Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy elégítsem ki a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy elégítsem ki a barátom egyre növekvő anyagi igényeit?

Figyelt kérdés
30 körüli nő vagyok, a pasi fél évvel idősebb nálam. Nem vagyok szép,de helyes pasira vágytam, így regisztráltam az erre való oldalra és megismerkedtem egy nagyon helyes, izmos sráccal, akire mindenki azt mondaná, hogy ő bizony 10/10. Kezdetben csak én fizettem a közös programjainkat, de már egyre többet akar, így szeretné, ha kifizetném neki az egyik legújabb félmilliós telefont, messzebbre is utaznánk stb. Most hirtelen megadta magát a hűtőm, újat kellett vennem (370ezer mínusz). Viszonylag jól keresek, de szeretném,ha azért maradnának tartalékaim is, ha minden megvennék vagy kifizetnék neki, akkor nem sok maradna. Nagyon szeretem, teljesen szerelmes vagyok belé, nem akarom semmiképp sem elveszíteni őt. A szex is vele a legjobb, senki nem volt még velem ennyire figyelmes az ágyban, az összes titkos fantáziámra is vevő.
2020. aug. 16. 08:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/216 A kérdező kommentje:
Megbeszéltük vele a kezdetekkor, hogy a közös kikapcsolódást maradéktalanul állom, de ezen felül nem fizetek neki. Úgy érzem ezt akarja felrúgni, de nagyon-nagyon szerelmes vagyok, így megszakad a szívem, hogy nemet kéne mondjak.
2020. aug. 16. 09:20
 12/216 anonim ***** válasza:
92%
hol a fenébe vannak ilyen ostoba nők??? Nekem is kell egy ilyen!
2020. aug. 16. 09:21
 13/216 anonim ***** válasza:
96%

Keress egy olcsóbbat, és elsö körben lepd meg egy uszoda bérlettel. Pár hét alatt bomba teste lesz. A legtöbb pasi meg bármire kapható az ágyban, nem olyan ritka ez. Kicsit beidomítod, és úgy nyal, ahogy kell. Ha nem, akkor meg szedi a motyóját, és jöhet a következő.

Legegyszerűbb és legolcsóbb helyes fősulis srácot felszedni. Már azért is nagyon hálásak, ha nem kell lakbért fizetni, és néha ehet valami meleget. 😉

2020. aug. 16. 09:23
 14/216 A kérdező kommentje:
Viccesek vagytok, 2 diplomám van, 3 nyelvet beszélek, mindent lehet rám mondani, de az, hogy ostoba vagyok nagyon nem állja meg a helyét.
2020. aug. 16. 09:23
 15/216 A kérdező kommentje:
Velem egykorú pasik a zsánereim, a kisfiúk (főiskolások) nem vonzanak. Másrészt nem akarom őt lecserélni, külsőleg-belsőleg ő az ideálom.
2020. aug. 16. 09:25
 16/216 anonim ***** válasza:
100%
Belsőleg hogyan? Pénzért cserébe előzékeny és jófej?
2020. aug. 16. 09:27
 17/216 anonim ***** válasza:
100%

Fú, de nem kerek ez a történet.

Mindegy, azért a popcornt bekészítem 😆😆

2020. aug. 16. 09:30
 18/216 anonim ***** válasza:
100%
Azért írják,hogy ostoba vagy mert hagyod magad kihasználni.A barátod ki is használja,hogy jól keresel,lassan majd követeli,hogy mit szeretne.Mi lesz ha egyszer nemet mondasz? Ha nem veszed meg elhagy?Húzz egy határt,mert elszalad vele a ló.
2020. aug. 16. 09:36
 19/216 A kérdező kommentje:
Imádok vele hosszan beszélgetni, hasolóan gondolkodunk a legfőbb kérdésekről. Nagyon sokszor meglep apró gesztusokkal, bókokkal, érzem, hogy figyel rám. Teljesen jelentéktelen dolgot is megjegyez, amit hetekkel korábban mondtam neki. Még hosszan sorolhatnám. Szóval nőnek érzem magam mellette, akkor is, ha anyagilag rosszabbul áll.
2020. aug. 16. 09:37
 20/216 anonim ***** válasza:
100%

Olyan taktikát választott, hogy kezd egyre mélyebben a pénztárcádba nyúlni. (Mert látja, hogy fülig szerelmes vagy bele és lesed minden kívánságát.)

Nagyon megjárhatsz vele, mert idősebb korodra nem lesz kellő mennyiségű megtakarított pénzed. Csak barátok vagytok ám, és nem házastársak! Akkor veszi majd a cókmókját, amikor akarja és búcsút int még akkor is, ha a másik nőnek kevesebb lesz a fizetése, mint a Tied.

Ffi.

2020. aug. 16. 09:37
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!