Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy elégítsem ki a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy elégítsem ki a barátom egyre növekvő anyagi igényeit?

Figyelt kérdés
30 körüli nő vagyok, a pasi fél évvel idősebb nálam. Nem vagyok szép,de helyes pasira vágytam, így regisztráltam az erre való oldalra és megismerkedtem egy nagyon helyes, izmos sráccal, akire mindenki azt mondaná, hogy ő bizony 10/10. Kezdetben csak én fizettem a közös programjainkat, de már egyre többet akar, így szeretné, ha kifizetném neki az egyik legújabb félmilliós telefont, messzebbre is utaznánk stb. Most hirtelen megadta magát a hűtőm, újat kellett vennem (370ezer mínusz). Viszonylag jól keresek, de szeretném,ha azért maradnának tartalékaim is, ha minden megvennék vagy kifizetnék neki, akkor nem sok maradna. Nagyon szeretem, teljesen szerelmes vagyok belé, nem akarom semmiképp sem elveszíteni őt. A szex is vele a legjobb, senki nem volt még velem ennyire figyelmes az ágyban, az összes titkos fantáziámra is vevő.
2020. aug. 16. 08:58
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/216 anonim ***** válasza:
80%

1. Valalj plusz munkat

2. kezdj valami illegalisba

3. legy prostitualt

De a lenyeg probalj meg tobb penzt keresni es finanszirozd az igenyeit. Annal szarabb dolog nincs mikor a parod szeretne valamit es te nem adod meg neki, ha neki fel millios telefon kell akkor kotelesseged megvenni neki. Ha van lakasod vegyel fel ra hitelt, vagy vegyel fel szemelyi kolcsont.

Ja, ilyen hulyet mint te hol lehet talalni??

2020. aug. 16. 10:33
 52/216 A kérdező kommentje:
Soha nem viccelnék terhességgel, gerinctelen ember tesz csak ilyet. Nem állok még ott egzisztenciálisan és a karrieremben, hogy gyermeket szüljek,kb. 5 év múlva szeretnék. Egyébként is nettó parasztság egy ismeretlen embernek megmondani, hogy szerinted mikor kellene szülnie.
 53/216 anonim ***** válasza:
100%

"Hogy elégítsem ki a barátom egyre növekvő anyagi igényeit?"

Kerdezo te most vagy menteni probalod a pasit, vagy egy komplett idiota vagy!

54/216 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy nekem is volt iylen pasim, úgy hívott hogy "gazdag csajszi", aztán a haverja felszedett egy nálam is gazdagabbat és onnantól viccesen már meg is jegyezte, hogy nem is vagyok gazdag. csóró hiteles egyetemista volt, hozzám költözött, 20 ezer ftja volt egy hónapra, én meg 100.000-et kaptam a szüleimtől, még régen volt. Az igényei neki is megvoltak, aztán amikor végülis kidobtam, ott kuncsorgott hogy adjak már neki pár tányért meg poharat a költözéskor.
2020. aug. 16. 10:34
 55/216 anonim ***** válasza:
91%
Te tenyleg hulye vagy! Ki mondta ,hogy mikor szulj gyereket !
2020. aug. 16. 10:34
 56/216 anonim ***** válasza:
100%
ja igen, ő is spagettit főzött, lábamat masszírozta, megosztotta velem a titkait, ismertem a szüleit, unokatesóit, vígasztalt stb. gondolom kompenzálni akart, hogy szegény.
2020. aug. 16. 10:36
 57/216 anonim ***** válasza:
100%

Egész könnyen megbizonyosodhatnál, hogy van e egy szikrányi őszinte érzelem benne feléd...Csak el kell zárni a pénzcsapot és máris megláthatod a valóságot.

Mindenesetre jó költséges hobbit választottál...

Az az igazság, hogy ha fordított eset lenne és nő lenne ez az aranyásó, te pedig a férfi...Hát az is eléggé visszatetsző, de ilyet azért elég sokat látni manapság, de ez a fordított helyzet annyira szánalmassá tesz.

Elképzelem, hogy a haverjaival ezen röhög...

Meg elnéz a vállad fölött, miközben ölelget és a kis dollár jelek pörögnek a szeme előtt...

Mondd, mi férfias van ebben a viselkedésben? Hogy a fenébe tudsz felnézni rá?

Ez nem szerelem.. a részedről sem, csak egy eszelős ragaszkodás egy olyan dologhoz, amit megvettél, aztán rájössz, hogy a fenntartásra nem biztos hogy mindig lesz keret.

Nem beszélve arról...ha valaha találsz majd egy normálisat és az magadért szeretne, bízz benne ,hogy ez nem derül ki!

2020. aug. 16. 10:37
 58/216 anonim ***** válasza:
100%

"48

Mindjárt elolvadok a hímringyó anyagi javakért nyújtott teljesítményétől. Ja, nem.

Az alap helyzeten viszont nem változtat, hogy megvetted,mint a pasik a prostikat. Az viszont az ostobaság felsőfoka, hogy ilyen teljesítményekbe már őszinte szerelmet vizionálsz a kitartott pasi részéről. Annak érzed, mert annak akarod érezni. Kívülről nézve viszont ez egy prosti és kuncsaftja kapcsolat,avagy sugarbaby és sugardaddy. Te most a pénzes apuci szerepben vagy.

2020. aug. 16. 10:38
 59/216 anonim ***** válasza:
100%
Itt bizonygatod, hogy szeret téged. Ha ez igaz, nem fogod elveszíteni, ha azt mondod, hogy nem veszel neki telefont. Vagy egyáltalán őszinte vagy azzal kapcsolatban, hogy te mire akarod költeni a pénzedet. Ez még nem egy házasság, az a te pénzed. De ha házasok lennétek is ki kell tudni mondani, hogy "Cuncikám, tudom, hogy egyszer élünk, de én nem akarom elverni drága kütyüre meg nyaralásra, hanem szeretnék majd a gyerekeinknek lakást - találjunk valami kompromisszumot". Nem kell hazudnod, hogy bármibe belemész és mindenre vígan adsz - ha ő olyan, amilyennek reméled, akkor melletted marad. Ha nem, akkor meg jobb, ha hamarabb kiderül.
2020. aug. 16. 10:45
 60/216 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy emiatt szakítana velem, legalábbis nagyon remélem. Csak pokoli érzés nem megadni valamit, nem teljesíteni az óhaját az általad imádott embernek, akinek a legjobbat akarod, a saját érdekeid háttérbe szorításával is. Aki volt már nagyon szerelmes, szerintem áterzi a helyzetet.
2020. aug. 16. 10:49
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!