint a paliddal.
Most fogd magad, menj el vegyél kondiberletet, fogadj személyi edzőt.
Megéri. Lefogysz, lesz sikerelmenyed, és tükörbe nézve nem is látod az arcod csúnyának.
És radobbensz, hogy ez a Superman, egy férfi prosti.
Fogalmad sincs ,milyen rafkosak ezek. De tényleg.
Valóban menj el pszichológushoz is, kigyogyitana a tarsfuggosegedből, és az önbizalom hianyodból.
Ha úgy érzed, hogy elsősorban a pénzed miatt van veled, akkor most azt kapod, amire "szerződtetek", nincs min csodálkozni.
Egyébként ennek ellenére nem venném meg neki a telefont. Ha ezért most elhagy, akkor rövidesen így is, úgy is elhagyna.
Egyébként pedig gátat kell szabnod a pasid "egyre növekvő anyagi igényeinek", mert ha nem teszed meg most, később csak rosszabb lesz.
Ami a telefont illeti, miért veszel félmilliós telefont magadnak? Most néztem egy 70 ezer forintos telefont és olyan, hogy az agyam eldobom tőle. Mindent tud, amit a félmilliós. Egy icipicit lassabb és egy picit szarabb a kamerája, de amúgy egyik sem veszi fel a versenyt egy rendes fényképezőgéppel. Ennyi a különbség. Ki az a hülye, aki félmilliót költ telefonra? Még 150 ezer is sok, amikor nagyon jó telefont kapsz 70-ért. Mindegyik pontosan 3 év után fogja kilehelni a lelkét, minőségi különbség nincs köztük! Az ájfón pedig mindig is kétszeresen volt túlárazva, hülye aki olyant vesz.
133 rá válaszolva, valószínű valami történt esetleg pattintotta a másik nője.
Fel hogy téged is elveszít.
Gyanítom, hogy a haverjai, nagyon nevetnek rajtad.
"Szerinted kizárólag attól érezheti magát valaki férfinak, hogy ő keres többet és ő viseli az anyagi terheket?"
Nem. Attól érezheti még magát annak, ha buta, felszínes, önbecsülés nélküli, átverhető, agyhalott libàk megdugàsa után még drágább telefont kér magának.És ennek elérése miatt nem riad vissza semmilyen eszköztől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!