Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy elégítsem ki a barátom egyre növekvő anyagi
igényeit?
Figyelt kérdés
30 körüli nő vagyok, a pasi fél évvel idősebb nálam. Nem vagyok szép,de helyes pasira vágytam, így regisztráltam az erre való oldalra és megismerkedtem egy nagyon helyes, izmos sráccal, akire mindenki azt mondaná, hogy ő bizony 10/10. Kezdetben csak én fizettem a közös programjainkat, de már egyre többet akar, így szeretné, ha kifizetném neki az egyik legújabb félmilliós telefont, messzebbre is utaznánk stb. Most hirtelen megadta magát a hűtőm, újat kellett vennem (370ezer mínusz). Viszonylag jól keresek, de szeretném,ha azért maradnának tartalékaim is, ha minden megvennék vagy kifizetnék neki, akkor nem sok maradna. Nagyon szeretem, teljesen szerelmes vagyok belé, nem akarom semmiképp sem elveszíteni őt. A szex is vele a legjobb, senki nem volt még velem ennyire figyelmes az ágyban, az összes titkos fantáziámra is vevő.
Milyen pénisz, szól a nőjének, hogy kéne nekem is ilyen teló?
VagY már szeretne buvarkodni?
De te pontosan tudod, hisz így válaszoltál, hogy megérdemli...
2020. aug. 16. 14:48
162/216 A kérdező kommentje:
Milyen kérdések ezek már? Esetleg a melltartóméretem vagy utolsó menstruációm időpontja nem érdekelne? (irónia) Természetesen ápolom a hajam, bőröm, fogorvoshoz, mint minden felelős ember, én is félévente járok ellenőrzésre. Testalkatom átlagos, alacsony vagyok. Igen, az átütemezés, későbbre halasztás lesz a megoldás, ez tűnik a legkézenfekvőbbnek. Minden hónapban teszek félre pénzt, gondolok a jövőre is. Esküvőre viszont nem szánok nagy összeget, rosszul vagyok a többmilliós rongyrázástól. Én azt szeretnèm, ha egy hangulatos tengerparti helyen az anyakönyvezető és 2 tanú előtt fogadnánk örök hűséget egymásnak, minden felesleges felhajtás nélkül.
2020. aug. 16. 14:55
163/216 A kérdező kommentje:
Természetesen ezek csak távlati tervek, az esküvő még korai lenne, nem 7 hónap után fogok hozzámenni, gyermekvállalásról nem is beszélve.
2020. aug. 16. 14:57
164/216 anonim válasza:
Tudod ez tipikusan az az eset, mint amikor a kezdő anyuka nem tud nemet mondani a gyerek kívánságára és akkor is megveszi a kisautót, ha nem tellik rá vagy van otthon már másik száz. Mert totálisan függő a gyerek mosolyától, ő a kis szeme fénye, imádja és azt szeretné ha boldog lenne. Biztos te is hasonlót érzel, el akarod halmozni mert totálisan szerelmes vagy. De ahogy a gyereknek se jó ha megkap mindent, ennek a pasinak sem jó ha megkap mindent. Lehet hogy belement ebbe, mert te ajánlkoztál, de biztos hogy belül rombolja az önbizalmát. Lehet hogy még az elején valóban úgy volt vele, hogy komolyat is akar veled és csak egy kicsit hagyja hogy te fizess, mert legalább így bebozonyítod hogy te nem vagy oylan aranyásó pénzéhes csajszi mint sok nő és úgy tervezte, hogy majd átveszi a szerepet, de közben történt valami. Méghozzá az hogy 7 hónap alatt közelebbről is megismert, rájött milyen szeretetéhes kapcsolatfüggő önbizalomhiányos nő vagy, ráadásul lehetnek más dolgaid is amik nem tetszenek neki csak nem mondja. Elérkezhetett arra a pontra, hogy mégsem kellesz neki, de most már belement ebbe a játékba és most már a pénzről szól. Legbelül már érzi ezt, és utálja is magát érte, de téged nem tud tisztelni mert egy tartás nélküli nő vagy, szóval kezd átkapcsolni bunkóba, így próbálja magában feldolgozni a kognitív disszonanciát. A vége az lesz, hogy ki fog lépni, de nem azért mert nem adsz neki több pénzt, hanem azért, mert neki se jó már így.
