Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezen az oldalon (is) miert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezen az oldalon (is) miert gondolkodik igy sok no?

Figyelt kérdés

Nokre jellemzobb ez a fajta gondolkodas. En magam is no vagyok, de nek igazan ertem. Megpedig, hogy kapcsolatban mar szinte "barmit lehet", belekenyemesednek, eligenytelenednek. elhizas, lenott haj, mamis ruhak....

ne ertsetek felre, en magam sem vagyok tokeletes. van rajtam sulyfelesleg (ami ellen teszek), neha zsiros a hajam, stb stb, mint egy normalis ember. de egyszeruen nem ertem, hogy engedhetik el magukat annyira nok, hogy 100+ kgra hiznak fel pl (most az eu okokat ne vegyuk ide), es persze elvarjak, hogy ugyanugy mukodjon a kapcsolat, mikor lehet megolik a vonzalmat ezzel. a szeretet megmaradhat, de a vonzalom ilyenkor sokszor elveszik, csak nem mondjak ezt ki... szamomra az a termeszetes, hogy torekszem arra, hogy a korulmenyekhez kepest leheto legjobbat adjam magambol a masiknak. lehetnek stresszes napok stb, de ez a vegletes beletespedes, "fogadj el igy" felfogas szerintem nagyon karos, es sok kapcsolat elobb-utobb erre megy ra. termeszetesen ha a masik beteg lesz stb, az teljesen mas, de ha szimplan keszpenznek kezdi venni a masik felet, az szerintem tiszteletlenseg onmaga fele, a masik fele, a kapcsolat fele.

de valahogy manapsag nagyon nem trendi kimondani ezt, alabbi kerdesnel is szenne pontoztak, pedig szerintem nem bantoan irtam le a dolgot, egyszeruen ezt az attitudot talalom nagyon karosnak.

2019. aug. 1. 10:17
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/103 A kérdező kommentje:
mondtam hogy felolem kicserelhetitek emberre a no szot, ervenyes marad. egyszeruen en tobbet talalkoztam panaszkodo nok reszerol ezzel a hozzaallassal. de a ferfiak sem kulonbek. ha vkinek irrealis elvarasai vannak magahoz kepest az ugyis egyedul marad.
2019. aug. 1. 12:36
 32/103 anonim ***** válasza:
92%

A barátnőm is mindig b..gatják, hogy elhagyta magát. Azt a többség nem tudja, hogy az elmúlt években vödörrel kapta a hormonokat, mert nem sikerül teherbe esnie.

A férjét nem b..gatja senki, pedig ő azért hízik, mert eszik.

Számtalan párt ismerek, akik boldogan meghíztak együtt, és imádják egymást.

Más meg leadott 6 hónap alatt 30 kilót. Erre a férje elhidegült tőle, mert kihullót a haja, ezért rövidre vágatta, a melle meg leeresztett.

Az régen rossz, ha két embert csak a külső tart össze, és megváltozik a kapcsolatuk, ha a külseje megváltozik.

Most lefogysz 20 kilót. Rendben. De hogy fogsz fiatalodni 20 évet? Vagy azt hiszed, akit pár kiló plusz zavar, azt nem fogja érdekelni, ha ráncosodni és őszülni kezdesz?

2019. aug. 1. 12:37
 33/103 anonim ***** válasza:
81%

Ne haragudj, de hány éves vagy kérdező?

Ez a mentalitás amit te képviselsz egy egocentrikus és nárcisztikus személyiséget tükröz, ami azt próbálja harsogni, hogy én több vagyok azoknál, akiknek nem sikerült.

Mondd, ez tényleg kielégít téged?

És nem, nem azért mondom ezt, mert túlsúlyos lennék.

Vékony vagyok, jó genetikával. Egy fűszálat nem kellett soha keresztbe tennem az alakomért, mégsem ítélek meg/el másokat, akik nem olyanok mint én.

2019. aug. 1. 12:38
 34/103 anonim ***** válasza:
83%
# 32: Nagyon tudok azonosulni ezzel. Én örülök annak, hogy sose voltam bombanő, mert aki engem választ, az valószínűleg nem felszínes és el tudja fogadni, hogy egy nő nem tökéletes. Olyannal soha nem jönnék össze, akinek csak az insta-modell számít nőnek... akkor sem jönnék össze ilyennel, ha megütném ezt a szintet. Mert akkor végig attól kellene rettegnem, hogy mi lesz, ha megváltozik a testem, ami az idő előrehaladtával törvényszerű.
2019. aug. 1. 12:41
 35/103 A kérdező kommentje:

megint osszemosol dolgokat.

a hormonkezeles mellekhatasa szinten eu gond, amirol a baratnod nem tehet. aki ilyenert mast bszogat, az egy taho.

