Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy elégítsem ki a barátom egyre növekvő anyagi igényeit?
... pedig amit #1 írt, az nagyon igaz, akkor is, ha nem a legfinomabb stílusban írta. Amit írt, az nem rosszindulat, hanem a tények.
Te hogyan jellemeznéd azt a kapcsolatot, ahogy kvázi megvásárolod a pasi "szeretetét"?
Tényleg egy beképzelt bunkó kell neked, csak mert "jól néz ki"? Ha igen, akkor csak szenvedj tovább nyugodtan, vállalj 3 műszakot, meg másodállást, és tartsd el ezt az aranyásó pasast, csak mert "fú, de jól néz ki".
Tudod, én mit gondolok a párkapcsolatokról?
Azt, hogy ez két ember kölcsönös vonzalmából kialakult partneri viszony, ahol két egyenrangú fél kölcsönösen szereti egymást. Egy értelmes párkapcsolatban nem kell semmit kompenzálni. Egy egészséges párkapcsolatban nincs olyan, hogy "ő jól néz ki, én meg kompenzálom". Nem akarok mélyebben belemenni, de elve a szépségnél szubjektívebb dolog kevés van a világon. De egy jó kapcsolatban nem is a külső miatt vannak egymással a felek. Hanem mert szeretik egymást. Ha pedig valakit szeretek, akkor teljes mértékben szeretem, akkor is, ha mondjuk én népszerűbb vagyok nála.
Ha valakit a pénzzel tartasz magad mellett, az nem párkapcsolat.
"2 diplomám van, 3 nyelvet beszélek", és mégis egy ostoba rüfke vagy, akit le lehet húzni.
Tudod, a diplomához nem jár párkapcsolati érettség. De érzelmi intelligencia sem. Sőt, még - ahogy a példa mutatja - logika és értelem sem. Egy dolgot bizonyít (már ha feltételezzük, hogy nem csak a rendszer hibáinak köszönhetően kaptál diplomát): azt, hogy azt a szakterületet, amit választottál, magas szinten ismered. Ennyit, és semmi többet. Ettől még - ahogy látjuk - lehetsz egy érzelmi fogyatékos, párkapcsolatra alkalmatlan, érzelmi toprongy, akit egy kis izommal hülyére lehet venni.
Sok roma lány prosti lesz, hogy a kancigója verethesse a lóvéra.
Irány Németország!
Nem vagy ostoba? Dehogynem. Kitartasz egy hímringyót, csak mert jópasiii... És te szerelmes vagy, ő viszont csak kihasználja amit adsz. Ostobaság a köbön diplomás kiscsillag. És nyugodjál bele, hogy lelép amint nem kap meg mindent amit akar. Keres egy jobban tejelő tehenet. Jó lenne, ha a diplomáddal azt is megtanultad volna már, hogy minél többet adsz, annál több kell majd.
Kellett egy jól kinéző prosti, ez az ára. Rinyának nincs helye. Lehet vérig sértődni, de az ilyen buta libáknak ezt nem lehet szebben leírni.
Én még ott ragadtam le, hogy 370.000 forintos új hűtő!!!
Ennyiért itt kocsit, sőt...2-3 nőt is kapsz felénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!