Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért csalja meg a barátnőjét,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csalja meg a barátnőjét, ha szerelmes belé?

Figyelt kérdés
Összejöttem valakivel, akinek van barátnője. Kb. egy hónap után mondta el, hogy van... Viszont azt mondja, hogy szerelmes abba a lányba, együtt is élnek. Azt mondta, hogy irántam nem érez semmit, de nem tud ellenállni, ezért alkalom adtán szexelünk. De hogy csalhatja meg, ha szereti a barátnőjét? Komolyan minden pasi ilyen? 36/N
2016. ápr. 30. 08:04
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
82%
Nem szerelmes a barátnőjébe.
2016. ápr. 30. 08:31
 2/17 A kérdező kommentje:
Én is így gondoltam, de aztán valamelyik nap láttam őket együtt. (Ő nem tud róla.) És tényleg úgy tűnt, hogy nagyon szeretik egymást. Ölelgette, puszilgatta, el sem engedte a kezét. Még nincs egy éve, hogy együtt vannak.
2016. ápr. 30. 08:38
 3/17 anonim ***** válasza:
82%

Persze,hogy ölelgeti,puszilgatja,így kompenzál felé!

Azt szereti benne,hogy ad egy állandóságot,biztonságot,plusz a lány ettől a puszipuszinyalifalitól teljesen lesötétül,így dugványozhat mellette mást...neki ideális helyzet!

2016. ápr. 30. 08:43
 4/17 A kérdező kommentje:
Nem is tudom. Tényleg azt látom rajta, hogy szereti. Velem egyáltalán nem viselkedik így. Csak szexelünk és kész. Utána se ölelés, se puszi. Minden érzelem kizárva.
2016. ápr. 30. 08:51
 5/17 anonim ***** válasza:
23%

36 évesen hogy lehetsz ilyen naív pitsa???

A barátnő a fő!!! Vele éli a mindennapjait,a veled való maszturbálás után a bqrátnőt elhalmozza a szeretetével.

Te csak feltuningolod őket! Te vagy a felszopó lány!

36 éves korodra pont erről álmodtál,nem???

2016. ápr. 30. 08:56
 6/17 A kérdező kommentje:
Nekem ez most így megfelel. Nem vágyom komoly kapcsolatra. Túl vagyok egy 13 éves kapcsolaton, kicsit szeretnék "egyedül" lenni. Csak nem értem, hogy ha valaki szereti a társát, akkor miért megy félre? Én egyszer sem csaltam meg a páromat.
2016. ápr. 30. 09:00
 7/17 anonim ***** válasza:

Vannak ilyen csávók,nekem is volt dolgom ilyennel 21 évesen.

Azt hongoztatta,hogy ő alapvetően monogám,és ebbe belefér néha egy numera mással... :-)

Mondjuk sztem a kettő kizárja egymást,de hát őbtudja.

Ott is feleség,gyerek,minden volt,meg még van is azt hiszem.

2016. ápr. 30. 09:04
 8/17 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen emberek. És van olyan aki nem ilyen. Ezeket el kell kerülni és kész.
2016. ápr. 30. 09:23
 9/17 anonim ***** válasza:

"Nem tud ellenállni", szerintem ez a lényeg. Ha szerelmes vagy, attól még neked is tetszik mondjuk a kedvenc színészed, és ha udvarolna, akkor biztos megfordulna a fejedben, milyen lenne, ha. Na a csávónak nem csak megfordul, tesz is érte.

Egyébként egyszer kell csak megcsalni valakit, átlépni ezt a határt, utána már nem jelent annyit, hidd el. Az első az még okoz némi lelkifurit, de utána már úgy érzi az ember, "az neki jár", valamint hogy "senkinek ne tesz ezzel rosszat", feltéve ha a barátnő nem tudja meg. Röviden ennyi szerintem.

2016. ápr. 30. 09:48
 10/17 A kérdező kommentje:
Érdekes, amit írsz, utolsó! Igazad lehet. Mellesleg miután lefekszünk egymással, úgy látom rajta, hogy rossz érzései vannak. Úgy gondolom, hogy dolgozik a lelkiismerete. De akkor miért teszi? Nem kötelezi rá senki. Én főleg nem. Nem ő az egyetlen jelentkező. Persze, valamilyen szinten már ragaszkodom hozzá, de annyira nem vágna földhöz, ha azt mondaná, hogy ne csináljuk ezt tovább.
2016. ápr. 30. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!