Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csalja meg a barátnőjét, ha szerelmes belé?
Figyelt kérdés
Összejöttem valakivel, akinek van barátnője. Kb. egy hónap után mondta el, hogy van... Viszont azt mondja, hogy szerelmes abba a lányba, együtt is élnek. Azt mondta, hogy irántam nem érez semmit, de nem tud ellenállni, ezért alkalom adtán szexelünk. De hogy csalhatja meg, ha szereti a barátnőjét? Komolyan minden pasi ilyen? 36/N2016. ápr. 30. 08:04
11/17 anonim válasza:
A szex és a szerelem nem egy.
Ez a férfi ugyan szeretheti a barátnőjét, de nem igaz és őszinte szerelemmel. Mert az jóval intimebb, belsőségesebb.
Nem minden pasi ilyen.
12/17 anonim válasza:
És így hogy Te tudod hogy van barátnője, így Te hogy érzed magad?
13/17 anonim válasza:
Miért nem férjet keresel meg szülsz gyerekeket ahelyett hogy ilyenekbe bonyolódsz.Egy 20 éves naiv pics-nak még elnézhető,de te már majdnem 40 vagy.
14/17 A kérdező kommentje:
Megmondom őszintén, hogy én ettől nem érzem rosszul magam. Ne az én problémám legyen már, hogy van barátnője. Legyen az övé...
2016. máj. 6. 08:38
15/17 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Valóban, az én koromban ez lenne a normális. De! Sajnos ott van a de... Négy évvel ezelőtt kiderült, hogy méhnyakrákom van. Mindent kivettek belőlem, ami ahhoz kell, hogy gyermekem lehessen. :( Éppen ezért ért véget a kapcsolatom is. Érthető, hogy ő is gyermekre vágyott... Szóval kicsit nehezebb a helyzetem, mint gondolnád...
2016. máj. 6. 08:41
16/17 anonim válasza:
Még mindig kereshettél volna valakit akivel örökbefogadhatsz vagy aki eleve nem akar gyereket,nem azt kellett volna választani,hogy lábtörlő leszel és szétbarmolod mások házasságát...
17/17 A kérdező kommentje:
Ők nem házasok. Nincs még egy éve, hogy együtt vannak. És nem tudom olvastad-e, az elején nem tudtam,hogy van párja.
2016. máj. 6. 10:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!