nem kell 6 honap alatt 30 kilot fogyni. heti fel kilo az egeszseges fogyas, amit a bor is kovetni tud jo esetben, de legalabbis szebb lesz a vegeredmeny. lehet okosan fogyni.

felolem szerethetik egymast koveren... sehol sem irtam, hogy csak a kulso tart ossze egy kapcsolatot. nekem soha egyik paromban sem a kulso volt a legfontosabb. de ha hirtelen 150 kilo lenne a baratom, valszeg kevesbe vonzodnek hozza. ahogy o is hozzam. ettol meg lehet hogy szeretne, de szexualisan ellaposodna a kapcsolat. ami pedig hova vezet szerinted, ha kiveszik az intimitas? lakotarsi barati kapcsolathoz. en szeretnem ezt elkerulni.

az oregedes pedig egy termeszetes folyamat. a nagy merteku elhizas - nem az.

2019. aug. 1. 12:43
 36/103 anonim ***** válasza:
90%
Mégis elhagynak az öregedés miatt embereket - ez pedig a férfiakra jellemző.
2019. aug. 1. 12:44
 37/103 A kérdező kommentje:

mar megint a lenezes. en nem ERTEM hogy miert hirdetik ezt egyesek. nem nezem le oket, csak mintha a homokba dugnak a fejuket, hogy ne vegyek eszre a valosagot.

a regi onmagamnal vagyok kulonb max, akivel minden nap kuzdok. illetve ez igy nem jo, mondom, hullamvolgyek vannak, van amikor teljesen jol elvagyok, maskor meg nyilvan rossz hogy en pl nem ehetem buntudat nelkul azt, amit akarok

lenezni meg max azt a tipust nezem le, aki nyafog, panaszkodik, de tenni magaert semmit sem hajlandom

2019. aug. 1. 12:48
 38/103 anonim ***** válasza:
100%

Az ítélkezés haszna:

1. a láthatatlanság illúziója: amíg más a téma, addig sem kell saját hiányosságoddal foglalkoznod

2. a bátorság illúziója: ha kimondod, akkor bátor vagy, jól odamondod nekik!

3. a felsőbbrendűség illúziója: ha másokat leértékelsz, te látszólag fejlebb kerülsz

4. a tökéletesség illúziója: képtelen vagy elfogadni a saját töléletlenséged és ezért szólsz le másokat

5. a tévedhetetlenség illúziója: kinyilatkoztatsz, a tévedés lehetősége sincs benne.

6. a józan ész illúziója: Az ítélkező úgy gondolja, az ember mindig birtokolja a higgadt, és racionális gondolkodás képességét, kis odafigyelés csupán és hideg fejjel dönt.

Már csak az a kérdés: TE miért is csinálod?

Forrás: [link]

2019. aug. 1. 12:52
 39/103 anonim ***** válasza:
100%

A barátnőm is mindig b..gatják, hogy elhagyta magát. Azt a többség nem tudja, hogy az elmúlt években vödörrel kapta a hormonokat, mert nem sikerül teherbe esnie.

A férjét nem b..gatja senki, pedig ő azért hízik, mert eszik.

Számtalan párt ismerek, akik boldogan meghíztak együtt, és imádják egymást.

Más meg leadott 6 hónap alatt 30 kilót. Erre a férje elhidegült tőle, mert kihullót a haja, ezért rövidre vágatta, a melle meg leeresztett.

Az régen rossz, ha két embert csak a külső tart össze, és megváltozik a kapcsolatuk, ha a külseje megváltozik.

Most lefogysz 20 kilót. Rendben. De hogy fogsz fiatalodni 20 évet? Vagy azt hiszed, akit pár kiló plusz zavar, azt nem fogja érdekelni, ha ráncosodni és őszülni kezdesz?

2019. aug. 1. 12:55
 40/103 anonim ***** válasza:
90%
A férjem 68kg-san ismert meg, imádott. Szeretett 105 kg-san is, amikor végre minden hajcihőn túl lettek gyerekeink. Nem elfogadott, imádott! és most is imád, félúton visszafelé a régi alakomhoz. És 10 éve imád, akármilyen a hajam, és szeretkezik velem akkor is, ha épp szőrös a lábam. Mert olyan kapocs van közöttünk, ami ezen nagyon komolyan túlmutat. Én sem nézem, ő hogy néz ki, figyel magára, ahogy én is, de vannak nehezebb időszakok. A valódi kapcsolat nem arról szól, hogy a másik hogyan néz ki. Nagyon sajnálom azokat, akik egy ilyen mértékű érzelmi kötődést soha nem tapasztalhatnak meg, mert nem nyitottak rá.
2019. aug. 1. 13:01
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!