Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezen az oldalon (is) miert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezen az oldalon (is) miert gondolkodik igy sok no?

Figyelt kérdés

Nokre jellemzobb ez a fajta gondolkodas. En magam is no vagyok, de nek igazan ertem. Megpedig, hogy kapcsolatban mar szinte "barmit lehet", belekenyemesednek, eligenytelenednek. elhizas, lenott haj, mamis ruhak....

ne ertsetek felre, en magam sem vagyok tokeletes. van rajtam sulyfelesleg (ami ellen teszek), neha zsiros a hajam, stb stb, mint egy normalis ember. de egyszeruen nem ertem, hogy engedhetik el magukat annyira nok, hogy 100+ kgra hiznak fel pl (most az eu okokat ne vegyuk ide), es persze elvarjak, hogy ugyanugy mukodjon a kapcsolat, mikor lehet megolik a vonzalmat ezzel. a szeretet megmaradhat, de a vonzalom ilyenkor sokszor elveszik, csak nem mondjak ezt ki... szamomra az a termeszetes, hogy torekszem arra, hogy a korulmenyekhez kepest leheto legjobbat adjam magambol a masiknak. lehetnek stresszes napok stb, de ez a vegletes beletespedes, "fogadj el igy" felfogas szerintem nagyon karos, es sok kapcsolat elobb-utobb erre megy ra. termeszetesen ha a masik beteg lesz stb, az teljesen mas, de ha szimplan keszpenznek kezdi venni a masik felet, az szerintem tiszteletlenseg onmaga fele, a masik fele, a kapcsolat fele.

de valahogy manapsag nagyon nem trendi kimondani ezt, alabbi kerdesnel is szenne pontoztak, pedig szerintem nem bantoan irtam le a dolgot, egyszeruen ezt az attitudot talalom nagyon karosnak.

2019. aug. 1. 10:17
 61/103 anonim ***** válasza:
85%

1. Nem mindig nők írják ezeket a kommenteket, csak azokat te ignorálod, vagy mivel nem látod a nemét, nem tudsz róla.

2. Volt egy kérdés, ahol a srác azon filózott, hogy elhagyja a barátnőjét, mert hízott 10 kilót, bár az adatai alapján a csaj még mindig normál tartomány volt, de neki már nem tetszett. (Azt ő is elismerte, hogy a lány rendszeresen sportol és egészséges dolgokat eszik, csak szerinte sokat) Ott jegyeztem meg, hogy engem a házasságomban egyáltalán nem zavart, amikor a férjem 10 kilót hízott, szerettem a pocakjával együtt. Ezt hívják ugyanis szerelemnek. Sosem hagytam volna el ilyesmiért, nagyobb hízásért sem.

3. Ritka az olyan kérdés, ahol valaki 40 kilót hízik és azt kell tolerálni, ugye tudod? Itt a pasikák 10 kilók miatt rugóznak.

4. Ne utalgass finoman arra, hogy egyetemistaként milyen elfoglalt vagy, én is voltam egyetemista. Igen, sokat kell tanulni egy húzós szakon, van aki dolgozik is mellette, de a napi edzést gyerek nélkül akkor iktatod be amikor akarod, ha kell este 10-kor. Azt eszel, amit akarsz. Aludni tudsz, hormonaid nem változnak. Ne oszd már itt az észt párkapcsolatban élő, gyereket nevelő nőknek, hogy kerüljék a lisztet, cukrot meg mozogjanak, ennyi. Nem csak ennyi. Az alapokat mindenki ismeri, ezen túl kezdődik a dolog lelki része. Jövendőbeli orvos létedre sem empatikus, sem rugalmas gondolkodású nem vagy.

