Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy elégítsem ki a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy elégítsem ki a barátom egyre növekvő anyagi igényeit?

Figyelt kérdés
30 körüli nő vagyok, a pasi fél évvel idősebb nálam. Nem vagyok szép,de helyes pasira vágytam, így regisztráltam az erre való oldalra és megismerkedtem egy nagyon helyes, izmos sráccal, akire mindenki azt mondaná, hogy ő bizony 10/10. Kezdetben csak én fizettem a közös programjainkat, de már egyre többet akar, így szeretné, ha kifizetném neki az egyik legújabb félmilliós telefont, messzebbre is utaznánk stb. Most hirtelen megadta magát a hűtőm, újat kellett vennem (370ezer mínusz). Viszonylag jól keresek, de szeretném,ha azért maradnának tartalékaim is, ha minden megvennék vagy kifizetnék neki, akkor nem sok maradna. Nagyon szeretem, teljesen szerelmes vagyok belé, nem akarom semmiképp sem elveszíteni őt. A szex is vele a legjobb, senki nem volt még velem ennyire figyelmes az ágyban, az összes titkos fantáziámra is vevő.
2020. aug. 16. 08:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/216 anonim ***** válasza:
97%
Hat innen latszik , hogy a diplomak megszerzesehez nem kell, hogy esze legyen az embernek!
2020. aug. 16. 09:40
 22/216 anonim ***** válasza:
100%

... pedig amit #1 írt, az nagyon igaz, akkor is, ha nem a legfinomabb stílusban írta. Amit írt, az nem rosszindulat, hanem a tények.

Te hogyan jellemeznéd azt a kapcsolatot, ahogy kvázi megvásárolod a pasi "szeretetét"?

Tényleg egy beképzelt bunkó kell neked, csak mert "jól néz ki"? Ha igen, akkor csak szenvedj tovább nyugodtan, vállalj 3 műszakot, meg másodállást, és tartsd el ezt az aranyásó pasast, csak mert "fú, de jól néz ki".

Tudod, én mit gondolok a párkapcsolatokról?

Azt, hogy ez két ember kölcsönös vonzalmából kialakult partneri viszony, ahol két egyenrangú fél kölcsönösen szereti egymást. Egy értelmes párkapcsolatban nem kell semmit kompenzálni. Egy egészséges párkapcsolatban nincs olyan, hogy "ő jól néz ki, én meg kompenzálom". Nem akarok mélyebben belemenni, de elve a szépségnél szubjektívebb dolog kevés van a világon. De egy jó kapcsolatban nem is a külső miatt vannak egymással a felek. Hanem mert szeretik egymást. Ha pedig valakit szeretek, akkor teljes mértékben szeretem, akkor is, ha mondjuk én népszerűbb vagyok nála.

Ha valakit a pénzzel tartasz magad mellett, az nem párkapcsolat.

2020. aug. 16. 09:43
 23/216 anonim ***** válasza:
91%
nem hiszem el hogy iylen nők vannak. csak szegényedj le mellette, ne legyen pénzed még egy fodrászra se, meglátod hogy nemhogy ilyen jó pasit nem kapsz majd, de még egy átlagosat se...Ha ennyire rondának érzed magad és sok a pénzed, akkor irány a plasztikai sebészet, orrplasztika, mellplasztika, szájfeltöltés, fenékplasztika, fogászat, rib.ncos ruhák, kondibérlet egy drága budai szalonba és volá, ott fognak ácsingózni rád az izmos jóképű pasik de még egy normális vállakozót is kifoghatsz, na meg ha ennyi nyelvet tudsz, akkor a világ összes országából randizhatsz pasikkal, nem kell a magyaroknál megállni...A szerelemről meg annyit, hogy ez nem az, csak valami hülye kötődés ami a sok d.gástól meg az önbizalomhiányos kapaszkodásodtól alakult ki. Van valami vm magadban, akár egy idióta viselkedési szokás stb, amit félsz hogy más nem viselne el benned csak ő, de hidd el nem így van. Találsz jobbat.
2020. aug. 16. 09:44
 24/216 anonim ***** válasza:
66%
Ja és a szex? Amíg nem próbáltál legalább 30 pasit mint a mai fiatalok, addig nincs is összehasonlítási alapod.
2020. aug. 16. 09:45
 25/216 anonim ***** válasza:
90%

"2 diplomám van, 3 nyelvet beszélek", és mégis egy ostoba rüfke vagy, akit le lehet húzni.

Tudod, a diplomához nem jár párkapcsolati érettség. De érzelmi intelligencia sem. Sőt, még - ahogy a példa mutatja - logika és értelem sem. Egy dolgot bizonyít (már ha feltételezzük, hogy nem csak a rendszer hibáinak köszönhetően kaptál diplomát): azt, hogy azt a szakterületet, amit választottál, magas szinten ismered. Ennyit, és semmi többet. Ettől még - ahogy látjuk - lehetsz egy érzelmi fogyatékos, párkapcsolatra alkalmatlan, érzelmi toprongy, akit egy kis izommal hülyére lehet venni.

2020. aug. 16. 09:47
 26/216 anonim ***** válasza:
93%
Az fura nekem , hogy en tolem soha egy ferfi sem kert semmi ilyesmit! Tobb szazezres telefon?! Te egy tipikus kapca vagy! Az a fajta aki barmit megtenne a himringyo pasiert! Te nem a kulsod miatt vagy csunya hanem azert amit itt leirtal!
 27/216 anonim ***** válasza:
90%

Sok roma lány prosti lesz, hogy a kancigója verethesse a lóvéra.

Irány Németország!

28/216 anonim ***** válasza:
94%

Nem vagy ostoba? Dehogynem. Kitartasz egy hímringyót, csak mert jópasiii... És te szerelmes vagy, ő viszont csak kihasználja amit adsz. Ostobaság a köbön diplomás kiscsillag. És nyugodjál bele, hogy lelép amint nem kap meg mindent amit akar. Keres egy jobban tejelő tehenet. Jó lenne, ha a diplomáddal azt is megtanultad volna már, hogy minél többet adsz, annál több kell majd.

Kellett egy jól kinéző prosti, ez az ára. Rinyának nincs helye. Lehet vérig sértődni, de az ilyen buta libáknak ezt nem lehet szebben leírni.

2020. aug. 16. 09:48
 29/216 anonim ***** válasza:
93%

Én még ott ragadtam le, hogy 370.000 forintos új hűtő!!!

Ennyiért itt kocsit, sőt...2-3 nőt is kapsz felénk.

2020. aug. 16. 09:49
 30/216 anonim ***** válasza:
90%
Filmajánló: KAMÉLEON 2008. Magyar.
2020. aug. 16. 09:51
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!