Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy elégítsem ki a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy elégítsem ki a barátom egyre növekvő anyagi igényeit?

Figyelt kérdés
30 körüli nő vagyok, a pasi fél évvel idősebb nálam. Nem vagyok szép,de helyes pasira vágytam, így regisztráltam az erre való oldalra és megismerkedtem egy nagyon helyes, izmos sráccal, akire mindenki azt mondaná, hogy ő bizony 10/10. Kezdetben csak én fizettem a közös programjainkat, de már egyre többet akar, így szeretné, ha kifizetném neki az egyik legújabb félmilliós telefont, messzebbre is utaznánk stb. Most hirtelen megadta magát a hűtőm, újat kellett vennem (370ezer mínusz). Viszonylag jól keresek, de szeretném,ha azért maradnának tartalékaim is, ha minden megvennék vagy kifizetnék neki, akkor nem sok maradna. Nagyon szeretem, teljesen szerelmes vagyok belé, nem akarom semmiképp sem elveszíteni őt. A szex is vele a legjobb, senki nem volt még velem ennyire figyelmes az ágyban, az összes titkos fantáziámra is vevő.
2020. aug. 16. 08:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/216 anonim ***** válasza:
90%

Kedves kérdező,

Ne dühöngj, hanem takarítsd ki magadból a mocskot, hidd el sokkal jobban jársz, és nem fogsz kamukérdéseket nyitogatni:)

2020. aug. 16. 09:58
 32/216 anonim ***** válasza:
100%

Ha úgy vesszük, tökéletesen egymásra találtatok. Ő egy anyagias, felszínes pasas, aki csak egy fix bevételi forrást keresett, és cserébe még meg is dughat. Te pedig egy naiv, butácska, szintén felszínes nő vagy, aki csak egy izmos pasast keres, aki néha megdugja.

Tökéletes pár vagytok!

Csak nehogy bármi változás álljon be az ő külseje, vagy a te anyagi helyzeted terén, mert akkor minden, ami ezt a kapcsolatot összetartja, borulni fog.

2020. aug. 16. 09:59
 33/216 anonim ***** válasza:
100%
Ami ebből az egészből lejön, hogy semmi tartással, önbecsüléssel nem rendelkezel. Egy selyemfiú mondja meg neked, hogy mire költsd a pénzed. 👏🤦‍♀️
2020. aug. 16. 10:01
 34/216 A kérdező kommentje:
Side by side hűtőt vettem, aminek a fagyasztó és a hűtő részének is nagy az űrtartalma, valamint a kompresszorára is 20 év garancia van. Olcsó húsnak híg a leve, ez biztos megszolgálja az árát. De úgy gondolom ez a kérdesem szempontjából egyáltalán nem fomtos. Biztos vagyok abban, hogy nemcsak a pénzem érdekli, élete legféltetebb titkaiba beavatott és én is őt, verseket szokott nekem írni, mindig keresi, hogy mivel tud a kedvemben járni vagy rosszkedv esetén pillanatok alatt felvidítani. Tudom, hogy ő is szeret engem, ilyesmit nem lehet megjátszani. Naponta tucatnyi külföldi üzleti partnerrel tárgyalok, nem láblógatásból áll a munkám és nem kizárólag a diplomámnak megfelelő területen vagyok jártas. Nagyon sokat olvasok, fejlesztem folyamatosan magam. Azt elismerem, hogy a külsőm sok mindenben gátol, nem vagyok elégedett az arcformámmal, alkatommal. Persze, utóbbin lehwt mozgással formálni, de az alapok adottak, nagyon széles csípőből nem lesz keskeny és folytathatnám. Plasztikai műtétet mindezek ellenére nem szeretnék, szinte mindenki még csúnyább lesz utána és cseppet sem természetes hatasúak ezek a beavatkozások.
2020. aug. 16. 10:02
 35/216 anonim ***** válasza:
100%

"Biztos vagyok abban, hogy nemcsak a pénzem érdekli, élete legféltetebb titkaiba beavatott és én is őt, verseket szokott nekem írni, mindig keresi, hogy mivel tud a kedvemben járni vagy rosszkedv esetén pillanatok alatt felvidítani. Tudom, hogy ő is szeret engem, ilyesmit nem lehet megjátszani. "

Hátpersze, hogy nemcsak a pénzed érdekli, ezért is mondja meg mit vegyél neki. 😃

Most elképzeltem milyen féltett titkokkal ámítja a fejed.

