Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy elégítsem ki a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy elégítsem ki a barátom egyre növekvő anyagi igényeit?

Figyelt kérdés
30 körüli nő vagyok, a pasi fél évvel idősebb nálam. Nem vagyok szép,de helyes pasira vágytam, így regisztráltam az erre való oldalra és megismerkedtem egy nagyon helyes, izmos sráccal, akire mindenki azt mondaná, hogy ő bizony 10/10. Kezdetben csak én fizettem a közös programjainkat, de már egyre többet akar, így szeretné, ha kifizetném neki az egyik legújabb félmilliós telefont, messzebbre is utaznánk stb. Most hirtelen megadta magát a hűtőm, újat kellett vennem (370ezer mínusz). Viszonylag jól keresek, de szeretném,ha azért maradnának tartalékaim is, ha minden megvennék vagy kifizetnék neki, akkor nem sok maradna. Nagyon szeretem, teljesen szerelmes vagyok belé, nem akarom semmiképp sem elveszíteni őt. A szex is vele a legjobb, senki nem volt még velem ennyire figyelmes az ágyban, az összes titkos fantáziámra is vevő.
2020. aug. 16. 08:58
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/216 anonim ***** válasza:
100%
Kerdezo. A 106# csak viccelt. Tiszta hulyet csinalsz magadbol itt.
2020. aug. 16. 13:20
 112/216 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező àmíthatod magad mindennel, a tények azok tények. Itt őt a pénz lehetősége nyűgözte le, mellette pedig még szexelni is tud. Azt is egyből levette, hogy jó pasira kiéhezett kancát talált, akit idővel lefog tudni húzni a naivitása, átverhetősége miatt. Okos semmiképpen sem vagy(és szerinte sem), mert ezt már régen látnod kellene. Örömmel, vakon sétálsz a csapdába, de megérdemled.

Várom következő kérdésed, hogy te szeretted, megadtál neki mindent, ő meg kihasznált, és lecserélt egy gazdagabb kiadásra.Hogyan tehetett veled ilyet?

2020. aug. 16. 13:21
 113/216 anonim ***** válasza:
100%

Jó, akkor segitek mert én ezt nem bírom.

Tegyél rendet a fejedbe.

De komolyan.

Nem vagy 10en éves tini, a szerelem elmúlik.

Tudod, hogy számodra ez a pasi csak egy befektetés.

Ha te ennyire odaig vagy attol5 hogy ő bejelölt vagy mit csinált a tinderen, nincs onbizalmad.

Tisztában vag vele, hogy részéről ez csak erdekkapacsolat, te segítesz anyagilag, esetleg még, a karrierjében is, de ő erre tart téged.

Abban a pillanatban, hogy rendeződik az élete, lépni fog.

Valószínű ha te bajba kerülnel, o el is tunne.

Tehát ez egy érdekkapcsolat amivel nincs probléma, abban az esetben,ha te is úgy tekintesz rá.

Te fizetsz azért mert jó néz ki, meg lehet vele jeleni, és jó tarsalkodopartner.

Jó az ágyba.

De ilyenkor az ember mérlegel, meddig éri meg.

Legyél okos,mert ahogy bezár a penzsap O lelép.

Te meg megtakarítás nélkül kezdheted elölről.

A helyedben elmennék pszichológushoz.

Önbizalmat nincs.

Ennél a faszinal sokkal jobbat kaphatnál.

2020. aug. 16. 13:26
 114/216 anonim ***** válasza:
100%

Nem raksz fel róla képet?

Ha a tinderen árulja magát, kíváncsi lennék rá.

2020. aug. 16. 13:27
 115/216 anonim ***** válasza:
100%
114# en is akarooom latni!
2020. aug. 16. 13:29
 116/216 A kérdező kommentje:
Bizonyított már, hogy nehéz helyzetekben is teljes mellszélességgel mellettem áll. Van egy meghatározott összegű pénzem, amihez nem nyúlok, senki, az ő kedvéért sem. Ez amolyan vésztartalék, tehát ha valami miatt szétmennénk, akkor sem kerülnék a híd alá. Képet a másik engedélye és megkérdezése nélkül nem teszek fel, főleg nem nyilvánosan. A következő az lenne, hogy intim képet is kértek róla vagy micsoda?
2020. aug. 16. 13:34
 117/216 anonim ***** válasza:
84%

😂😂😂😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😂

2020. aug. 16. 13:38
 118/216 anonim ***** válasza:
89%
Te kerdezo ... neken ugy tunik hogy kicsit feltekeny vagy! Egy suggar mommy nem lehet feltekeny!
2020. aug. 16. 13:39
 119/216 anonim ***** válasza:
100%
Írnál példát, hogy milyen nehéz helyzetben állt melletted?
2020. aug. 16. 13:39
 120/216 anonim ***** válasza:
100%
118 vagyok ... nyugi egyik valaszolo sem fogja lecsapni a kezedrol ezt a nagy fonyeremeny faszit!
2020. aug. 16. 13:40
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!