Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezen az oldalon (is) miert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezen az oldalon (is) miert gondolkodik igy sok no?

Figyelt kérdés

Nokre jellemzobb ez a fajta gondolkodas. En magam is no vagyok, de nek igazan ertem. Megpedig, hogy kapcsolatban mar szinte "barmit lehet", belekenyemesednek, eligenytelenednek. elhizas, lenott haj, mamis ruhak....

ne ertsetek felre, en magam sem vagyok tokeletes. van rajtam sulyfelesleg (ami ellen teszek), neha zsiros a hajam, stb stb, mint egy normalis ember. de egyszeruen nem ertem, hogy engedhetik el magukat annyira nok, hogy 100+ kgra hiznak fel pl (most az eu okokat ne vegyuk ide), es persze elvarjak, hogy ugyanugy mukodjon a kapcsolat, mikor lehet megolik a vonzalmat ezzel. a szeretet megmaradhat, de a vonzalom ilyenkor sokszor elveszik, csak nem mondjak ezt ki... szamomra az a termeszetes, hogy torekszem arra, hogy a korulmenyekhez kepest leheto legjobbat adjam magambol a masiknak. lehetnek stresszes napok stb, de ez a vegletes beletespedes, "fogadj el igy" felfogas szerintem nagyon karos, es sok kapcsolat elobb-utobb erre megy ra. termeszetesen ha a masik beteg lesz stb, az teljesen mas, de ha szimplan keszpenznek kezdi venni a masik felet, az szerintem tiszteletlenseg onmaga fele, a masik fele, a kapcsolat fele.

de valahogy manapsag nagyon nem trendi kimondani ezt, alabbi kerdesnel is szenne pontoztak, pedig szerintem nem bantoan irtam le a dolgot, egyszeruen ezt az attitudot talalom nagyon karosnak.

2019. aug. 1. 10:17
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/103 anonim ***** válasza:
89%
Nem lustaság és beleszarás. Az az, amit te csinálsz, amikor nem fektetsz energiát abba, hogy megpróbáld megérteni azon emberek viselkedését és reakcióját, akik másképp élnek és cselekszenek mint te.
2019. aug. 1. 10:55
 12/103 anonim ***** válasza:
22%

Ezen az oldalon egy rakás olyan dolgot mondanak - a pasi és női felhasználók is - ami a való életben nem igaz.

Nem a GYIK-ből kell kiindulni. Többségében a "Felnőtt párkapcsolatok" rovatba nem a sikeres emberek írogatnak. Remélem te sem gondolod komolyan, hogy akiknek kiegyensúlyozott életük van, azok rendszeresen fórumoznak itt.

Egy dolog miatt viszont jó a GYIK. Több nőt ismertem már meg innen, egyikükkel jártam is. De egyébként a szerelmi dolgokat nem jó itt kibeszélni, mert beszélnek össze-vissza.

2019. aug. 1. 10:55
 13/103 A kérdező kommentje:

utolso, ki beszelt arrol, hogy meg kell alazkodni? nem olyan ferfit kell valasztani, mint amilyet leirtal. az en parom segit a hazimunkaban, szokott fozni, gyerek meg nincs. de minden nap bokol, erezteti hogy vonzodik, nonek lat, szeret, es ez egy pozitiv kor. en szeretek tetszeni neki, o pedig szeret bokolni, dicserni, kiralynokent kezelni, ami pedig neke okoz oromet.

nem olyan ferfit kell valasztani, aki szerint az a parkapcsolat, amit felvazoltal. es a szavaimat sem kell kiforgatni. nyilvan ha valaki azt valasztja megoldasnak, hogy megcsal, az semmilyen problema eseten nem jo, akkor se ha oda a vonzalom, akkor se ha egyszeruen egy idiota sheggarc.

de ne hozz ilyen vegletes hulyesegeket, mert nem errol beszeltem. nem ferfi vagyok, aki lehetetlent var a noktol a semmiert cserebe.

2019. aug. 1. 10:56
 14/103 anonim ***** válasza:
86%

És akin van túlsúly, az ne fogadja el magát? Attól még le lehet fogyni, hogy így is szeretem magam, és nem biztos, hogy lefogyok, ha ostorozom magam, sőt! A negatív megerősítések negatív testképet eredményeznek.

Én mindig hízásra hajlamos voltam, de fiatalon meg tudtam ezzel küzdeni. Gyerek után már nehezebb volt, de még azért tudtam ezzel küzdeni. Amikor azt érzetem, hogy a férjemet akkor sem érdekelm már amikor le vagyok fogyva és csinos vagyok, meg mondom őszintén, meghíztam. Azért híztam meg, mert az egyetlen "érzéki" örömet az életemben a csoki meg a rozé fröccs adta. Azért voltam magam alatt, mert ha a férjem szedett fel 10 kilót engem nem zavart, én ugyanúgy szerettem, őt pedig már nem érdekeltem sem vékonyan, sem vastagon. Ezért is váltam el. Most már elmúltam negyven és kb 3 éve megint feljött rám egy rakat súlyfelesleg úgy, hogy nem eszem többet és rendszeresen sportolok is. (elég keményen) Valószínűleg pajzsmirigy, nálunk a családban jelen van ez a probléma, vagy ilyen az öregedés, nem tudom. Majd kivizsgáltatom magam most nyáron ha lesz időm.