Nem lehet megjátszani? Babám el sem tudod képzelni némely ember micsoda Oscar díjas színészi teljesítményre képes a céljainak elérése érdekében.

Nőj fel, mert még nagyon bölcsödés korban élsz.

2020. aug. 16. 10:08
 36/216 A kérdező kommentje:
Tisztázás végett: csak a közös programjainkat fizettem én, ha egyedül vagy barátaival megy ide-oda, azt ő állja. Nem kell óriási dolgokra gondolni, havi pár kávézás, étterem, pár nap wellness, heti-kétheti 1 kirándulás. Születésnapomra kaptam tőle tárgyi és élményajándékot is, amiket ő fizetett. Soha nem szólt bele, hogy én mire költök, eddig nem kért semmit pluszban. Én szeretnék venni magamnak egy új magántelefont (régi 3 éves és lassul, valamint az akksija is gyenge már), nézegettem őket, erre mondta, hogy neki is jó lenne egy olyen készülék, amit épp néztem és nem veszek-e 2 db-ot, hátha úgy van még valami kedvezmény. Külföldön még csak egy helyen voltunk a koronavírusnak köszönhetően, mondta, hogy jól esne neki egy hosszabb kikapcsolódás és szeretne búvárkodni.
2020. aug. 16. 10:10
 37/216 anonim ***** válasza:
100%

Csajszi, sajnos meg lehet játszani a szerelmet. Én is futottam már ilyenbe.. ugyan nem a pénzem kellett neki, hanem egy fix punci, de a lényeg ugyanaz... engem még az anyukájának is bemutatott, elhittem az egészet.. aztán kiderült, hogy az eleje óta más nőkkel is volt, csak az egyéjszakások nem mindig jók, úgyhogy jó, ha van egy fix gondoskodó, figyelmes punci, ez voltam én.. én teljesen szerelmes voltam, nehezen láttam a jeleket...

Amúgy kíváncsiságból milyen körülmények között hozza fel, hogy vegyél neki egy többszázezres telefont?

2020. aug. 16. 10:12
 38/216 anonim ***** válasza:
91%
En olyan buta no szeretnek lenni mint a kerdezo! Milyen rohadt boldog lennek!😂
2020. aug. 16. 10:12
 39/216 anonim ***** válasza:
100%
Ennek keserves vége lesz. Nem rosszindulatból, de ő a pénzed szereti, nem téged, ne legyél már ennyire naiv! Manipulál téged, az orrodnál fogva vezet, ez neki így tök kényelmes. Hiába van több diplomád ha hiányzik a józan paraszti eszed, már megbocsáss. De maradj vele, fizess ki neki mindent csak sajnállak előre, mekkora drága pofáraesés lesz ebből.
2020. aug. 16. 10:13
 40/216 A kérdező kommentje:
Nem hazudik nekem, átlátnék rajta, ha ilyesmivel próbálkozna. Például beszélt arról, hogy a nagyszülei nevelték fel 8 èves korától a tesójával, mert a szülei tragikusan hirtelen elhunytak. Mielőtt erre is azt írnád, hogy kitalálja, leírom, hogy rendszeresen megyünk közösen a sírjukhoz a temetőbe. Többi annyira intim, hogy nem szeretném nyilvánosan leírni. Röviden nehéz élete volt eddig. Nekem is, csak nekem teljesen más miatt.
2020. aug. 16. 10:14
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!