Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy elégítsem ki a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy elégítsem ki a barátom egyre növekvő anyagi igényeit?

Figyelt kérdés
30 körüli nő vagyok, a pasi fél évvel idősebb nálam. Nem vagyok szép,de helyes pasira vágytam, így regisztráltam az erre való oldalra és megismerkedtem egy nagyon helyes, izmos sráccal, akire mindenki azt mondaná, hogy ő bizony 10/10. Kezdetben csak én fizettem a közös programjainkat, de már egyre többet akar, így szeretné, ha kifizetném neki az egyik legújabb félmilliós telefont, messzebbre is utaznánk stb. Most hirtelen megadta magát a hűtőm, újat kellett vennem (370ezer mínusz). Viszonylag jól keresek, de szeretném,ha azért maradnának tartalékaim is, ha minden megvennék vagy kifizetnék neki, akkor nem sok maradna. Nagyon szeretem, teljesen szerelmes vagyok belé, nem akarom semmiképp sem elveszíteni őt. A szex is vele a legjobb, senki nem volt még velem ennyire figyelmes az ágyban, az összes titkos fantáziámra is vevő.
2020. aug. 16. 08:58
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/216 anonim ***** válasza:
93%

"Hogy elégítsem ki a barátom egyre növekvő anyagi igényeit?" Most akkor nem ertem!

Azt irod neki igenyei vannak es elveszited ha nem teszel ennek eleget, pedig a szex vele a legjobb ! Na most akkor mit akarsz te bolond? Ossze vissza beszelsz.

2020. aug. 16. 13:58
 132/216 anonim ***** válasza:
100%
Férjem most mondja, hogy neki is van egy ilyen haverja, mindenfélére hivatkozik fizetéskor, mindent a nő fizet, ő meg bekamuzik mindenfélét, hogy szereti csak nincs pénze stb.
2020. aug. 16. 14:03
 133/216 A kérdező kommentje:
Nem jelentettem ki, hogy elveszítem, ha nem adom meg neki a leírtakat, de megfordult a fejemben. Az ember mindig a legrosszabbat vizionálja. A telefon és külfödi nyaralás előtt nem volt ilyen igénye. Sőt volt olyan alkalom, hogy az étterembe az étlap nézesekor megkérdezte, hogy az adott, drágább étel belefér-e, ehet-e azt. Éppen ezért nem értem, hogy hirtlelen mi lelte.
2020. aug. 16. 14:04
 134/216 anonim ***** válasza:
100%

Nézd kérdező, átolvastam a valaszaidat nagyjából.

Semmi olyat nem láttam, hogy mennyire melletted allna.

De tényleg. Te ezt saját magadban nagyitod fel.

Bevitt a kórházba a labaddal??

Nevetséges. Szerintem itt mindenkivel megtenné a szomszédja. És vinné neki kaját is.

Mert nem koltottel rá a karantén alatt?

Jézus. Ne haragudj, de ha magadat kívülről olvasnad, látnád mennyire szánalmasnak a válaszaid.

Meghogy beavatott a titkaiba..

Istenem...

Gondolkodj már, a fizetett fiúkáknak fizetik a közös időtöltést.

A kitartott fiukaknak.

Egy férfi ezt nem hagyja. Akkor sem, ha havi 200 ért dolgozik.

Érted?

Lehet, hogy nem wellnesezni visz, hanem le a dunapartra., De akkor ott csinál neked élményt.

Cserébe romantikazik neked, és el üvölt téged.

Ne haragudj de fogalmad sincs az igazi férfiről, szeretetről.

Ellenben az a véleményem rólad, hogy sosem volt önbizalmad, esetleg sokat csúfoltak gyerekkorodban, és te a tanulásba menekultél.

Tanultál, és sosem éltél.

Vannak barátnőid?

Ilyen igazi csajok?

Ha igen, akkor hagyd a palit, menjetek el wellnesezni.

Legyél roszkislany.

Merev vagy, egy álom képet hajtasz.

Sokkal többet foglalkozz magaddal mint a paliddal.

Most fogd magad, menj el vegyél kondiberletet, fogadj személyi edzőt.

