Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezen az oldalon (is) miert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezen az oldalon (is) miert gondolkodik igy sok no?

Figyelt kérdés

Nokre jellemzobb ez a fajta gondolkodas. En magam is no vagyok, de nek igazan ertem. Megpedig, hogy kapcsolatban mar szinte "barmit lehet", belekenyemesednek, eligenytelenednek. elhizas, lenott haj, mamis ruhak....

ne ertsetek felre, en magam sem vagyok tokeletes. van rajtam sulyfelesleg (ami ellen teszek), neha zsiros a hajam, stb stb, mint egy normalis ember. de egyszeruen nem ertem, hogy engedhetik el magukat annyira nok, hogy 100+ kgra hiznak fel pl (most az eu okokat ne vegyuk ide), es persze elvarjak, hogy ugyanugy mukodjon a kapcsolat, mikor lehet megolik a vonzalmat ezzel. a szeretet megmaradhat, de a vonzalom ilyenkor sokszor elveszik, csak nem mondjak ezt ki... szamomra az a termeszetes, hogy torekszem arra, hogy a korulmenyekhez kepest leheto legjobbat adjam magambol a masiknak. lehetnek stresszes napok stb, de ez a vegletes beletespedes, "fogadj el igy" felfogas szerintem nagyon karos, es sok kapcsolat elobb-utobb erre megy ra. termeszetesen ha a masik beteg lesz stb, az teljesen mas, de ha szimplan keszpenznek kezdi venni a masik felet, az szerintem tiszteletlenseg onmaga fele, a masik fele, a kapcsolat fele.

de valahogy manapsag nagyon nem trendi kimondani ezt, alabbi kerdesnel is szenne pontoztak, pedig szerintem nem bantoan irtam le a dolgot, egyszeruen ezt az attitudot talalom nagyon karosnak.

2019. aug. 1. 10:17
 81/103 anonim ***** válasza:
66%

#76:

Pont te félsz egyedül maradni, azért vered itt magad, hogy a párod kedvéért edzel sírva.

Én nem félek. Ha azt mondja a férjem, hogy elhagy, mert már nem kíván, és egy vékonyabb nőt akar, akkor segítek neki csomagolni. Nem vesztek semmit, ha ezért hagy el.

Pont azért, mert én is úgy szeretem, ahogy van. Elfogadom az összes testi változást, mert hozzá tartozik. Aki plusz 5-10 kilót nem tud elfogadni, az nem szeret. Aki nem szeret, annak ott az ajtó.

De te ezt nem érted.

Van egy unokanővérem. Autóbalesete volt egy pár hónappal az esküvő előtt. Az arca is sérült, a mai napig viseli a nyomát, és sánta lett. A vőlegénye ma már a férje, és 20 éve szereti úgy, hogy a torz az arca, a teste, tele van műtéti hegekkel, de belül ugyanaz a csodálatos nő. Mert szereti. Ezt így érted?

Ezzel az erővel, amit te képviselsz, teljesen jogos szülés után az elhidegülés, a megcsalás, és a válás, mert sokkal többet rombol a női testen, mint plusz pár kiló.

2019. aug. 1. 17:08
 82/103 anonim ***** válasza:
71%

# 79: Azt nyilván tudod, hogy a kövérség nem egyik pillanatról a másikra alakul ki és hirtelen nem is szűnik meg. Én azt látom/érzem, hogy abban az adott pillanatban kell(ene) a támogatás a társ részéről, amikor mondjuk kezd kialakulni, vagy mondjuk amikor szülés után MÉG fent vannak a plusz kilók, de a nő érzi, hogy a párja így is szereti.

Én még olyan nőt nem láttam, aki ne próbált meg volna vonzó lenni egy olyan pár mellett, aki szerette és ezt ki is fejezte, elhalmozta bókokkal, stb.

Az a nő kényelmesedik el, akinek már mindegy, aki megtapasztalta, hogy úgyse tud megfelelni a párjának.