2019. aug. 1. 15:17
 62/103 A kérdező kommentje:

emlekszem arra a kerdesre, le is oltotta a sracot mindenki, jogosan.

nem azt irtam sehol, hogy 2 gyerek utan topmodellnek kell kinezni, de azert a 90-100 kilokat alapesetben nem indokolja az, hogy szult egy no. sokan vissza tudnak fogyni.

a gyerek meg azt eszi, amit a szulei. semmi szuksege cukros lottyokre, turo rudira, fornettire. ha egeszseges snackeket kap, akkor azt szokja meg, a hozzaadott cukor nelkuli cerbona, 100% aszalt gyumi rudak, otthon keszitett finomsagok, barna rizschips filmhez lesz a norma, es a taplalo etelek. konyhamalackodni se kell a gyerek utan, vagy akkor ugy kalkulalni, hogy napi +300 kcal osszejon az ilyen gyerek meghagyta bekapom falatokbol es kesz. nem mondom h nem baromi nehez gyerekkel de csak ezzel mar csomo gondot kikuszobolhetnenek amit fel szoktak hozni, hogy tobb felet kell fozni, meg nem akarjak kidobni utana stb.

2019. aug. 1. 15:27
 63/103 anonim ***** válasza:
83%

# 56: Te és, olyan kérdést még nem olvastál, hogy "a feleségem csinos, vonzó nő, én mégsem tudok hozzá vonzódni, ellaposodott a kapcsolatunk/elsárkányosodott/meguntam"?

Én rengeteg ilyen kérdést is láttam már, sőt, személyesen is találkoztam már jópár ilyen férfival.

Ezek a mondatok egyetlen dologról szólnak: arról, hogy a férj önigazolást keres arra, hogy megcsalhassa a feleségét. Mert elhagyni ritkán szokták emiatt, nagyon ritkán... A válások túlnyomó többségét a nők kezdeményezik a hivatalos statisztikai adatok szerint.

Ezek a férfiak soha nem magukban keresik a hibát, hanem kipécéznek a nőben egy konkrét tulajdonságot, ami lehet a plusz kilók száma is, de bármi más is, azt a világ elé tárják, aztán kapják szépen a megerősítést, hogy persze, igénytelen/hisztis, akármilyen, naná, hogy jogod van más nőkkel kavarni! Azt mondjuk elfelejtik megemlíteni, hogy utoljára 20 éve mondtak valami kedveset a feleségüknek, vagy vitték el vacsorázni, vagy csináltak vele egy közös programot kettesben. Azt is elfelejtik, hogy eszük ágában sincs a nőt legalább minimálisan tehermentesíteni, beszállni a házimunkába, bevállalni a gyerekeket, hogy a nő is elmehessen valahová. Nem, ezekről jótékonyan hallgatnak. Tudod, hány panaszkodó pasival találkozom naphosszat, de látva a házasságukat tényszerűen már nem ilyen egyértelmű a kép! A pasinak kell a biztos háttér meg a házicseléd, de közben élik világukat és szidják az asszonyt.

Nem, nem vagyok férfigyűlölő, nem gondolom, hogy minden házas férfi ilyen. Sőt, tudom, hogy nem ilyen. A feleségükre egyoldalúan panaszkodó férfiak ilyenek. Ebben a kategóriában viszont még nem nagyon láttam kivételt.

2019. aug. 1. 15:27
 64/103 anonim ***** válasza:
83%

"sokan vissza tudnak fogyni"

Csak nem mindegy, hogy mikor és hogy ebben mennyi megerősítést kapnak. Saját konkrét példám: toxémiás terhességem volt, hiába diétáztam és tartottam be az orvosi előírásokat, rengeteget híztam. Volt, hogy egyetlen hét alatt 7 kilót, tehát napi egyet. Sok is maradt fenn. Elég hamar, még a gyermekem egy éves kora előtt elkezdtem sportolni, le is ment hamar 10 kiló, és a férjem (aki közben vígan élte a világát) folyamatosan szóvá tette, hogy még mindig van rajta 10 kiló plusz. Igen, volt. De a mínusz tízet azt észre se vette. Ok, visszafogytam idővel, akkor talált más kifogást, ami miatt nem felelek meg neki. Évekbe telt, mire rájöttem, hogy neki sose tudnék megfelelni, ő már csak anyának és házicselédnek tart.