De akár az, akár nem, ez nem jelent semmit, mert ha te rám nézel a metrón, nem tudod, igaz? Te feltettél ide egy kérdést, de fogalmad sincs hogy annak a nőnek hol áll az élete, miért ilyen. Ez többnyire lelki-fizikai eredetű. Ha élni alig van erőd, nem fogsz diétázgatni. Kifelé viszont senki nem ezt mutatja. Én is mindig rejtegettem magam, hosszú bő dolgok, fekete szín mert az karcsúsít, aztán úgy néztem ki mint a saját nagyanyám. De most már nem. Vettem magamnak pár csini, szűk ruhát, és olyan büszkén riszálom az XL-es fenekemet, hogy csuda. Közben persze teszek magamért, de nincs sok eredménye egyelőre. A kommunikációm egyszerű: akinek így is tetszem remek, akinek nem, azzal nem foglalkozom.

2019. aug. 1. 10:56
 15/103 A kérdező kommentje:

en is hizasra hajlamos vagyok. de elfogadtam, ha csinosan, jol akarok kinezni, karcsu lenni, nekem egy dietat kell kovetnem. nincs feher liszt, nincs cukor, csokibol 1-2 kocka etcsoki hetente max, kis gyumolcs, kis magok, sok zoldseg, hus, tejtermek.

aztan mikor kerdezik hogy csinalom (10 kilot fogytam, meg kb ennyi kene), akkor jon az a csalodott tekintet hogy de o nem tud a fantarol/peksutirol/akarmirol lemondani.

hat jo ne mondj akkor. akkor a jo testrol mondj le.

ennyi. en sem vagyok tokeletes, vannak hullamvolgyek, mikor minden genetikailag vekony lanyt a pokolba kivanok, de felismertem, hogy ezzel semmire nem megyek es semmit sem javitok a sajat eletemen.

a lelki bajok egy mas tema szinten, mondtam.

es most nem arra gondoltam, hogy megyek az utcan es huuu az is kover, es lejatszom magamban ezt a monologot, hanem hogy itt pl rengetegen fennhangon hirdetik, hogy ha nem tetszik neki +40 kiloval a no akkor egy utolso szemet.

2019. aug. 1. 11:07
 16/103 anonim ***** válasza:
91%

A két kezemen nem tudom összeszámolni, hányszor esett meg, hogy a férj a csinos, ápolt feleségét egy kövérebb, és/vagy idősebb nőért hagyta el.

Aztán meg ül a feszes kis fenekén, és nem érti, hiszen ő úgy gondolta, hogy megtett mindent azért, hogy a házassága jó legyen.

Általában pont ők azok, aki pár hónapja még osztották a tanácsokat, hogy kinek kell fogyni, meg miben legyél otthon szexi. Bezzeg ő, akiért x év utàn is bolondul a férje.

Aztán magas lóról lehet nagyot esni.

A férjek miért nem aggódnak, hogy egy kis sörhasat ereszt, és a felesége kiszeret belőle?

2019. aug. 1. 11:08
 17/103 anonim ***** válasza:
91%

Van a fejedben valaki, akit szidni akarsz és mivel nem állunk be melléd, egyre feszülttebb vagy és magyarázkodsz. Pedig az az igazság, hogy nincs olyan, akiről beszélsz, ez a gond. Az, hogy itt ki-mit ír, részletkérdés. Van itt szuperokos programozó 7 számjegyű keresettel (naná, gyakorin munkaidőben), és hasonló csodák. Ettől még nem lesz igaz.

Hányszor mondja azt egy ember, hogy nem zavarja valami, meg nem probléma, nem gond, amikor az? Rengetegszer.

Voltam kövér és sovány is, mentálisan hatalmas a különbség. És nem csak annyi, hogy "hát ezt nem szabad enni, akkor nem eszem". Ha úgy gondolod, hogy ez döntés kérdése csak, akkor tényleg nagyon nem érted a hátterét.

Szerintem érdemes lenne beszélgetned túlsúlyos emberekkel, hogy megértsd min mennek keresztül. Komolyan.

2019. aug. 1. 11:12
 18/103 anonim ***** válasza:
85%

Ha pali lennék a 9-es válaszolót feleségül venném. 👌🏼

Egyébként 27 kilót fogytam eddig, ikreim vannak. Szülés utáni depresszióm volt. Nehezen küzdöttem meg vele. Ettem és robot módba gondoztam a gyerekeket. Öngyilkos akartam lenni. Majdnem pszichiátriára utaltak. Kívülről mit láttak? Ahh besikerült ikrek, terhesség alatt is tuti zabált, meg most is. Elkényelmesedett undorító kocamama. Igen. Csak rohadtul nem én választottam. Most, 4-5 ruhamérettel kisebben, 27 kilóval könnyebben, boldogabban, vidámabban, új, fodrász által karban tartott frizurával, műkörőmmel, izmos lábbal rövidnadrágban mit látok az anyukák arcán mikor két másfél évessel játszom, szaladgálok? A megtudnálakölni nézést és elhatárolódást. Hát egészségükre. Nem jó senkinek semmi, de nem is akarok megfelelni csak magamnak.

2019. aug. 1. 11:14
 19/103 anonim ***** válasza:
88%

Ha beszélsz angolul javaslom a Fat2Fit2Fat vlogot a youtube-on. Testépítő srác szánt rá egy évet, elhízott, de nagyon, majd újra leadta, hogy megértse, min megy keresztül az, akit mentorál. Részletesen dokumentált mindent, fizikai és lelki változást is.

Ha szeretnéd jobban érteni, ez segíteni fog.

2019. aug. 1. 11:18
 20/103 anonim ***** válasza:
63%

Rajtad mitől volt 20 kiló felesleg? Hm?

Nagyon ügyes vagy, hogy a felèt leadtad, és nem adod fel, nesze itt egy diétás keksz.

Buksi simiért jöttél ezek szerint.

De miért van erre szükséged, ha a férjed a tenyerén hordoz?

2019. aug. 1. 11:26
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!