Persze lehet mondani, hogy önmagáért azért megteheti, hogy lefogy, de azért egy kiüresedett házasságban tényleg elég komoly lelki nyavalyák tudnak felhalmozódni, és valószínűleg az embernek nem az egészséges életmód lesz a fő prioritás...

2019. aug. 1. 17:09
 83/103 A kérdező kommentje:

latom afelett elsiklottal 80%, hogy ha a baratom felhizna 130 kilora eu gond miatt, ott lennek es tamogatnam. teljesen mas kerdes egy baleset, minthogy a kapcsolatba beleszharva hizik valaki nem 5-10, hanem 30-40 kilokat. az is elkerulte a figyelmedet latom, hogy a 10 kilo miatt hisztizo pasikat is eliteltem.

nem a parom miatt edzem sirva. bennem el egy kep, hogy szeretnek kinezni (ami amugy a nok 90%ban megvan), es ezt szeretnem elerni, de legalabbis megkozeliteni. es tudom, hogy a paromnak is jobban tetszenek ugy. most is bokol, szeret, de nyilvan ha meg szebb leszek, meg jobban fog vonzodni. ne szeretni, vonzodni szexualisan. ami egy oszton es nem tudjuk befolyasolni. te meg ezt fel tudod fogni?

nekem nem nagy cucc 10-20 kilo a pasin, tetszett mar mackos pasi is. magas, nagydarab. de az extrem tulsuly mindket nemben taszito es itt most errol volt szo, nem 15 kilokrol. remekul forgatjatok ki a szavaimat, ahhoz kepest, hogy en nem ertek ugye semmit.

2019. aug. 1. 17:17
 84/103 anonim ***** válasza:
23%
Azért én még továbbra sem értem, ez miért kérdés számodra, miért nem hagyod békén a többieket, mit esz itt a nyavalya a 100+ kilós emberekkel kapcsolatban. Az ő esetükben ugyanis tutira lelki gond áll a háttérben, mert ahhoz már elég extrém módon kell kajafüggőnek lenni, hogy annyi felesleged legyen.
2019. aug. 1. 18:10
 85/103 anonim ***** válasza:
69%

Azt én nem értem, hogy nálad mi a különbség testi vonzalom szempontjából, hogy azért kövér, mert zabál, vagy azért, mert betegség miatt kövér.

Ezek szerint te testileg jobban tudsz vonzódni egy krónikus beteg emberhez?

Nálam pont fordítva van.

2019. aug. 1. 18:26
 86/103 A kérdező kommentje:
semmi. de egyik esetben elfogadom, mert szeretem a masikat es nem tehet rola. a masik esetben viszont tehet....
2019. aug. 1. 19:12
 87/103 anonim ***** válasza:
76%

"Kövezzetek meg, de én elítélem az ilyen igénytelen nőket. Én a túlsúlyos nőket is lenézem, akik mindenféle egészségügyi ok nélkül lettek elhízva."

Én meg a hozzád hasonló hímsoviniszta majmokat. Egy kövér nő igénytelen, de egy kövér pasi férfias, mi? Ha nem, miért úgy írtad, hogy NŐK?

Kérdező, ne pörögj már ezen a témán. Miért érdekel ennyire, hogy mások mit gondolnak az életükről?

Amúgy sem tudom hol olvasol ennyi ilyen választ?! Én inkább a sok pasihisztit olvasok itt, soooookkal többet, mégsem szánok rá időt, hogy kiírjak egy kérdést, hogy a legtöbb férfi miért idióta. Egyszerűen csak elfogadom, hogy hát ez van, ő bajuk, én törekszem arra, hogy olyan messzire elkerüljem az ilyeneket, amennyire lehet. Talán tedd te is ezt és boldog leszel. Mert amúgy látszik a válaszaidból, hogy frusztrált vagy emiatt, pedig semmi közöd azokhoz a nőkhöz.

