Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csalja meg a barátnőjét, ha szerelmes belé?
Persze,hogy ölelgeti,puszilgatja,így kompenzál felé!
Azt szereti benne,hogy ad egy állandóságot,biztonságot,plusz a lány ettől a puszipuszinyalifalitól teljesen lesötétül,így dugványozhat mellette mást...neki ideális helyzet!
36 évesen hogy lehetsz ilyen naív pitsa???
A barátnő a fő!!! Vele éli a mindennapjait,a veled való maszturbálás után a bqrátnőt elhalmozza a szeretetével.
Te csak feltuningolod őket! Te vagy a felszopó lány!
36 éves korodra pont erről álmodtál,nem???
Vannak ilyen csávók,nekem is volt dolgom ilyennel 21 évesen.
Azt hongoztatta,hogy ő alapvetően monogám,és ebbe belefér néha egy numera mással... :-)
Mondjuk sztem a kettő kizárja egymást,de hát őbtudja.
Ott is feleség,gyerek,minden volt,meg még van is azt hiszem.
"Nem tud ellenállni", szerintem ez a lényeg. Ha szerelmes vagy, attól még neked is tetszik mondjuk a kedvenc színészed, és ha udvarolna, akkor biztos megfordulna a fejedben, milyen lenne, ha. Na a csávónak nem csak megfordul, tesz is érte.
Egyébként egyszer kell csak megcsalni valakit, átlépni ezt a határt, utána már nem jelent annyit, hidd el. Az első az még okoz némi lelkifurit, de utána már úgy érzi az ember, "az neki jár", valamint hogy "senkinek ne tesz ezzel rosszat", feltéve ha a barátnő nem tudja meg. Röviden ennyi szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!