Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerelmes lettem egy férfiba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes lettem egy férfiba aki velem csalja a barátnőjét, de most született gyerekük?

Figyelt kérdés
1 éve van ez köztünk, borzasztóan szerelmesek vagyunk, jobban szeret engem, mint a barátnőjét, de nem hagyhatja ott mert most született gyerekük. Nem vagyok az a szerető típus, hihetetlenül fáj mikor őt dugja, vagy az ha vele is kedves, mindennél jobban szeretem, de nem kaphatom meg. Ő is szerelmes és nem akarja abbahagyni (nem a szexről szól a kapcsolatunk, nem amiatt kellek neki), de én így borzasztóan szenvedek. Ha kiderülne hatalmas botrány lenne, plusz ha én mondanám el a barátnőjének, akkor nem maradna velem, és még keresztbe is tenne nekem, hogy visszakapja a családját. Milyen lehetőségek vannak?

2018. dec. 25. 01:55
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/104 anonim ***** válasza:
Kérdező, mi lett a sztori vége? Kiderült a dolog és együtt vagy vele, vagy vége lett köztetek?
2022. okt. 26. 13:15
 102/104 A kérdező kommentje:
Kiderült, került engem 1 évig, aztán megint megkeresett, nagynehezen de sikerült belőle kiszeretnem, végül én zavartam el. Így utólag visszaolvasva hihetetlen számomra, hogy lehettem ilyen idióta. Mármint tudom hogy mennyire szerettem de na, akkor is, nárcisztikus kapcsolat volt az egész, csak én szerettem őt, ő kihasznált. Hál istennek végre elmúlt, azóta sokkal jobb az életem.
2022. nov. 9. 22:12
 103/104 anonim ***** válasza:

most majd jönnek a fröcsögők, hogy na ugye, megmondtuk.

én azt gondolom, hogy ez bárkivel előfordulhat. felesleges szapulni ezért. a szerelem olyan, mint a narkó. lehet, hogy tudod is, hogy nem kéne, de nem bírsz ellenállni.szerencsére ebből azért könnyebb kikeveredni. és sok dolgot megtanulhatsz, ha utólag végiggondolod.

nem vagy ettől rosszabb, mint más.az érzelmek kemény dolgok.

2022. nov. 9. 23:05
 104/104 anonim ***** válasza:
Ja, én kérdeztem, de anno nem osztottam itt az észt. Csak szoktam visszafelé olvasgatni a gyk-n, és vannak sztorik amiknek kíváncsi vagyok a végkifejlettre. Ez pont egy ilyen volt. Jobb is, hogy így alakult. Szerintem a csávó volt a köpönyeg forgató ebben a történetben, nem te. Örülök, hogy az életed jobbra fordult!
2022. nov. 10. 00:01
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!