Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezen az oldalon (is) miert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezen az oldalon (is) miert gondolkodik igy sok no?

Figyelt kérdés

Nokre jellemzobb ez a fajta gondolkodas. En magam is no vagyok, de nek igazan ertem. Megpedig, hogy kapcsolatban mar szinte "barmit lehet", belekenyemesednek, eligenytelenednek. elhizas, lenott haj, mamis ruhak....

ne ertsetek felre, en magam sem vagyok tokeletes. van rajtam sulyfelesleg (ami ellen teszek), neha zsiros a hajam, stb stb, mint egy normalis ember. de egyszeruen nem ertem, hogy engedhetik el magukat annyira nok, hogy 100+ kgra hiznak fel pl (most az eu okokat ne vegyuk ide), es persze elvarjak, hogy ugyanugy mukodjon a kapcsolat, mikor lehet megolik a vonzalmat ezzel. a szeretet megmaradhat, de a vonzalom ilyenkor sokszor elveszik, csak nem mondjak ezt ki... szamomra az a termeszetes, hogy torekszem arra, hogy a korulmenyekhez kepest leheto legjobbat adjam magambol a masiknak. lehetnek stresszes napok stb, de ez a vegletes beletespedes, "fogadj el igy" felfogas szerintem nagyon karos, es sok kapcsolat elobb-utobb erre megy ra. termeszetesen ha a masik beteg lesz stb, az teljesen mas, de ha szimplan keszpenznek kezdi venni a masik felet, az szerintem tiszteletlenseg onmaga fele, a masik fele, a kapcsolat fele.

de valahogy manapsag nagyon nem trendi kimondani ezt, alabbi kerdesnel is szenne pontoztak, pedig szerintem nem bantoan irtam le a dolgot, egyszeruen ezt az attitudot talalom nagyon karosnak.

2019. aug. 1. 10:17
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/103 anonim ***** válasza:
72%
Kérdező, itt nem arról van szó, hogy ki mit lát be vagy nem lát be, hanem a te beszűkült, másokat lenéző stílusodról van szó. És arról, hogy ezt a nőkre élezed ki, mert ezzel akarsz villogni. És mindezt úgy, hogy te is felszedtél 20 vagy mennyi kilót. Több szerénység, több empátia, több alázat, ezekre van szükséged, ha jó orvos akarsz lenni.
2019. aug. 2. 23:29
 92/103 A kérdező kommentje:

mi köze van a szerénységnek ehhez? ja, csak illett a sorba, ertem:D

mivel akarok villogni? a "nokre kihegyezes" sem azert tortent, mert konkretan a nokkel van bajom, hanem mert a nok reszerol tapasztaltam a hasonlo kommenteket, elmondtam mar, de latom ezt se sikerult felfognod. ezt a kerdest egy elozo ihlette ami mar a sokadik volt a sorban es ahol szinten lepontoztak, mikor leirtam, hogy ha valaki eligenytelenedik a kapcsolatban, es az tonkremegy, akkor ne csak a masik felet okolja es szemetezze. ennyi. lehet lenezo a stilusom, mert nagyon unalmas 50x leirni ugyanazt pl neked is.

az en hizasom tortenetet is elmeseltem, mar 6 evesen is duci voltam, nem huszonevesen hiztam el, hanem egy rendkivul rossz mintat kovettem amirol NEM TEHETTEM gyerekkent, hiszen azt tanulod el, amit latsz. talan ezert erint erzekenyen, hogy ezek az emberek mar kisgyerekeiket is cukros lottyokkel nyomjak tele, addig se sir. termelik ujra a problemat. de ezt is leirtam mar.

ha az egyen nem akar valtozni, te a fejed tetejere is allhatsz, elmondom neked. empatikus vagyok, az hogy egy anonim forumon targyilagos vagyok es nyers, nem jelenti, hogy nem tudok a helyzethez es a masik ember hangulatahoz adaptalodva kozolni barmit is, ugy hogy ne erezze magat feltetlen rosszul. bar lehet ez neked ujdonsag?

kulon vicces volt, mikor az erveimre jottek azzal, hogy de az o gyereke autista.... NYILVAN vannak kulonleges helyzetek, de itt mintha nem lennek jos, attol szar orvos is vagyok, mert nem latom elore hogy az o gyereke autista. es ne legyek orvos, mert nem a kulonleges esetek kezeleset hozom peldanak :D na hagyjuk is.

2019. aug. 3. 10:11
 93/103 anonim ***** válasza:
77%

Hagyjuk is, mert csak hajtogatod itt a butaságaidat. A férfiak is belekényelmesednek a kapcsolatba, csak a nők erről ritkán panaszkodnak, mert jobban elfogadják ezt.

