Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy elégítsem ki a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy elégítsem ki a barátom egyre növekvő anyagi igényeit?

Figyelt kérdés
30 körüli nő vagyok, a pasi fél évvel idősebb nálam. Nem vagyok szép,de helyes pasira vágytam, így regisztráltam az erre való oldalra és megismerkedtem egy nagyon helyes, izmos sráccal, akire mindenki azt mondaná, hogy ő bizony 10/10. Kezdetben csak én fizettem a közös programjainkat, de már egyre többet akar, így szeretné, ha kifizetném neki az egyik legújabb félmilliós telefont, messzebbre is utaznánk stb. Most hirtelen megadta magát a hűtőm, újat kellett vennem (370ezer mínusz). Viszonylag jól keresek, de szeretném,ha azért maradnának tartalékaim is, ha minden megvennék vagy kifizetnék neki, akkor nem sok maradna. Nagyon szeretem, teljesen szerelmes vagyok belé, nem akarom semmiképp sem elveszíteni őt. A szex is vele a legjobb, senki nem volt még velem ennyire figyelmes az ágyban, az összes titkos fantáziámra is vevő.
2020. aug. 16. 08:58
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/216 anonim ***** válasza:
100%
egyszerűen éljetek kisebb lábon, így neked is neki is marad pénze. Minden a te hibád, minek ajánlod fel neki hogy mindent te fizetsz? Nem tudod elfogadni a szeretetet? Azt hiszed minden jó szóért fizetni kell? Hogy neked nem jár tisztelet, szeretet, csak ha kinyalod a másik seggét és mindenben támogatod? Tényleg menj el pszichológushoz, beszéld át vele ezt a kapcsolatot.
2020. aug. 16. 14:28
 152/216 A kérdező kommentje:
Akkor megpróbálom röviden összefoglalni. A kapcsolat elején lefixáltuk, hogy a közös kiadásokat fizetem teljes egészében. Most hirtelen előjött azzal, hogy szeretne egy olyan új telefont ő is, amit magamnak fogok venni, valamint szeretné kipróbálni a búvárkodást a tengerben. Igyekszem minden tőlem telhetőt megadni neki, de ezeket jelen helyzetben túlzott igényeknek érzem és az előbbire szerintem semmi szüksége. Nem akarom megbántani azzal, hogy nemet mondok, mert végülis a viselkedése, a hozzám való viszonya, az együtt töltött lassan 7 hónap alapján megérdemelné.
2020. aug. 16. 14:28
 153/216 anonim ***** válasza:
100%

7 hónapja??😀😀

Ne mondj nemet.

Szeretne O is olyan ún telefont magának?

Mond azt, hogy vedd meg.

Szeretné kipróbálni a búvárkodást?

Mond neki hogy hajrá, próbáld ki.

2020. aug. 16. 14:33
 154/216 A kérdező kommentje:
Nem élünk nagylábon, sőt őt is próbálom arra sarkallni, hogy minél tudatosabban költse a pénzét. Vezeti hozzám hasonlóam a kiadásait, így a hóna végén látja mire mennyi ment el, miből lehetne visszább venni, persze észszerű keretek között, nem átesve a ló másik oldalára sem.
2020. aug. 16. 14:35
 155/216 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nincs mese, ha megérdemli. Ha továbbra is vele akarsz kefélni, virítod a lóvét. Különben elzárja előled a farkincát. Vagy szembenézel vele, és megmondod a szemébe, hogy neked ez már túlzás. Ezzel vállalva a negatív kimenetelt is. Milyen kapcsolat ez, ha ennyit nem vagy képes őszintén a szemébe mondani? És milyen pár vagy te, hogy az oldalakon keresztül dicsőített párodnak a háta mögött kérdezgeted a vadidegen embereket?
2020. aug. 16. 14:38
 156/216 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan így, ahogy ezt itt leírtad, mondd el neki.

Esetleg adjátok el az ő régi telefonját, és úgy már mégse fél milla az új. Vagy vegyétek használtan meg az újat is. Vagy szálljon bele ő is valamennyivel.

A nyaralást el lehet tolni, egy Tunézia vagy Egyiptom télen is van, akciósan last minute áron is ki lehet fogni. Ott lehet búvárkodni. Lőj be összeghatárt, ő meg vadásszon valamit, a net tele van ilyenekkel, mi is így járunk nyaralni, ajánlom az utazómajom oldalt Facebookon.

Kommunikáljatok, mert anélkül nem fog menni.

2020. aug. 16. 14:38
 157/216 anonim ***** válasza:
100%
nagyon kíváncsi vagyok rád kérdező, hogy nézel ki? miylen magas vagy, hány kg, sportolsz? megcsináltattad a fogaid? ápolod a hajad? Miből gondolod hogy nem vagy szép?
2020. aug. 16. 14:39
 158/216 anonim ***** válasza:
90%

7 hónap az semmi...

bár nem tudom mennyi idősek vagytok, meg pontosan mennyit kerestek, de ekkora ismeretség esetén, úgy, hogy együtt sem élek vele, eszembe sem jutna ennyit költeni. Ezeket az igényeket nem kell kielégíteni. Meg kell beszélni, hogy ez neked nem fér bele. Magadnak megveszed a telefont, mert megérdemled, de neki most nem fér bele.

Amúgy simán vissza tudtok venni a színvonalból picit, hogy te is többet tudj félretenni (ha majd családot akarnál stb), mert lehet nem sok a havi 50-150k kiadás rá, rátok, de mennyivel jobb lenne, ha csak max 50k-t költenél, ő meg mondjuk 15-25k-t (amig rendbe nem jön anyagilag), és akkor így is elprogramozgattok, esztek havi 65-75k-t, 100k-t pedig tisztán el tudsz tenni a babára vagy az esküvőre stb.. simán megbeszélheted vele a hosszútávú terveket, ha szeret megérti. Ha szakít vagy megijed, akkor nem szeretett igazán... akkor tényleg csak a pénzt látta meg benned. Ülj le, és beszéljétek meg. Ha egy hullámhosszon vagytok, ténylet szeretitek egymást, érdemes a hosszútávú anyagi kérdéseket is átbeszélni (főleg, ha már volt is erről szó).

2020. aug. 16. 14:39
 159/216 A kérdező kommentje:
A pénisze nem egyfajta jutalom, ami akkor jár, ha költöttem rá. Meg fogom vele beszélni, csak annyira rossz, belülről teljesen felőröl, hogy nemet mondok neki arra, amit valóban szeretne. Köszi, ismerem, számtalamszor voltam az utazómajommal, illetve airbnb-s kontaktjaim is vannak. Úgy érzem, hogy most még nem a legmegfelelőbb az idő az utazásra, mikor napról napra változik a helyzet a koronavírus miatt.
2020. aug. 16. 14:43
 160/216 anonim ***** válasza:
100%
De nem feltétlen nemet mondasz, mindössze átütemezed. Amúgy is, szerintem egy igazi férfinek biztos bántaná a csőrét, ha ennyire kiegyenlítetlen a költés stb.. várjátok meg, míg ő egyenesbe jön, illetve még komolyodik a kapcsolat. Költözzetek hivatalosan össze és nézzétek meg, hogy így hogy működik a kapcsolat. Tudjátok-e vinni a háztartást ketten stb.. ha igen, akkor utána közösen tervezgessétek ki mit áll a búvárkodáson stb
2020. aug. 16. 14:46
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!