Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezen az oldalon (is) miert gondolkodik igy sok no?
Nokre jellemzobb ez a fajta gondolkodas. En magam is no vagyok, de nek igazan ertem. Megpedig, hogy kapcsolatban mar szinte "barmit lehet", belekenyemesednek, eligenytelenednek. elhizas, lenott haj, mamis ruhak....
ne ertsetek felre, en magam sem vagyok tokeletes. van rajtam sulyfelesleg (ami ellen teszek), neha zsiros a hajam, stb stb, mint egy normalis ember. de egyszeruen nem ertem, hogy engedhetik el magukat annyira nok, hogy 100+ kgra hiznak fel pl (most az eu okokat ne vegyuk ide), es persze elvarjak, hogy ugyanugy mukodjon a kapcsolat, mikor lehet megolik a vonzalmat ezzel. a szeretet megmaradhat, de a vonzalom ilyenkor sokszor elveszik, csak nem mondjak ezt ki... szamomra az a termeszetes, hogy torekszem arra, hogy a korulmenyekhez kepest leheto legjobbat adjam magambol a masiknak. lehetnek stresszes napok stb, de ez a vegletes beletespedes, "fogadj el igy" felfogas szerintem nagyon karos, es sok kapcsolat elobb-utobb erre megy ra. termeszetesen ha a masik beteg lesz stb, az teljesen mas, de ha szimplan keszpenznek kezdi venni a masik felet, az szerintem tiszteletlenseg onmaga fele, a masik fele, a kapcsolat fele.
de valahogy manapsag nagyon nem trendi kimondani ezt, alabbi kerdesnel is szenne pontoztak, pedig szerintem nem bantoan irtam le a dolgot, egyszeruen ezt az attitudot talalom nagyon karosnak.
"nem hiszem hogy itt bunkóbbak lennének a férfiak"
:D De. Pontosan így van!
79 %-os, azért szerintem itt húzd bea féket jó? Az, hogy te feldolgoztad, hogy bántottak gyerekkorodban... őszintén? Senkit nem érdekel. Ez egy ilyen világ, tudod? Vannak más emberek is, más érzelmi világgal. TE nem mondhatod meg másnak, hogy mit dolgozzon fel és mit ne. Most pont olyan vagy, mint a kérdező. Tökéletesen olyan.
Pedig eddig egyet értettem veled.
Engem gyerekként, néha most így 27 éves fejjel is bántanak, hogy hogy nézek ki, ocsmány ronda fejem van. Szerinted ezen hogy lehet továbblépni? Hm? Ha egy nőre ilyet mondanak?? És ez nem olyan, mint amikor valaki dagadt. Le tud fogyni. Én mit csinálok? Plasztikai sebész pár millióért?
Mindegy is. Ez nagyon felhúzott, hogy nőjön fel a kérdező és felejtse el a gyerekkori sérelmeit. Gusztustalan hozzáállás. Persze, dolgozza fel, de nem mindenki tudja.
Attól még a kérdező egy empátia nélküli hisztigép marad, nem fogom védeni. De itt némelyik kommentelő is elgondolkodhatna.
A 90%-ra nagyon rá vagy állva kérdező, eddig 2 dologról is olvastam, hogy 90%, forrás nélkül.
Szerintem neked amúgy kiváló lehetőséged lenne megváltoztatni az embereket, ha kis empátiát gyakorolsz. Sokkal hitelesebb egy olyan orvos, aki tudja, miről beszél, és maga is hallgat a saját tanácsaira. Hisz lefogytál. Nekem rengeteg orvos mondta, hogy fogynom kéne, és igazuk volt, de mind olyan kövérek voltak, mint én, vagy kövérebbek. És mindig ott motoszkált a fejemben, hogy az ÉN egészségemnek rossz a túlsúly, az orvosénak nem? Vagy nem veszi észre magát?
Ez az egyik. A másik, hogy én mindig vállaltam, hogy azért vagyok kövér, mert sokat eszem, imádok enni. Aztán történt valami, már az oldalon leírtam a sztorit. Egy munkahelyi beszélgetés során kiderült, egy számomra sokkoló dolog, hogy a főnököm vonzódik a kövér nőkhöz. Emlékszem, ahogy ülök, és rögtön arra gondolok, hogy le kell fogynom, nem láthat vonzónak. És mint a villám, úgy csapott belém a felismerés, hogy igen, szeretek enni, de sovány is szeretnék lenni. Nem hiszem el, hogy nem tudom letenni a kajálásokat az álmomért cserébe. És miért nem? Mert nem akarok vonzó lenni senki szemében. Nem akarom, hogy szexuálisan vonzónak lássanak. És semmilyen szexszel kapcsolatos traumám nincs. Ha ez nem derül ki a főnökről, rólam sem derül ki, hogy mi a rejtett ok, amiért muszáj ennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!