Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy elégítsem ki a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy elégítsem ki a barátom egyre növekvő anyagi igényeit?

Figyelt kérdés
30 körüli nő vagyok, a pasi fél évvel idősebb nálam. Nem vagyok szép,de helyes pasira vágytam, így regisztráltam az erre való oldalra és megismerkedtem egy nagyon helyes, izmos sráccal, akire mindenki azt mondaná, hogy ő bizony 10/10. Kezdetben csak én fizettem a közös programjainkat, de már egyre többet akar, így szeretné, ha kifizetném neki az egyik legújabb félmilliós telefont, messzebbre is utaznánk stb. Most hirtelen megadta magát a hűtőm, újat kellett vennem (370ezer mínusz). Viszonylag jól keresek, de szeretném,ha azért maradnának tartalékaim is, ha minden megvennék vagy kifizetnék neki, akkor nem sok maradna. Nagyon szeretem, teljesen szerelmes vagyok belé, nem akarom semmiképp sem elveszíteni őt. A szex is vele a legjobb, senki nem volt még velem ennyire figyelmes az ágyban, az összes titkos fantáziámra is vevő.
2020. aug. 16. 08:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/216 A kérdező kommentje:
Ismeri a rokonságomat, én is az övét,a bemutatások már rég megvoltak. Hivatalosan nem költözött még hozzám, de gyakorlatilag a fele cucca minimum itt van már és szinte majdnem minden este itt alszik velem. Albérletben lakik harmadmagával, ahhoz anyagilag nincs közöm, magának fizeti.
2020. aug. 16. 10:17
 42/216 anonim ***** válasza:
100%

☝️

"Kezdetben csak én fizettem a közös programjainkat, de már egyre többet akar, így szeretné, ha kifizetném neki az egyik legújabb félmilliós telefont, messzebbre is utaznánk stb."

A kérdésben ez áll.

"Én szeretnék venni magamnak egy új magántelefont (régi 3 éves és lassul, valamint az akksija is gyenge már), nézegettem őket, erre mondta, hogy neki is jó lenne egy olyen készülék, amit épp néztem és nem veszek-e 2 db-ot, hátha úgy van még valami kedvezmény. "

Utolsó kommentben viszont ez. Némi ellentmondás. Belezavarodtál a hazudozásba, vagy menteni akarod az írhádat, hogy nem vagy ostoba? 🤔

43/216 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell, hogy kitalált sztorikat mondjon, ahhoz, hogy ne komolyan gondolja az egészet. Ez ilyen terápiás dolog is lehet neki.

Ettől függetlenül persze, szurkolok neked.

Viszont a szabályokat le kell fektetned. Attól, hogy ő keres kevesebbet, nem tudhatod, hogy neki mennyi félretett pénze van, örökölt ingatlan vagy befektetés stb.. szóval húzd meg a határaid, a szabályokat fektesd le és tartsd magad ehhez, hogy majd csak házasság mittudomén mi után lesz közös kassza, addig ezek a szabályok vannak, mert neked is fontos az anyagi függetlenség stb.

44/216 A kérdező kommentje:
Semmi ellentmondás nincs ebben, utóbbi kommentben leírtam a kontextust, amiben felmerült a telefon vásárlása. A kérdésbe nem írtam bele, hogy magamnak is szeretnék venni új készüléket.
2020. aug. 16. 10:19
 45/216 anonim ***** válasza:
100%
szoktál találkozni a rokonaival, tesójával? Fel vagy vállalva, le tudod ellenőrzirni a férfit más ismerősök, munkatársak stb által?
2020. aug. 16. 10:22
 46/216 anonim ***** válasza:
100%
Most komolyan, hogyan lehet lesüllyedni valakinek annyira, hogy őszinte szerelemnek képzeljen egy kapcsolatot, amiben megveszi a másikat a jó külsőért?
2020. aug. 16. 10:24
 47/216 A kérdező kommentje:
Igen, megyünk haza a nagyszüleihez havonta egyszer minimum, ahova át szoktak jönni a keresztszülei, unokatesói is. Barátait, munkatársait is ismerem.
2020. aug. 16. 10:24
 48/216 A kérdező kommentje:
Messze nemcsak a szexről szól a kapcsolatunk, annál sokkal mélyebb. Csak egy példa: 2 hónapja kibicsaklott egy rossz mozdulatnk köszönhetően a bokám, azonnal bevitt a kórházba és láttam, éreztem rajta mennyire aggódik értem. Segített jegelni, minden percben azt leste, hogy mivel tudna nekem segíteni, terheket levenni rólam.
2020. aug. 16. 10:29
 49/216 anonim ***** válasza:
86%
egyébként ebben a korban már családot kellene alapítani nem búvárkodni mennie. Fel kéne vetned hogy nekiállhatnátok már egy gyereknek, mivel az anyagiakban jól álltok. Ha ő érzi kevésnek ehhez magát anyagilag, akkor meg mire fel akar búvárkodni meg utazni? Ha szeret téged, akkor örülne a dolognak, ha hárít, hogy nem kész rá stb, akkor az azt jelenti, hogy nem is akar tőled, nem akarja magát hozzád láncolni egy életre. Esetleg kamuzd be, hogy máris terhes vagy és mostantól keményen spórolni fogtok a gyerek miatt és máris kiderül, hogy mit is érez miattad. Ha esetleg pozitív, akkor majd azt mondod hogy rossz volt a teszt, vagy elment a baba még az első ultrahang előtt, sose kell megtudnia, te viszont megtudod hányadán állsz vele.
2020. aug. 16. 10:29
 50/216 anonim ***** válasza:
100%
A barátod a prosti. Hasonló, mint a volt barátnőm csak pénzért, ajándékokért volt hajlandó megtenni ezt meg azt.
2020. aug. 16. 10:31
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!