Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerelmes lettem egy férfiba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes lettem egy férfiba aki velem csalja a barátnőjét, de most született gyerekük?

Figyelt kérdés
1 éve van ez köztünk, borzasztóan szerelmesek vagyunk, jobban szeret engem, mint a barátnőjét, de nem hagyhatja ott mert most született gyerekük. Nem vagyok az a szerető típus, hihetetlenül fáj mikor őt dugja, vagy az ha vele is kedves, mindennél jobban szeretem, de nem kaphatom meg. Ő is szerelmes és nem akarja abbahagyni (nem a szexről szól a kapcsolatunk, nem amiatt kellek neki), de én így borzasztóan szenvedek. Ha kiderülne hatalmas botrány lenne, plusz ha én mondanám el a barátnőjének, akkor nem maradna velem, és még keresztbe is tenne nekem, hogy visszakapja a családját. Milyen lehetőségek vannak?

2018. dec. 25. 01:55
 81/104 anonim ***** válasza:
86%

Akkor ha más kútba ugrik akkor te is?

Ha más embert öl, akkor te is?

2018. dec. 25. 22:39
 82/104 A kérdező kommentje:
Nem.
2018. dec. 25. 22:42
 83/104 anonim ***** válasza:
100%
Akkor miért mentség neked ez, hogy egyszer ő is félre lépett? Nincs hozzá semmi közöd amúgy.
2018. dec. 25. 22:44
 84/104 A kérdező kommentje:
Ő egy 2 gyerekes apát szakított el a feleségétől, úgy hogy aztán otthagyta. Ha ő ilyet tett akkor miért kéne sajnálnom? Ha megkapnám én biztos nem hagynám ott..
2018. dec. 25. 22:52
 85/104 anonim ***** válasza:
100%
Arra válaszolj, hogy ha szeret téged akkor ugyan miért nem veled van? Ugye tudod, hogy ha akarna veled lenne.
2018. dec. 25. 22:58
 86/104 A kérdező kommentje:
Mert nem akarja elveszíteni a gyereket. Ha otthagyná bukná.
2018. dec. 25. 23:00
 87/104 anonim ***** válasza:
100%
Mi a célod ezzel a kérdéssel amúgy? Bármit írunk nem jó.
2018. dec. 25. 23:31
 88/104 A kérdező kommentje:
Újabb lehetőségeket akartam találni.
2018. dec. 25. 23:40
 89/104 anonim ***** válasza:
100%
Te beteg vagy, ember. Szánalmas, remélem visszakapod kamatostól ott, ahol a legjobban fáj neked. Hányok tőled.
2018. dec. 26. 01:23
 90/104 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy nem gond, ha nem fekszel le vele hetekig, hiszen van más akit dughat addig. Mondd meg neki, hogy vagy téged választ, vagy köztetek mindennek vége. Ja nem mered, mert úgyis tudod, hogy nem téged választana...
2018. dec. 26. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!