Megéri. Lefogysz, lesz sikerelmenyed, és tükörbe nézve nem is látod az arcod csúnyának.

És radobbensz, hogy ez a Superman, egy férfi prosti.

Fogalmad sincs ,milyen rafkosak ezek. De tényleg.

Valóban menj el pszichológushoz is, kigyogyitana a tarsfuggosegedből, és az önbizalom hianyodból.

2020. aug. 16. 14:05
 135/216 A kérdező kommentje:
Forintra pontosan tudom, hogy mennyi pénz van a folyószámláján és lekötve, mert én segítettem neki a legelőnyösebb konstrukciót választani. Nem kamuzik, nem lenne értelme.
2020. aug. 16. 14:06
 136/216 anonim ***** válasza:
100%

Ha úgy érzed, hogy elsősorban a pénzed miatt van veled, akkor most azt kapod, amire "szerződtetek", nincs min csodálkozni.

Egyébként ennek ellenére nem venném meg neki a telefont. Ha ezért most elhagy, akkor rövidesen így is, úgy is elhagyna.

Egyébként pedig gátat kell szabnod a pasid "egyre növekvő anyagi igényeinek", mert ha nem teszed meg most, később csak rosszabb lesz.

Ami a telefont illeti, miért veszel félmilliós telefont magadnak? Most néztem egy 70 ezer forintos telefont és olyan, hogy az agyam eldobom tőle. Mindent tud, amit a félmilliós. Egy icipicit lassabb és egy picit szarabb a kamerája, de amúgy egyik sem veszi fel a versenyt egy rendes fényképezőgéppel. Ennyi a különbség. Ki az a hülye, aki félmilliót költ telefonra? Még 150 ezer is sok, amikor nagyon jó telefont kapsz 70-ért. Mindegyik pontosan 3 év után fogja kilehelni a lelkét, minőségi különbség nincs köztük! Az ájfón pedig mindig is kétszeresen volt túlárazva, hülye aki olyant vesz.

2020. aug. 16. 14:07
 137/216 anonim ***** válasza:
100%

133 rá válaszolva, valószínű valami történt esetleg pattintotta a másik nője.

Fel hogy téged is elveszít.

Gyanítom, hogy a haverjai, nagyon nevetnek rajtad.

2020. aug. 16. 14:08
 138/216 anonim ***** válasza:
100%

"Szerinted kizárólag attól érezheti magát valaki férfinak, hogy ő keres többet és ő viseli az anyagi terheket?"

Nem. Attól érezheti még magát annak, ha buta, felszínes, önbecsülés nélküli, átverhető, agyhalott libàk megdugàsa után még drágább telefont kér magának.És ennek elérése miatt nem riad vissza semmilyen eszköztől.

2020. aug. 16. 14:09
 139/216 anonim ***** válasza:
100%
Hát én nem bírnám ezt a kiszolgáltatottságot. Dolgozó emberként nem tud kifizetni magának egy adag kaját sem, minden önbecsülését félredobva kell a csaját megkérdeznie mit ehet? Nekem nem nézhet ki annyira jól egy férfi sem, hogy egy ilyet elviseljek. Nem tudnék rá felnézni egyáltalán. Nincs gondom a szegény pasikkal, de akkor mondja azt hogy nem megyünk étterembe, majd ő összedob nekem valamit a konyhába és kész.
2020. aug. 16. 14:11
 140/216 A kérdező kommentje:
Az iskolában valóban piszkáltak, mivel apukám volt az igazgató, minden tanár ismert már korábbról legalább hallomásból és nekem minden esetben kétszeresen kellett bizonyítanom, az igazgató lányától mindenki többet várt el. Vannak barátaim, természetesen csinálok velük közös programokat, de ez soha nem fogja helyettesíteni azt a boldog párkapcsolatot, amiben most élek. Amióta megjelent Note-széria, azóta olyan telefonom van, most is olyanra szeretném lecserélni, nem 'ájfont'veszek, a céges teelfonom az, én sem igazán szeretem.
2020. aug. 16. 14:15
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!