Különben meg, véletlenül nem a pasik kérdéseit szoktad olvasni? Hogy elhízik a nőjük. Honnan tudod, hogy igaz, amit ír? Honnan tudod, hogy annyira súlyos, mint írja? Honnan tudod, hogy nem betegség áll a háttérben? Honnan tudod, hogy nem depressziós, mert a férfi akit szeret, leszaarja, nem bókol neki, megcsalja?

Na ugye.

2019. aug. 2. 07:29
 88/103 anonim ***** válasza:
77%
A betegeidet is ilyen hozzáállással fogod kezelni? Én nem vagyok túlsúlyos, sőt, apámat örököltem, aki annak ellenére, hogy hatalmas adagokat képes enni, nem hízik, de messziről kerülöm az ilyen gyökér orvosokat.
2019. aug. 2. 10:00
 89/103 A kérdező kommentje:

oszinten? leszrom, kit kerulsz es kit nem. szerintem semmi olyat nem irtam, ami serto lenne valakinek aki kepes esszel felfogni a sajat egeszsegeseben valo felelosseget. elmondtam, nyilvan a betegekkel nem vagyok ilyen nyers, es nyilvan egy kisnyugdijas meg egy harmincas felsovezető mas kapacitasokkal bir, es eltero mertekben alkalmas az info befogadasara (avagy egyaltalan nyitott), plusz egy kor felett nem is valtoznak mar igazabol az emberek.

ettol meg mi abban az eretnek gondolat, hogy az emberek konkretan szharnak bele az egesz dologba, amig baj nem tortenik? sot, meg akkor is, amikor mar megvan a baj. mondom, pl ir, dm sokszor dietaval meg kezelhető is lenne de nagyban javulna, de nem kepesek betartani...

nyilvanvaloan egy tudorakos felett nem fogok ott allni es buntudatot kelteni 0-24 hogy miert cigizett (igen, mielott meg jonnetek, tudom van aki ugy lesz az h nem cigizik, stb stb most nem roluk van szo), de hadd ne dicserjem meg erte...

2019. aug. 2. 12:50
 90/103 anonim ***** válasza:
52%

Van egy jó mondás, ami valahogy így szól, hogy több legyet tudsz fogni egy kanál mézzel, mint egy hordó ecettel, meg egy másik, hogy a jó példa ragadós, és akár a Bibliából is tudnék megfelelő idézetet hozni, amit akár máshol is be lehet venni, nem csak abban a szövegkörnyezetben.

Így, ahogy itt viselkedsz, soha nem lesz pozitív változás, akár ki is állhatnál szónokolni bárhova, akkor sem. Mutass jó példát, vádaskodás és ítélkezés nélkül vezesd rá az embereket egy jobb útra, ez működik, de a támadás dacot és ellenállást szül, ahogyan a kamasz is lázad.

Csak egy másik példa. Engem zavar a szemét az utcán, de nem dolgozom a takarítócégnél. Viszont az egyik üzletlánc bevezette az alumínium dobozok szelektív visszaváltását, amit le lehet vásárolni, én meg elkezdtem az utcán heverő italos, üdítős dobozokat begyűjteni, kukából nem szedem ki, csak ami a földön, parkban, járdán hever, amerre járok, és a hétvégi bevásárláskor viszem visszaváltani. Így kevesebb a szemét, én meg spórolok vásárláskor valamennyit. De egyre többen csinálnak ilyen razziákat a saját környékükön. Egy tacsis gazdi például kihasználta, hogy a kutyái minden vackot összeszednek, most a séták alkalmával fárasztás címén összeszedeti a kutyáival a szemetet, és viszik a kukába kidobni. A kutyák élvezik, mert nekik ez játék, a gazdinak jó érzés, hogy szebbé teszi a környéküket ezzel, és mások sem a szemétkupacokat látják, ha arra járnak.

2019. aug. 2. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!