Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy elégítsem ki a barátom egyre növekvő anyagi igényeit?
Figyelt kérdés
30 körüli nő vagyok, a pasi fél évvel idősebb nálam. Nem vagyok szép,de helyes pasira vágytam, így regisztráltam az erre való oldalra és megismerkedtem egy nagyon helyes, izmos sráccal, akire mindenki azt mondaná, hogy ő bizony 10/10. Kezdetben csak én fizettem a közös programjainkat, de már egyre többet akar, így szeretné, ha kifizetném neki az egyik legújabb félmilliós telefont, messzebbre is utaznánk stb. Most hirtelen megadta magát a hűtőm, újat kellett vennem (370ezer mínusz). Viszonylag jól keresek, de szeretném,ha azért maradnának tartalékaim is, ha minden megvennék vagy kifizetnék neki, akkor nem sok maradna. Nagyon szeretem, teljesen szerelmes vagyok belé, nem akarom semmiképp sem elveszíteni őt. A szex is vele a legjobb, senki nem volt még velem ennyire figyelmes az ágyban, az összes titkos fantáziámra is vevő.2020. aug. 16. 08:58
201/216 anonim válasza:
Kerdezo te egy unontelligens dmber vagy, ha nem erted, hogy mi degradalo ebben ahogy leirtad a nyomorultat .mintha ehy eszkoz, es targy , egu gumibaba lenne, utana meg omlengsz itt nekunk.
202/216 A kérdező kommentje:
Voltak már előtte is kapcsolataim, ilyen szerelmes még sosem voltam senkibe. Az idézett mondat lényege, hogy Tinderen ismerkedtünk meg és nálam nagyságrendekkel jobb pasi, mint amilyen én vagyok nőben. Felnézek rá minden téren, ha meglátom, akkor jobb kedvem lesz, megnyugszom, akármilyen rossz is volt a napom addigi része.
2020. aug. 16. 18:16
203/216 anonim válasza:
Kerdezo! Nem hiszek neked. Ahogy itt megnyilvanultal abbol egyertelmu, hogynem vagy normalis kedves szeretetrw melto ember.
204/216 anonim válasza:
"Ez az első ilyen, más férfinak nem hiszem, hogy megtenném, de ilyen kaliberűt nem is kapnék soha."
Nah hat errol beszelek kerdezo... Te rakapaszkodtal a faszira ,akirol tudtad ,hogy meglehet venni😂😂😂
205/216 A kérdező kommentje:
Felnőttem és már csak a szeretteimnek szeretnék megfeleni, nem az ismeretlen kommentelőknek. Ha akarsz, mindenben talász kifogásolnivalót. Nem akaszkodtam rá, akarta ellenére igencsak nehezen tudnék vele együtt lenni.
2020. aug. 16. 18:33
206/216 anonim válasza:
Nem mondtam hogy akarata ellenere! Azt mondta megvetted a fszit. Erdek kapcsolat , neki penz kell neked valaki akit mutogathatsz es aki hogy idezzelek10/10!
207/216 A kérdező kommentje:
Ha csak az anyagiak lennének fontosak számára, akkor találna nálam sokkal jobb partit. Nem mutogatom sehol, konkrétan a közösségi oldalaimon is egy közös képünk van fenn, neki meg 2.
2020. aug. 16. 18:38
208/216 anonim válasza:
Hat nem te irtad hogy meg is tudsz vele jelenni olyan jol nez ki?
209/216 A kérdező kommentje:
De, de az nem a külsejére vonatkozott, hanem arra, hogy nem lóg ki a kapa a szájából, nem hoz rám szégyent, ismeri az illemszabályokat és értelmesen tud kommunikálni idegenekkel.
2020. aug. 16. 18:42
210/216 anonim válasza:
Szegeny hapsi. Ezt el kell viselnie egy kis penzert.. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!