Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezen az oldalon (is) miert gondolkodik igy sok no?
Nokre jellemzobb ez a fajta gondolkodas. En magam is no vagyok, de nek igazan ertem. Megpedig, hogy kapcsolatban mar szinte "barmit lehet", belekenyemesednek, eligenytelenednek. elhizas, lenott haj, mamis ruhak....
ne ertsetek felre, en magam sem vagyok tokeletes. van rajtam sulyfelesleg (ami ellen teszek), neha zsiros a hajam, stb stb, mint egy normalis ember. de egyszeruen nem ertem, hogy engedhetik el magukat annyira nok, hogy 100+ kgra hiznak fel pl (most az eu okokat ne vegyuk ide), es persze elvarjak, hogy ugyanugy mukodjon a kapcsolat, mikor lehet megolik a vonzalmat ezzel. a szeretet megmaradhat, de a vonzalom ilyenkor sokszor elveszik, csak nem mondjak ezt ki... szamomra az a termeszetes, hogy torekszem arra, hogy a korulmenyekhez kepest leheto legjobbat adjam magambol a masiknak. lehetnek stresszes napok stb, de ez a vegletes beletespedes, "fogadj el igy" felfogas szerintem nagyon karos, es sok kapcsolat elobb-utobb erre megy ra. termeszetesen ha a masik beteg lesz stb, az teljesen mas, de ha szimplan keszpenznek kezdi venni a masik felet, az szerintem tiszteletlenseg onmaga fele, a masik fele, a kapcsolat fele.
de valahogy manapsag nagyon nem trendi kimondani ezt, alabbi kerdesnel is szenne pontoztak, pedig szerintem nem bantoan irtam le a dolgot, egyszeruen ezt az attitudot talalom nagyon karosnak.
Ez sok mindent megmagyaráz azért.
Tökéletesnek kell lenni, gondolom, mert alapelvárás otthon. Rengeteg orvosi egyetemista csaj ilyen merev. Presztizs kérdés hogy szépnek, okosnak kell lenni, gyengeség nem fér bele.
amugy baromir nem azt irtam le, hogy lenezem a kover embereket, hanem hogy nem ertek egyet azzal, amikor eligenytelenedett, meghizott emberek valtig hitegetik magukat, hogy ez semmilyen hatassal nincs a kapcsolatukra, ha meg megis van, akkor a masik egy felszines szemet szhar.
nem ertem hogy jutottatok el ebbol addig, hogy en a kovereket lenezem?🤷♀️
nem orvosok a szuleim, meg erettsegijuk sincs.
amugy meg azt mar csak hagyjuk, hogy mindjart orvoskent milyen szelmalomharcnak gondolom azt, hogy az emberek szharnak az egeszsegukre nagy ivbol, aztan meg rakjuk rendbe a cukrukat stb stb, de egy dietat a 90% nem kepes betartani. tudorakosok nem kepesek lerakni a cigit. sorolhatnam. kritikan aluli az egeszsegtudatossag.
nyilvan nem a 80 eves mari nenitol varom a csodat... meg hat orvosok kozott is aztan sokan ilyenek, ami duplan ciki.
ti tudtok olvasni amugy?:D:D
nekem nincs bajom a koverek parkapcsolataival. egy mentalitasrol irtam, ami az itteni valaszokban gyakran elojon, hogy amikor egy ferfi arrol panaszkodik, hogy bar szereti a feleseget de mar nem vonzodik hozza, jon a noi sereg, hogy aki +40 kiloval nem orul meg szexualisan a nojeert az egy szemet szhar.
mert hogy nem a kulsejeert vagy a masikkal es a tobbi lozung.
az egeszseg mas kerdes, az orvosi szempontbol irritalo, egy side gondolat volt.
Megint kiélezed nőkre... hihetetlen vagy, bszki.
Ugye tudod, hogy ezekben a kapcsolatokban te nem vagy érintett? Ugye tudod, hogy minimum kétszer kérdezték, én is, hogy neked panaszkodnak-e ezek a nők, és következetesen ignoráltad?
Ennyire van időd orvosi mellett, hogy ráérsz ilyen hülyeségeken agyalni?
igen nokre hegyezem ki, mert NOK irjak ezeket a kommenteket, NOK tamadjak habzo szajjal az osszes olyan hozzaszolast, ami eseteg megpedzegeti a magaval nem torodo, magat elengedo fel felelosseget a kapcsolat kifutasaban.
nem irhatok ferfiakrol ha nok reszerol tapasztalom ezt a csapatos raszallast arra, ha valaki ezt igy elmondja.
nyilvan nem jobbak a luzer, semmit se csinalo kisfiuk se akik egybol instamodellt akarnak, de az nem tartozik ide most. a nok meg kevesbe hagyjak el olyan miatt a ferjeiket, hogy elhizott, ott tobbszor az indok h nem foglalkozott mar velem, tul sokat dolgozott stb stb.
Ha ilyet tapasztalsz, szólj rájuk, ha ennyire zavar.
Ó, pedig ha nem utálnád ennyire a nőket, olyan aranybánya van itt neked naponta csúnya pasis kérdésekből. Mindegy, lényeg, hogy az idődet arra érdemes dolgokkal töltöd.
megtettem elozoleg is, ezert kerult kiirasra a kerdes, mert jott megint a lepontozo kover no hadsereg, akik valszeg zokon vettek, amit irtam. (nem bantoan, csupan taryilagosan)
nyugi, ezek utan szharok is bele, csak mar idegesitett es ki kellett irnom magambol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!