2020. aug. 16. 14:59
165/216 anonim válasza:
Nem tudlak sajnálni. A kapcsolatotok - te magad írtad le - az anyagiakon alapszik. A kan egyre többet fog követelni attól függően, hogy az ő anyagi helyzete és a lehetőségei (van-e másik ember, akit lehúzhat) hogyan alakulnak. Illetve ha megérzi a pénz szagát nálad, szintén többet fog követelni. Ne legyél hülye, neked sokkal nagyobb veszíteni valód van ebben a "kapcsolatban"!
Az érzelmeket elég ügyesen meg lehet játszani. Valószínűleg kedvel téged, mint embert, talán szeret is, de nem szerelmes beléd. Az nem így néz ki.
Egyébként melyik az a bizonyos "erre való oldalra"? Puncs?
És mennyi a havi átlagos bevételed?
2020. aug. 16. 15:01
166/216 A kérdező kommentje:
Soha nem volt velem bunkó, ez az egy dolog, amit nem viselek el senkitől és a kapcsolat azonnali lezárását jelenti számomra. Nem változott semmit a viselkedése a kérése óta. Minden embernek vannak negatív tulajdonságai, neki is és nekem is, de ezek nem akkora horderejű dolgok, hogy ne tudnánk keresztüllendülni rajta.
2020. aug. 16. 15:03
167/216 anonim válasza:
Oke! Nah akkor magyarazza mar nekem el valaki , hogy mit akar a kerdezo?! Nekem sajnos nincs diplomam szoval egyertelmueb ostoba vagyok. Most akkor tobbet akar anyagilag adni , de nem akar telefont venni, de amugy buvarkodni elakarja vinni? Ez a lenyeg?
2020. aug. 16. 15:08
168/216 anonim válasza:
Simán lehet hogy azért kezdett el kérni, mert el akar menni a falig. Látni akarja mennyire van tartásod, mennyire lehet téged kihazsnálni. Tudod egy férfi se akar magának olyan feleséget, aki hülye. Szóva még az is lehet hogy szerelmesebb lesz beléd, ha visszautasítod és határokat húzol. Talán az elején bedurcizik és elmegy, de lehet két hónap múlva rád ír, hogy hiányzol neki. Akkor lefektetheted az új szabáloykat, a fifty-fiftyt és boldogan éltek míg meg nem haltok.
2020. aug. 16. 15:08
169/216 anonim válasza:
168 választ megér ez a kérdés?!
Nincs egy kicsit agyonrágva? 🤔🤔
2020. aug. 16. 15:24
170/216 anonim válasza:
"csak annyira rossz, belülről teljesen felőröl, hogy nemet mondok neki arra, amit valóban szeretne."
Nem. Neked nem ez a rossz. Légy őszinte magadhoz, az a bajod, hogy te is tudod ez valójában nem az a kapcsolat, amire vágysz. Tagadhatod, de egyszer kiderül az igazság. És ettől félsz, de nagyon. Ez a kérdés is azért született meg, mert már érzed, hogy nem olyan rózsaszínű, mint ahogyan nekünk itt próbálod előadni. Ha olyan jó lenne, akkor most nem kérdezgetnél itt. Tudod, hogy a pasi full ráment az anyagi részre, és kezded látni az igazi énjét. Még tagadod, de a kérdés már erre utal. Élhetsz még a mesékben, de itt már hiba van a gépezetben. Remélem egyszer rájössz, hogy nincs értelme a csodára várni. Az nem volt, nem lesz. Az önbecsapás is elég veszélyes dolog.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!