Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy elégítsem ki a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy elégítsem ki a barátom egyre növekvő anyagi igényeit?

Figyelt kérdés
30 körüli nő vagyok, a pasi fél évvel idősebb nálam. Nem vagyok szép,de helyes pasira vágytam, így regisztráltam az erre való oldalra és megismerkedtem egy nagyon helyes, izmos sráccal, akire mindenki azt mondaná, hogy ő bizony 10/10. Kezdetben csak én fizettem a közös programjainkat, de már egyre többet akar, így szeretné, ha kifizetném neki az egyik legújabb félmilliós telefont, messzebbre is utaznánk stb. Most hirtelen megadta magát a hűtőm, újat kellett vennem (370ezer mínusz). Viszonylag jól keresek, de szeretném,ha azért maradnának tartalékaim is, ha minden megvennék vagy kifizetnék neki, akkor nem sok maradna. Nagyon szeretem, teljesen szerelmes vagyok belé, nem akarom semmiképp sem elveszíteni őt. A szex is vele a legjobb, senki nem volt még velem ennyire figyelmes az ágyban, az összes titkos fantáziámra is vevő.
2020. aug. 16. 08:58
 181/216 anonim ***** válasza:
100%

A 3 nyelvből a francia mehet a legjobban neki a selyemfiúja farkán. De nem eléggé, mert a pasinak pénz is kellene. 😃Szóval kitörölheti a 2 diplomával a valagát. Emberi jellem ismeretéből alaposan elbukott.

Amúgy ja, tényleg nem értem mi a baja végülis, hiszen minden happy. Szeretik egymást, megtesz mindent érte a pasi, kiáll mellette, olyan embereknek áradozik a csajról, hogy csak na, mindent megtudnak beszélni, hiszen szerelem van, a karantén alatt sem kellett költenie rá, szülőknek is be van mutatva. Ez meg mégis itt rinyál egy szros telefon miatt. Ki érti ezt? 🤷‍♀️

2020. aug. 16. 17:29
 182/216 anonim ***** válasza:
100%
Mi lesz az ajándék.?
2020. aug. 16. 17:32
 183/216 anonim ***** válasza:
100%
Buvarkodni viszi
2020. aug. 16. 17:32
 184/216 anonim ***** válasza:
100%
Ez gyorsan ment. Anyuci rögtön beígérte az ő kicsikéjének az ajándékot, csak nehogy megszökjön.👏👏👏
2020. aug. 16. 17:33
 185/216 A kérdező kommentje:
Ráhibáztál, angolul, franciául és olaszul beszélek. Francia nyelvterületen éltem 2,5 évet munka miatt. Tudom, te nem erre céloztál vele. Az ágyban is igyekszem a kedvére tenni, de ezt vissza ia kapom, ennél többet ezzel kapcsolatban nem szeretnék megosztani.
2020. aug. 16. 17:34
 186/216 anonim ***** válasza:
100%

181#.

Hat en se ertem😂😂😂😂

Amugy tipikus ostoba taho csaj ez , azok szoktak akarni a diplomajuk szamaval bizonyitani ,hogy nem proli, unintelligens emberek. Hat emberi jellembol is megbukott es franciabol is?!😂😂😂😂😉😂😂

2020. aug. 16. 17:38
 187/216 anonim ***** válasza:
100%
Milyen hivatalos vagu , kerdezo!😂😂😂
2020. aug. 16. 17:38
 188/216 A kérdező kommentje:
Nem, nem búvárkodás, írtam, hogy az utazást elhalasztjuk. Siklóernyőzés lesz a meglepetése, többször említette a videóim láttán (én már próbáltam), hogy egyszer ki szeretné ő is próbálni. Hogy lennék már az anyja, mikor fél évvel idősebb nálam? Nem azért kapja, hogy ne szakítson velem, hanem én akarom belső elhatározásomból kompenzálni mindezt.
2020. aug. 16. 17:41
 189/216 anonim ***** válasza:
100%
Kerdezo mi a f@sZt akarsz kompenzalni? Hogy ronda vagy?
2020. aug. 16. 17:42
 190/216 anonim ***** válasza:
100%
En az anyamtol szoktam ajandekot kerni, mondjuk csak ha megkerdezi.
2020. aug. 16. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!