Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerelmes lettem egy férfiba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes lettem egy férfiba aki velem csalja a barátnőjét, de most született gyerekük?

Figyelt kérdés
1 éve van ez köztünk, borzasztóan szerelmesek vagyunk, jobban szeret engem, mint a barátnőjét, de nem hagyhatja ott mert most született gyerekük. Nem vagyok az a szerető típus, hihetetlenül fáj mikor őt dugja, vagy az ha vele is kedves, mindennél jobban szeretem, de nem kaphatom meg. Ő is szerelmes és nem akarja abbahagyni (nem a szexről szól a kapcsolatunk, nem amiatt kellek neki), de én így borzasztóan szenvedek. Ha kiderülne hatalmas botrány lenne, plusz ha én mondanám el a barátnőjének, akkor nem maradna velem, és még keresztbe is tenne nekem, hogy visszakapja a családját. Milyen lehetőségek vannak?

2018. dec. 25. 01:55
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/104 anonim ***** válasza:
100%
Naiv vagy.
2018. dec. 25. 10:30
 32/104 anonim ***** válasza:
100%
Most hagydbott, amíg nem alázod meg magad teljesen!! Az a fêrfi, amelyik nbemhogy nem hgagyja ott nőjét, de még rengeteget dug vele, plusz gyereket is csinál ,az NEM szeret. Nehéz, de tedd túl rajta magad. 60 millió másik pasi van, olyan is rengeteg, akivel még nagyon jól érezhetd magad. Ne tedd ilyen mélyre az önbecsülésed!!!
2018. dec. 25. 10:49
 33/104 anonim ***** válasza:
100%
Hogy lehetsz annyira naiv, hogy még ilyen körülmények között is elhiszed, hogy szerelmes beléd ez a férfi? Már megcsalta veled a barátnőjét, amikor ők úgy döntöttek, hogy közösen gyereket vállalnak. Akkor szerinted, ha téged szeret, miért nem szakított a nővel, és miért nem veled van jelenleg is?
2018. dec. 25. 11:06
 34/104 anonim ***** válasza:
100%

:DDDD téged nyilván jobban szeret "Álmodj királylány" :D

Annyira tipikus történet, hogy azt hinném, hogy valaki trollkodik :)

2018. dec. 25. 11:09
 35/104 A kérdező kommentje:
Ha nem lenne szerelmes miért kockáztatná a lebukást? Miért fordítana arra időt, hogy velem sétálgasson a városban mindennap? Van, hogy hetekig nem szexelünk, mert nem az a lényeg, és az a barátnőjével is nagyon jó, emiatt nem keresne más nőt.
2018. dec. 25. 11:14
 36/104 anonim ***** válasza:
100%

Minden ilyenben benne van a kockázat de már pontosan azt is tudja hogyan fogja kimagyarázni :-)

Rendkívül jo manipulativ ember amiert Nobel dijat erdemelne :-)

2018. dec. 25. 11:23
 37/104 anonim ***** válasza:
100%

Megnyugtatlak: te örök második maradsz ebben a "kapcsolatban", mert a gyerek egy örök kötelék kettejük között és amellett, hogy elképesztően naiv vagy, még buta is.

Szánalomra méltó, hogy ebbe belementél.

Soha nem leszel a feleség helyében, jó lenne, ha ezt végre meglátnád.

De úgy tűnik, az önbecsülésed is elhagyott már teljesen. Megérdemled,ha szenvedsz, de miattad mások sokkal jobban megszenvednék ezt, ha kiderülne. Ha a nőre nem vagy tekintettel, a gyerekre lehetnél...

Gusztustalan.

2018. dec. 25. 11:29
 38/104 anonim ***** válasza:
15%

Én sem vágyók egy ártatlan bárány, nekem is nős párom van (ők most válnak, de mar egy éve tart a kapcsolatunk). De azért ő már nincs joban a feleségêvel és a gyerekei már 14 évesek.

Erre se vagyok büszke, de amit Ti csináltok....szégyen! A pasi nem szeret senkit sem, csak saját magát!

N26

2018. dec. 25. 11:37
 39/104 anonim ***** válasza:
100%

Jó, hát akkor téged szeret jobban! Ès?

Akkor se veled van karácsonykor, meg nem veled alszik este, hanem mással.

De ha neked attól jobb, gondolj arra, hogy téged jobban szeret, azért vagy a második.

Érdekes módon pont akkor kerültél képbe, mikor terhes lett a csaja, és kevesebb a szex.

Tudod mit szeret benned? A farkát.

De egyszer lebuktok, kidobja a nője, és akkor szélesen mosolyogva ott áll majd a küszöbön, hogy hozzád költözik.

2018. dec. 25. 11:50
 40/104 A kérdező kommentje:
Velem is volt karácsonykor és amikor tud, velem is alszik. Beszéltünk erről, ha kérem, hogy többet ne dugjunk, akkor többet nem dugunk.
2018. dec. 25. 12:03
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!