Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerelmes lettem egy férfiba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes lettem egy férfiba aki velem csalja a barátnőjét, de most született gyerekük?

Figyelt kérdés
1 éve van ez köztünk, borzasztóan szerelmesek vagyunk, jobban szeret engem, mint a barátnőjét, de nem hagyhatja ott mert most született gyerekük. Nem vagyok az a szerető típus, hihetetlenül fáj mikor őt dugja, vagy az ha vele is kedves, mindennél jobban szeretem, de nem kaphatom meg. Ő is szerelmes és nem akarja abbahagyni (nem a szexről szól a kapcsolatunk, nem amiatt kellek neki), de én így borzasztóan szenvedek. Ha kiderülne hatalmas botrány lenne, plusz ha én mondanám el a barátnőjének, akkor nem maradna velem, és még keresztbe is tenne nekem, hogy visszakapja a családját. Milyen lehetőségek vannak?

2018. dec. 25. 01:55
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/104 anonim ***** válasza:
100%
Ha valóban merné kockáztatni,akkor otthagyná a családját.De tudja nagyon jól,hogy te naiv vagy és bármit csinálhat vagy mondhat,úgysem hagyod ott.Sajnos buta is vagy nem csak naív.Fogadd el,hogy örök 2.maradsz és ha egyszer döntés elé kényszerül,nem téged fog választani.Az meg,hogy lefekszel vele úgy,hogy tudod előtted vagy utánad mással volt,a te bizonyítványod.
2018. dec. 25. 12:04
 42/104 anonim ***** válasza:
100%
Engem érdekelne, hogy mit mond a párjának, amikor veled alszik, hol van? Mesél neked erről?
2018. dec. 25. 12:13
 43/104 A kérdező kommentje:
Semmit, olyankor a párja nincs otthon.
2018. dec. 25. 12:14
 44/104 anonim ***** válasza:
100%

Úgyse tud senki meggyőzni. Igazából mit akarsz tudni?

Csicseregd el pár közös barátnak, hogy van köztetek valami, de ne mondja el senkinek, hét pecsétes titok. Valamelyik napok alatt kitálal, aztán viheted a főnyereményt.

De akkor se legyél nagyon szomorú, ha ez után is együtt maradnak, téged viszont kihajít a pichába.

2018. dec. 25. 12:18
 45/104 anonim ***** válasza:
0%
Tudom le leszek pontozva,de simán lehet hogy beléd szerelmes,a nőjét meg csak szeretettel szereti,De ugyanakkor nagyon önző is,ezt bekell látnod kérdező.Oké hogy ott a gyerek,se ha nem haragban válna el az asszonytól,akkor megtudnának egyezni olyan láthatási módban,ami megfelelne a pasidnak is,és a gyerekét nem veszítené el.De sok férfi ilyenkor azért nem lép,mert nem akarja látni,hogy majd más férfi neveli a gyerekét.Kiváncsi lennék arra mit reagálna ha elmkndanád neki azt hogy: Drágám nagyon szenvedek a helyzet miatt,mi lesz így ebből.Mit reagálna erre?
2018. dec. 25. 12:19
 46/104 anonim ***** válasza:
100%
Akkor is érezted a nagy szerelmet amikor mellette volt a szülésnél? Vagy amikor a babát tervezték? Gondolom nagyon szerethet ha állandóan d.gja az élettársát!! :))) Kis naív!! Sosem fogsz neki kelleni mert meg született az új szerelme amit a párja hordott ki!! Nemsokára elveszi feleségül. Arra mit mondasz? Jaaa hát nagyon szeret csak a gyerek miatt veszi el
2018. dec. 25. 12:22
 47/104 anonim ***** válasza:
100%
Mennyire naiv és buta vagy...már majdnem cuki!
2018. dec. 25. 12:23
 48/104 A kérdező kommentje:
Mivel velem egyéb okoból nem születhet közös gyereke, a gyerek miatt nem hagyhatja ott. Azt, hogy próbál mindig úgy változtatni, hogy nrkem jobb legyen, minél többet velem lenni,de a gyerek miatt sosem hagyhatja majd ott. Ő nem fogja kérni, hogy fejezzük be, de ha így döntök elfogadja.
2018. dec. 25. 12:24
 49/104 A kérdező kommentje:
A gyereke születése után is végig velem volt.
2018. dec. 25. 12:25
 50/104 anonim ***** válasza:
100%

🤣🤣🤣

Igen, persze. És azért írogatok ide a teleregényed karácsonykor, mert annyira sok időt szán rád a "pasid"

2018. dec. 25. 12:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!