Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezen az oldalon (is) miert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezen az oldalon (is) miert gondolkodik igy sok no?

Figyelt kérdés

Nokre jellemzobb ez a fajta gondolkodas. En magam is no vagyok, de nek igazan ertem. Megpedig, hogy kapcsolatban mar szinte "barmit lehet", belekenyemesednek, eligenytelenednek. elhizas, lenott haj, mamis ruhak....

ne ertsetek felre, en magam sem vagyok tokeletes. van rajtam sulyfelesleg (ami ellen teszek), neha zsiros a hajam, stb stb, mint egy normalis ember. de egyszeruen nem ertem, hogy engedhetik el magukat annyira nok, hogy 100+ kgra hiznak fel pl (most az eu okokat ne vegyuk ide), es persze elvarjak, hogy ugyanugy mukodjon a kapcsolat, mikor lehet megolik a vonzalmat ezzel. a szeretet megmaradhat, de a vonzalom ilyenkor sokszor elveszik, csak nem mondjak ezt ki... szamomra az a termeszetes, hogy torekszem arra, hogy a korulmenyekhez kepest leheto legjobbat adjam magambol a masiknak. lehetnek stresszes napok stb, de ez a vegletes beletespedes, "fogadj el igy" felfogas szerintem nagyon karos, es sok kapcsolat elobb-utobb erre megy ra. termeszetesen ha a masik beteg lesz stb, az teljesen mas, de ha szimplan keszpenznek kezdi venni a masik felet, az szerintem tiszteletlenseg onmaga fele, a masik fele, a kapcsolat fele.

de valahogy manapsag nagyon nem trendi kimondani ezt, alabbi kerdesnel is szenne pontoztak, pedig szerintem nem bantoan irtam le a dolgot, egyszeruen ezt az attitudot talalom nagyon karosnak.

2019. aug. 1. 10:17
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/103 A kérdező kommentje:
ezt minek kuldted el meg 1x?
2019. aug. 1. 13:01
 42/103 A kérdező kommentje:
utolso, de latod, te torekedsz ra hogy jobban nezz ki! mar a kerdesem legelejen leirtam, en is ember vagyok, nekem is neha zsiros a hajam stb. volt hogy eu gond miatta baratom is kover volt, ott alltam volna mellette (meg nem imertem akkor). de aztan vissza is fogyott. te sem tespedsz bele a dologba. nem mondogatod hogy szeress 105 kilosan orokre. ebben a mentalitasban van a legnagyobb kulonbseg!
2019. aug. 1. 13:05
 43/103 anonim ***** válasza:
85%
De neked miért fáj más hozzáállása? Ha neked panaszkodik, mondd meg neki határozottan, de ne paraszt módon, hogy "figyelj, Gizi, ha a súlyodról panaszkodnál, kérlek, ne tedd, mert rosszul érint". Ennyi.
2019. aug. 1. 13:12
 44/103 anonim ***** válasza:
18%
Tökéletesen egyet értek veled! Bár én már egy jó ideje egyedül vagyok, de akkor is ügyelek a megjelenésemre és hogy agyilag, mentálisan se legyek padlón. Elsősorban magamért, mert igy szoktam meg, másként nem is érezném jól magam és persze ha lenne párom, méginkább. Na de sosem lehet tudni, hol futunk össze az igazival! Ezért kell mindig topon lenni, még ha csak a boltig megyünk is ;)
2019. aug. 1. 13:16
 45/103 anonim ***** válasza:
91%

"nem mondogatod hogy szeress 105 kilosan orokre"

Nem. De 3 évig voltam 105 kg-s és egy picit sem változott semmi a kapcsolatunkban.

Téged ez a téma nagyon érzékenyen érint.

Kaptál negatív visszajelzést a külsődre korábban, amikor felszedtél pár kilót?

Azt szokták mondani, hogy azt utáljuk a legjobban másokban, amit magunkban nem tudunk elfogadni. Központi téma az életedben az, hogy normál súlyúnak kell maradnod, mert különben lesz valami negatív hatással az életedre? Mitől félsz igazából? Elítélnéd magad, ha nem tudnál, ne adja Isten, nem akarnál lemondani a lisztről és cukorról?

2019. aug. 1. 13:16
 46/103 anonim ***** válasza:
87%

# 42: Szerinted a felszínes, a párjukat csak külsőségek alapján megítélő férfiakat mennyire érdekli az, hogy a feleségük betegség miatt hízott-e el, vagy "nemtörődömségből"? Semennyire. Kövér - nem kell. Az, aki úgy gondolja, hogy neki mindenből tökéletes JÁR, az nem fog mérlegelni. Ez olyan, mint amikor a szülés után egy nő a fájó gátsebe miatt nem tud szexelni, a férfi meg félrejár, mert neki ez JÁR.

Egy normális férfi igenis szereti, támogatja a feleségét bármi is a helyzet. És akkor a feleség is embernek tudja érezni magát és törekedni is fog a változásra. Ehhez azonban támogató, elfogadó légkör kell. Anélkül nem megy.

2019. aug. 1. 13:35
 47/103 anonim ***** válasza:
83%
Épp ezaz. Oké, hogy nem ítéled el azt, aki valamilyen eü. probléma miatt kövér. Na de honnan tudod megmondani ezt egy idegenről?
2019. aug. 1. 14:09
 48/103 anonim ***** válasza:
60%
Gyerek nélkül tengernyi szabadidővel le tudtál fogyni? Nagy ügy, nekem a gyerekek előtt nem kellett lefogynom 36-38-as méretű ruhákat hordtam. Kb minden férfi megfordult utánam az utcán. De ez huszonévesen, gyerek nélkül nem nagy dolog. Eszembe sem jutott elítélni a nálam kövérebbeket. Mahd ha a klimax kapujában is tudsz fogyni akkor beszéljünk
2019. aug. 1. 14:24
 49/103 A kérdező kommentje:
igen, tengernyi szabadidom van vegzos orvosi egyetemistakent, tobb helyre is bejarva, szakdogat irva, tanulva. igen. :)
2019. aug. 1. 14:29
 50/103 anonim ***** válasza:
83%
Faasza, az egészségügyből még egy lenéző, ítélkező orvos hiányzott.
2019. aug. 1. 14:31
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!