Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy elégítsem ki a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy elégítsem ki a barátom egyre növekvő anyagi igényeit?

Figyelt kérdés
30 körüli nő vagyok, a pasi fél évvel idősebb nálam. Nem vagyok szép,de helyes pasira vágytam, így regisztráltam az erre való oldalra és megismerkedtem egy nagyon helyes, izmos sráccal, akire mindenki azt mondaná, hogy ő bizony 10/10. Kezdetben csak én fizettem a közös programjainkat, de már egyre többet akar, így szeretné, ha kifizetném neki az egyik legújabb félmilliós telefont, messzebbre is utaznánk stb. Most hirtelen megadta magát a hűtőm, újat kellett vennem (370ezer mínusz). Viszonylag jól keresek, de szeretném,ha azért maradnának tartalékaim is, ha minden megvennék vagy kifizetnék neki, akkor nem sok maradna. Nagyon szeretem, teljesen szerelmes vagyok belé, nem akarom semmiképp sem elveszíteni őt. A szex is vele a legjobb, senki nem volt még velem ennyire figyelmes az ágyban, az összes titkos fantáziámra is vevő.
2020. aug. 16. 08:58
 171/216 anonim ***** válasza:
100%

167- es.

Ezt már én is feltettem, de azt válaszolta, hogy fent van a kérdésében.

Na a kérdésem a következő, amire választ vár, hogy hogyan elegitse ki a barátját egyre növekvő anyagi igényeit.

Most igazából erre milyen választ vár?

Irtam, hogy vegyen fel hitelt.

De nem jó.

De egyébként mi a kérdés?

Van pénze a kérdezőnek.

Akkor mi az, hogy hogyan elegitse ki az anyagi igényeket?

Nem értem.

Menjen be a boltba és vegye meg neki a telefont.

Nem az a kérdés, hogy segítse e még a barátját hanem , hogy hogyan vegyen neki telefont

Mert jelen esetben ez az anyagi igény.

Szerintem meg a kérdező troll.

2020. aug. 16. 16:13
 172/216 anonim ***** válasza:
100%

Fél év múlva a nevedre sem fog emlékezni!

Ha 70 ezerért vettél volna hűtőt, máris maradt volna 300 a zsebedben. De megcsináltatni is meg lehet 100 alatt...

2020. aug. 16. 16:15
 173/216 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjatok mert kamu.
2020. aug. 16. 16:18
 174/216 anonim ***** válasza:
100%

171#

167 vagyok! Nah akkor ha erre var otletet akkor jo.

Hat elvileg 3 nyelven beszel akkor

Szakforditas

Nyelvtanitas (interneten is lehet van egy csomo oldal.)

Esetleg a szakmajan belul , korrepetalhat egyetemistakat.

De meg mindig nem ertem miben segit ez , ha megveszi neki a telefont meg elviszi buvarkodni kulfoldre. Mind1. es hogy ez miert igenye annak a hos szerelmes ferfinak , ha nem tudja kifizetni maganak.

2020. aug. 16. 16:22
 175/216 anonim ***** válasza:
100%
Mar ugy ertem ha nem himringyo! Mert a kerdezo ezt kikerte maganak hogy himringyoztak.
2020. aug. 16. 16:23
 176/216 anonim ***** válasza:
83%

Ez csak eljatsza a diplomas nőt.

Ott ül és röhög a sok h@lye valaszolón.

2020. aug. 16. 16:25
 177/216 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó szerintem is csak trollkodik. Da ha mégsem, sötét mint az éjszaka.
2020. aug. 16. 16:53
 178/216 anonim ***** válasza:
92%
Na lássuk akkor hogy is állunk. Vagy te aki nem szép de azért a helyes pasi kell aki 10/10-es. Pusztán azért hogy megtartsd inkább szórod rá a pénzt. Ő pedig veled fizettet mindent. És ezt meg is teheti mert te balek vagy a rondaságod mellé. Nem tudom elképzelni hogy hogyan tudod magad nőnek érezni mellette? Csak arra alapozod hogy jó az ágyban?Ettől már hercegnő vagy azt gondolod? Egyáltalán nem. Sőt semmi. Csak egy pénztárca. És ezt a te nagy alfahímed is pontosan tudja és kihasználja. És te tényleg egy ilyet tekintesz férfinek? Amelyik pasi el tudja viselni hogy akár egy kávét is a nő fizessen neki az nem férfi. Nemhogy még el is tartsa. Nem.férfivel vagy hidd el. Ha egy 10/6-os külsejű férfi környékezne meg azt meg elhajtanád fogadjunk egy ilyen senkinek meg megadod a tiszteletet.... Mind a ketten szánalmasak vagytok. Remélem akkor jössz rá hogy a külső nem minden ha már tényleg nem kellesz senkinek. Sok boldogságot pénztárca
2020. aug. 16. 16:54
 179/216 anonim ***** válasza:
100%
177#! Ha nem trollkodik sem sotet mint az ejszaka mert 3 nyelven beszel es 2 diplomaja van... hat nem erted!?😂😂
2020. aug. 16. 16:55
 180/216 A kérdező kommentje:
Nem vagyok az az ember, aki a diplomáival vagy a nyelvtudásával vág fel, látom titeket ez nagyon zavar, hogy le mertem írni a lehülyézésre. Átjött, megbeszéltük, hogy elhalasztjuk az utazást akkora, mikor már biztosabb lesz a helyzet és telefont egyelőre nem veszek neki. Megmutattam az első féléves kiadásaimat összesitve neki, feketén-fehéren látott mindent. Megígértem neki, hogy majd kapni fog egy nagy meglepetést a közelgő hónapfordulónkra, olyasmit, amit még ezeknél is sokkal jobban szeretne (nem tárgyi dologról van szó).
2020. aug. 16. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!