Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy elégítsem ki a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy elégítsem ki a barátom egyre növekvő anyagi igényeit?

Figyelt kérdés
30 körüli nő vagyok, a pasi fél évvel idősebb nálam. Nem vagyok szép,de helyes pasira vágytam, így regisztráltam az erre való oldalra és megismerkedtem egy nagyon helyes, izmos sráccal, akire mindenki azt mondaná, hogy ő bizony 10/10. Kezdetben csak én fizettem a közös programjainkat, de már egyre többet akar, így szeretné, ha kifizetném neki az egyik legújabb félmilliós telefont, messzebbre is utaznánk stb. Most hirtelen megadta magát a hűtőm, újat kellett vennem (370ezer mínusz). Viszonylag jól keresek, de szeretném,ha azért maradnának tartalékaim is, ha minden megvennék vagy kifizetnék neki, akkor nem sok maradna. Nagyon szeretem, teljesen szerelmes vagyok belé, nem akarom semmiképp sem elveszíteni őt. A szex is vele a legjobb, senki nem volt még velem ennyire figyelmes az ágyban, az összes titkos fantáziámra is vevő.
2020. aug. 16. 08:58
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/216 anonim ***** válasza:
78%
Ertelmesen beszelbi veled se lehet! Ma bebizonyitottad hogy egy diplomaval felcicomacott buta tyuk vagy!
2020. aug. 16. 12:10
 92/216 anonim ***** válasza:
87%
Jah es nem azert vagy egy diplomaval felcicomazott buta tyuk mert nem hagyod el, hanem azert mert mindenfele szerelmes lanyregenyt hazudsz a kapcsolat kore, es bizonygatod is!
2020. aug. 16. 12:15
 93/216 anonim ***** válasza:
100%
őszintén szólva annyira ajnározza ezt a pasit a kérdező, hogy még nekem is megjött hozzá a kedvem. Én is akarok egy pasast aki verseket ír nekem, főz, meg aggódik értem és minden szex vágyamat teljesíti. Hol van ez az oldal, ahol ilyen jó pasikat lehet kifogni? Légyszi áruld már el a társkereső címét hadd nézzek körül.
2020. aug. 16. 12:29
 94/216 anonim ***** válasza:
100%
En inkabb ezt a faszit szeretnem latni! 😂😂😂
2020. aug. 16. 12:32
 95/216 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok buta. Hanem okos...

Ez egy érdek kapcsolat. Amíg mindenki megkapja amit akar, addig működik. Szóval virítsd a lóvét és lehetsz szerelmes.

Azt írtad jó melód van. Biztos te is elvárod időnként a fizetésemelést, prémiumot, bónuszt. Teljesítmény alapú juttatást...Na,ő is. Fizetésemelést kért. Csak nem így fejezte ki magát.

2020. aug. 16. 12:34
 96/216 A kérdező kommentje:
Tinderen ismerkedtünk meg, meg is lepődtem, hogy lett vele match, mert álmaimban sem gondoltam volna, hogy egy ilyen pasit is érdekelhetek. Ő közölte, hogy egyéjszakásat akar, én írtam, hogy nem voltam még soha ilyenben, alapvetően kapcsolatot keresek,de találkozni mindenképp szeretnék vele. Találkoztunk, beszélgettünk, utána teljesen megváltozott a véleménye rólam. Szó szerint kiemelte, hogy lenyűgözte az életszeméleletem és az intelligenciám és tartós kapcsolatban is benne lenne.
2020. aug. 16. 12:50
 97/216 anonim ***** válasza:
77%

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

"Találkoztunk, beszélgettünk, utána teljesen megváltozott a véleménye rólam. Szó szerint kiemelte, hogy lenyűgözte az életszeméleletem és az intelligenciám és tartós kapcsolatban is benne lenne."

2020. aug. 16. 12:53
 98/216 A kérdező kommentje:
Még több hangulatjelet tudnál írni, ha megkérlek? Ez aztán értelmes véleményformálás a javából.
2020. aug. 16. 12:55
 99/216 anonim ***** válasza:
93%
Te mar elmondtal mindent kerdezo! Nekem itt mar nincs dolgom csak tetszik ahogy jatszod itt az elitet!
2020. aug. 16. 13:00
 100/216 anonim ***** válasza:
93%

Értelmes, meg a tartalmas beszélgetés, miről?

Hogy felmilkas téli kell neki?

Meghogy nem a feszes testű gimis lányok kellenek neki.

Kefélni az kell, pénzcsapnak meg te.

A tinderen ismerted meg egyből te fizettel neki, azóta tetszik neki az eletszemléleted.

Mennyi pénzért jatsza havonta a szerepét?

B@mmmmmeeegg.. Tinder 😀😀😀

Tényleg vicces vagy.

Egyébként volt egy hasonló kérdés, abból kiindulva ez kamu.

Ott is ezt a buta gazdag nőt játszotta a kérdező, és ő is sokdiplomas volt aki kikérte magának, hogy őt ne butázzák le.

2020. aug. 16. 13:03
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!