Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen pasi az aki hazaviszi a családi partira Karácsonykor a barátnőjét majd két hétre rá dobja mert hogy nem szerelmes belé?
Le vagyok döbbenve. Nézegettem a tavaly karácsonyi képeit egy ismerősömnek, és ott van rajta a barátom, az előző barátnőjével, akit egy év után dobott azért mert hogy nem szerelmes belé.
Biztos én nem látom a logikát, de szerintetek normális dolog ezt csinálni? Így is tartok egy kicsit a januártól mert azóta tartok tőle hogy belém sem szerelmes, mióta megtudtam az előző lány sorsát.. Ha ő sem vettem észre hogy nem szerelmesek belé egy éven keresztül, akkor én is simán bedőlhettem neki, nem? :S Mondja hogy szeret, kapok ajándékot, bújik hozzám de gondolom ezeket az előző csaj is megkapta szakítás előtt. Pláne karácsonykor :(
Mit csináljak? Ha rákérdezek hogy "Hé "Béla" szerelmes vagy belém?" Akkor simán hazudhat is vagy mondhatja hogy hát szoktam nekem mondani hogy szeretlek.. Pedig legszívesebben megkérdezném tőle :( Az előzmények ismerete nélkül simán rámondanám hogy normális kapcsolatunk van, már pár cuccom van is nála.
Van aki úgy gondolja,hogy nem szép dolog karácsony előtt szakítani.
Ez nem jelenti azt,hogy veled is az lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!