Kívülről nem látod,ki miért olyan amilyen. Lelki hátterét nem tudod, de ítélkezel.

A gyerek között rengeteg evészavaros van, de ott is csak azt látod, hogy mit eszik, vagy nem eszik. Mi arra próbáltunk rávilágítani, hogy jóval több olyan eset van, amikor van valami a háttérben. Továbbra is értelmetlenül ítélkezel. És a kifejezés nem csak jól mutatott a sorban, hanem a belőled hiányzó emberi kvalitások egyike. Sok sikert az orvosi pályán.

2019. aug. 3. 10:34
 94/103 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, még ha nincs is semmi ok a háttérben csak az, hogy valaki zabál és nem mozog semmit, akkor sem jó reakció ítélkezni, mert ez nem változtat semmin.

Van ismerősöm, aki kövér kislány volt, együtt jártunk általános iskolába, felnőttként meg jó alakja van, mert sokat tett érte, nem akart kövér kismama lenni, lefogyott, mielőtt belekezdtek a babaprojektbe a férjével.

Van egy másik ismerősöm, aki kövér kisfiú volt, most tiszta izom, és spartan versenyekre jár.

Szóval nem törvényszerű az sem, hogy valaki gyerekként kövér akkor felnőttként is. De persze nem minden eset ilyen, van, aki beteg, van, akinek egyéb baja van, van, akinek az evés pótcselekvés az önbizalomhiányra, számtalan dolog állhat a háttérben. De még ha egy igénytelen lusta disznó is, akkor meg nem is akar változtatni.

Aki talál túlsúlyosan párt, vagy meg tudja tartani a párját, ha elhízik, az ő magánügyük, aki nem talál, az meg legyen az ő baja.

2019. aug. 3. 10:49
 95/103 A kérdező kommentje:

semmifele kontextusban nem jott elo a szerenyseg, nem hencegtem, semmilyen eredmenyemmel. mindegy.

nem csak a nok problemaja ez 100x elismertem ittis, leirjam meg egyszer a reszta noi kommentekrol es a kerdesrol?

vagy el tudod olvasni meg egyszer?

nem foglalkozom az ilyen emberekkel allandoan, azert mert kiirtam egy kerdest. vagy ti amin elgondolkoztok akar 1x is eletetekben, az mar kozponti elem es lekot tiz evig?:D

az eveszavarosok pedig meg mindig a koverek kisebb hanyada.

a felnotten lefogyott reszhez: en is ezttettem. de volt cserebe gunyolodasokkal teli kamaszkorom. onbizalomhianyom. stb. amirol a rossz eletmod tehetett.

2019. aug. 3. 13:04
 96/103 anonim ***** válasza:
77%

Figyelj ide, én is úgy voltam kamasz koromban, mint te. Túlsúlyos voltam. Ebben egyrészt genetika, másrészt rossz szokások is benne voltak. Fiatalon én is lefogytam 10 kilót és ötvenakárhány kilósan rohangáltam a sportpályán. A 162 centimhez így sem voltam vékony, de lejjebb egész egyszerűen nem ment, csak koplalással, azt meg nem tudtam megtartani. Elfogadtam magam úgy, jól néztem ki. De nem ítélkeztem mások felett és ha kérdést írsz ki róla, az nem kósza gondolat és a stílusodból sem az jött le, hogy ne ítélkeznél, mert azt csinálod. Viszont még fiatal vagy. A harmincas éveimben kialakult az, hogy a férjemet már nem érdekeltem csinosan sem. Akkor kezdtem elhízni. Tehát előbb volt az ok, utána az okozat. Nem belekényelmesedtem a kapcsolatba, hanem a csoki volt a vigaszom, esetleg a főzés meg az evés kisgyerekkel otthon. A férjem már előtte is alig nyúlt hozzám, amikor lefogytam, sem érdekeltem már. És akkor is azt mondtam, amit ma is mondok: Ha én elnéztem neki 10-15 kiló túlsúlyt és ennek ellenére vonzódtam még hozzá mindig, ő is így tehetett volna. De már nem szeretett. Ez nem belekényelmesedés volt, hanem egy nyomorult, depresszív, kétségbeesett állapot. Nem ezt akartam, nem akartam egyedülálló anya lenni, családot akartam, nem társas magányt. Persze, klinikailag nem voltam depressziós, de ez nem változtat azon, hogy nem az volt itt a gond, hogy nem láttam,mit eszem, hanem, hogy nagyon is tudtam,miért eszem. És hidd el, egy kívül mosolygó arc is sírhat belül, és ha én elfogadom a társamat úgy ahogy van akkor ezt szerintem jogosan elvárhatom, mert így működik a szeretet.