A kapcsolatunk végén megcsalt. Kérdeztem, mégis miben jobb nálam az a nő, akivel kavart. Azt mondta, semmiben, sőt, sok mindenben még rosszabb is (sokkal butább, unalmasabb nálam - ő mondta). Egyetlen egyben volt más: abban, hogy számára új volt. Én pedig beláttam, hogy tizenvalahány év után sok minden tudok lenni, de új az nem. A férjem ragaszkodott volna a házasságunkhoz, de úgy, hogy maradjon a régi felállás, vagyis neki semmit ne kelljen beletenni, csak maradjak meg a "háttérországnak". Na persze... borítottam. Igen, a plusz 20 kilóval kezdődött, ami szülés után fent maradt, de plusz 20 kiló nélkül is ugyanide jutottunk.

2019. aug. 1. 15:37
 65/103 anonim ***** válasza:
85%
A gyerek azt eszi, amit a szülei? Haha.....a gyerekem autista. Én vegetáriánus vagyok, ő másfél éves korától nem eszik zöldséget, gyümölcsöt ami nálam alap. Képtelen megenni. Kb 3 féle főtt kaja van amit megeszik, emellé pirítós, virsli, sonka. És édesség, ha hagyom. Ha nem hagyom, akkor sem eszik mást. Most voltunk nyaralni, és egy hétig üres tésztán és hasábkrumplin élt, semmihez sem nyúlt, pedig nem tömtük édességgel. Rengeteg az evés zavaros gyerek, én is az voltam, pedig nem is voltam autista. Ne menj orvosnak, komolyan mondom.
2019. aug. 1. 15:39
 66/103 anonim ***** válasza:
83%

#62:

A gyerek alap esetben reggel 8 és délután 4 közt eszi, amit a menzán kap.

Sok oviban egyszerűen nem vállalják a cukorbeteg gyerek étkeztetését, oldja meg a szülő magán ovikban.

Botrányos a hozzáállás.

Làtszik, hogy nincs gyereked.

Az külön vicc, hogy felhízol fiatalon 20 kilót, leadsz belőle, és egyből fitness modellnek meg életmód tanácsadónak hiszed magad.

2019. aug. 1. 15:40
 67/103 anonim ***** válasza:
24%
Kérdező, te egyetemista vagy? És már fogynod kellentt 10 kilót? És még van rajtad felesleg? Én 36-os kosztümben vettem át a jogi diplomámat és onnan mentem közgázra. Egyik sem büfé szak. Mégis, soha annyi szabadidőm nem volt.
2019. aug. 1. 15:46
 68/103 A kérdező kommentje:

nyilvan nem az autista gyerekekrol beszeltem, jesus. ugy latszik itt azzal kell kezdeni ami nem az atlag, hogy ha sargat mondok az nem azt jelenti, hogy a narancssargara gondoltam...

a menzakajabol meg kb haromfele volt amit szerettunk, a tobbit csak piszkaltuk ugyis... alapvetoen ha otthon egeszseges etelek vannak, meg nem azt latja a gyerek, hogy ha hisztizik inkabb betomik a szajat csokival, vagy ha jo akkor rogton csoki, akkor nem fog ra ugy nezni mint valami szent gralra.

igen fehiztam 20 kilot. mar kiskoromban duci voltam, 6 evesen. szerinted miert? mert anyam-apam is az volt, a rengeteg kaja, desszertek volt a NORMA, sport semmi. ezt lattam, ezt tanultam el. felnott fejjel kellett korrigalnom, amit ok elrontottak.

2019. aug. 1. 15:51
 69/103 anonim ***** válasza:
78%
De nem bírod felfogni, hogy olyan emberek is elhíznak akik otthon normális kaját ettek? Evészavar mond valamit neked, jövendőbeli orvosként? Nem, mi?
2019. aug. 1. 15:54
 70/103 A kérdező kommentje:
kezdesz felhuzni:D a kover emberek 90%a nem szervi baj miatt kover. a maradekban biztosan vannak eveszavarosak. de ketlem h 20%nal tobb. a rossz minta kovetese, a ha valami bajom van, eszem nem eveszavar hanem rossz szokas. en se okoltam eletem vegeig a szuleimet hogy mar kisgyerekkent at kellett elnem hogy mindig en voltam a duci kislany. nem kover, igazan kover nem voltam, de ahhoz eppen elegge, hogy megkeseritse az eletem. tudom milyen nehez ebbol kijonni, de azt is, hogy az egyen elhatarozasa nelkul ez nem mukodik
2019. aug. 1. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!