Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy elégítsem ki a barátom egyre növekvő anyagi igényeit?
Figyelt kérdés
30 körüli nő vagyok, a pasi fél évvel idősebb nálam. Nem vagyok szép,de helyes pasira vágytam, így regisztráltam az erre való oldalra és megismerkedtem egy nagyon helyes, izmos sráccal, akire mindenki azt mondaná, hogy ő bizony 10/10. Kezdetben csak én fizettem a közös programjainkat, de már egyre többet akar, így szeretné, ha kifizetném neki az egyik legújabb félmilliós telefont, messzebbre is utaznánk stb. Most hirtelen megadta magát a hűtőm, újat kellett vennem (370ezer mínusz). Viszonylag jól keresek, de szeretném,ha azért maradnának tartalékaim is, ha minden megvennék vagy kifizetnék neki, akkor nem sok maradna. Nagyon szeretem, teljesen szerelmes vagyok belé, nem akarom semmiképp sem elveszíteni őt. A szex is vele a legjobb, senki nem volt még velem ennyire figyelmes az ágyban, az összes titkos fantáziámra is vevő.2020. aug. 16. 08:58
101/216 A kérdező kommentje:
Nem élek elit éltet, nem írtam soha erre utalót sem. Az, hogy segítekva tőlem telhető mértékben a szerelmemnek egyről a kettőre jutni, szerintem természetes ilyen helyzetben.
2020. aug. 16. 13:04
102/216 anonim válasza:
Úgy látom, azért Balazskanak több észt oszott a jóisten,akkor is ha nincs diplomája.
Tényleg nem segítenél neki?
Bandi a ló.
103/216 anonim válasza:
"Az, hogy segítekva tőlem telhető mértékben a szerelmemnek egyről a kettőre jutni, szerintem természetes ilyen helyzetben."
De mivel swgitessz? Mert ez szamomra nem derult ki.
Azzal hogy kirandultok, welnesseztek?
104/216 A kérdező kommentje:
Én pénzügyi területen dolgozom, ő gazdaságin, sok kapcsolódási pont van, ilyen téren is. Hidd el nem telefonokról vagy arról szoktunk csak beszélni, hogy hova lenne érdemes elutazni. Előttem egy nála majdnem 9 évvel fiatalabb párja volt, nem kezdene még egy ilyen korúval többet, ezt ő maga mondta. Nem tudom kiről beszélsz és mégis miben kellene segítenem neki. A Bandi a ló részt végképp nem értem. Ha arra gondolsz, anyagilag másnak nem fogok.
2020. aug. 16. 13:12
105/216 anonim válasza:
103# vagyok! Baromi nagy segitseg! Egyebkent te is tudod hogy nem szeret teged ! Ez egy erdek kapcsolat. Szerintem vedd meg a "parodnak" azt a fel millios telefont! Jobban jarsz.
106/216 anonim válasza:
Na, ezért nem tudok leszokni a gyakoriról.
Itt mindig érnek meglepetések.
Kérdező ha fizetsz nekem, leszek a coachod.
107/216 A kérdező kommentje:
Azzal, ha elmegyünk kirándulni, wellnessezni, étterembe és egyéb programokra, akkor kifizetem az ő részét is, valamint mindenhova az én autómmal megyünk, amit én tankolok meg.
2020. aug. 16. 13:13
108/216 A kérdező kommentje:
Ne nézz már ennyire hülyének, ha úgy érzem coach-ra van szükségem, akkor keresek egyet magamnak és el fogok menni hozzá. Ez nem így bemondásra megy.
2020. aug. 16. 13:15
109/216 anonim válasza:
Nem veszed eszre mit csinal?elosszor csak a kirandulas wellness, most mar telefon, utazas! Szepen lassan elnovekszik az onbizalma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!