Te csak azt látod, hogy a dagadt Katika nem akar lemondani a pizzáról meg a rágcsáról amit a férjével fogyaszt el, csak a férfin szexi a pocak,a nőn meg nem. Azt esetleg nem látod, hogy kettejük között már csak a közös evés az egyetlen intimitás. De a Pisti nem csalja meg és jó apa. Kati tehát marad és eszi a csokit. Tudod, hány ilyen kapcsolat van? Hagyj már nekik békét, pontosan tudják, mit cselekszenek, és pontosan tudják, mivel fognak fizetni ezért. Ha motiválni akarnál bárkit is, pozitívan állj hozzájuk, ha meg nem, akkor dugulj el. Azt meg hagyjuk, hogy nem jól választottak társat. Ezek a kapcsolatok nem így indultak tizen évekkel ezelőtt. Elválni nem egyszerű. Én megtettem, de akkor sem egyszerű. Mert amíg szerelmes vagy, hiszel abban, hogy még lehet jobb is. De ezekhez te még túl fiatal vagy, majd 15 év múlva talán megérted. Amúgy szívből kívánom, hogy sose éld át ezt a fajta magányt. De hidd el, a túlsúlyosok többségénél ez van, nem jókedvükben és tudatlanságukban zabálnak.

2019. aug. 3. 13:19
 97/103 anonim ***** válasza:
3%

"a felnotten lefogyott reszhez: en is ezttettem. de volt cserebe gunyolodasokkal teli kamaszkorom. onbizalomhianyom. stb. amirol a rossz eletmod tehetett."

Neked újdonság, hogy a gyerekek kegyetlenül őszinték és nem gondolják át, hogy megbántanak-e valakit azzal, amit kimondanak? Gondolod, hogy mást nem csúfoltak? Én tanárgyerek voltam, fogszabályzóm volt (a fogzománcomat is tönkretették), szerinted mit kaptam gyerekkoromban a gyökerektől? Megtanultam kezelni a hülyéket, leszarni a véleményüket, két fülem van, egyiken be, másikon ki. És ne gondold, hogy a családom tanított meg erre, nagyanyám volt a legnagyobb támadóm, amiért nem tudtam hízni, pedig jó étvágyam volt, meg amikor kamaszként pattanásaim lettek.

Tudom, hogy mi volt rossz, mi esett szarul, nem nézem el azoknak, akik szemetek voltak, csúfolódtak, DE ne haragudj, nem lettem egy frusztrált felnőtt a hülyék miatt, nincs szükségem rá, hogy ilyen kérdéseket írjak ki. Mi a célod? Kisírni a sérelmeidet? Önigazolás? Visszavágni a gyerekkorodért? Mi lenne, ha felnőnél, feldolgoznád a múltat, túllépnél rajta, levonnád a tanulságot, és beépítenéd az életedbe?

2019. aug. 3. 13:46
 98/103 anonim ***** válasza:
26%
Utolsó ez tényleg nagyon szomorú ami veled történt de erre nem megoldás az hogy most a kérdezőbe mindent belemagyarázol. Ő teljesen másról beszél azt sem hiszem hogy az hogy hány emberrel nem foglalkozik a férje, az országspecifikus lenne, vannak nemzetek akik jobban el vannak hízva, nem hiszem hogy itt bunkóbbak lennének a férfiak és csak ettől lenne. A szokások is sokat számítanak.
2019. aug. 3. 14:27
 99/103 anonim ***** válasza:
59%
Én nagyon sok emberrel beszélgetek és mindig kibukik, hogy car van a palacsintában. Sok év alatt azért kialakult rálátásom erre. Nem csak fizikai baj vagy diagnosztizált depresszió miatt lehet valaki túlsúlyos. És hazánk nem a nők miatt a 4. legelhízottabb ország, mert mindkét nemnél hasonlóak az arányok, sőt, a legutóbbi statisztikán azt láttam, az elhízás a férfiak nagyobb százalékát érinti,mint a nőket. Így a kérdés már értelmét is vesztette. Ugyanis a férfiak nagy ívből lecarják, hogy megtartsák az asszonyt, az már megvan, ugye. És a pocak az szexi. Rossz ajtón kopogtattok. És továbbra is azt mondom: rosszul.
2019. aug. 3. 14:50
 100/103 anonim ***** válasza:
55%
A kérdező csak hisztizik.
2019. aug. 3. 15:14
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!