Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerelmes lettem egy férfiba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes lettem egy férfiba aki velem csalja a barátnőjét, de most született gyerekük?

Figyelt kérdés
1 éve van ez köztünk, borzasztóan szerelmesek vagyunk, jobban szeret engem, mint a barátnőjét, de nem hagyhatja ott mert most született gyerekük. Nem vagyok az a szerető típus, hihetetlenül fáj mikor őt dugja, vagy az ha vele is kedves, mindennél jobban szeretem, de nem kaphatom meg. Ő is szerelmes és nem akarja abbahagyni (nem a szexről szól a kapcsolatunk, nem amiatt kellek neki), de én így borzasztóan szenvedek. Ha kiderülne hatalmas botrány lenne, plusz ha én mondanám el a barátnőjének, akkor nem maradna velem, és még keresztbe is tenne nekem, hogy visszakapja a családját. Milyen lehetőségek vannak?

2018. dec. 25. 01:55
 51/104 anonim ***** válasza:
92%

Köpjetek egyet fölfelé és álljatok alá!

Boldog Karácsonyt!

2018. dec. 25. 12:33
 52/104 A kérdező kommentje:
Megoldotta, hogy velem is lehessen. Minden nap. Mondhatta volna, hogy most 3 napig a családjával van, de nem.
2018. dec. 25. 12:35
 53/104 anonim ***** válasza:
100%
Persze, persze... 😃
2018. dec. 25. 12:37
 54/104 anonim ***** válasza:
100%
Ha 1 éve ez van köztetek akkor talán nem kellett volna gyereket csinálnia másnak.
2018. dec. 25. 12:44
 55/104 A kérdező kommentje:
Akkor meg nem tudhattuk, hogy ilyen komoly lesz.
2018. dec. 25. 12:50
 56/104 anonim ***** válasza:
100%
🤣🤣🤣Ezért felcsinált mást... Ááá sírok a röhögéstől!
2018. dec. 25. 13:02
 57/104 A kérdező kommentje:
7 éve együtt voltak előtte, igen, pont akkor tervezték a gyereket. De a 7 év alatt senkivel nem csalta meg, csak most velem, de ő kezdeményezte az egészet, úgyhogy valami elég erőset kellett éreznie... és még1x leírom, egyáltalán nem a szexen van a hangsúly.
2018. dec. 25. 13:08
 58/104 A kérdező kommentje:
De ennyi erővel belé, hogy lehet szerelmes ha 1 éve csalja velem?
2018. dec. 25. 13:12
 59/104 anonim ***** válasza:
100%

jajj nem szereti lángoló szerelemmel egyikőtöket sem, maximum ragaszkodik. a nőjéhez azért, mert van mögöttük hét év,és egy közös gyerek.

hozzád azért, mert veled tud kikapcsolódni, meg dugni, főleg most, hogy otthon egy csecsemő,aki sír és sok a munka vele.

egyelek meg, milyen kis naív vagy. velem is csinálták már ezt, igaz nem ebbe a formában, csak az én nagy szerelmem egyszerre két vasat tartott a tűzben, ami neki egyébként marha kényelmes volt, egészen addig, még a két szék közül le nem ült a földre egyedül.

természetesen ha velem volt, akkor én voltam élete szerelme, mikor a másikkal, akkor meg ő.

ha neked jó a helyzet, hogy örök második leszel akkor hajrá, folytasd így tovább,de ne siránkozz. ha nem jó, akkor meg befejezed.

2018. dec. 25. 13:19
 60/104 anonim ***** válasza:
100%
Vicces,ahogy probálod magadnak bemagyarázni,hogy ez így normális és,hogy őt véded.Egy igazi senkiházi,aki 2 nőt szédít egyszerre ráadásúl az egyiktől gyereke született.Kényelmes neki ez a helyzet és mivel te fosol,hogy elveszíted,sosem fogod választás elé állítani és még sok sok év után is ugyanez lesz a helyzet ha okosan csinálja.Te meg majd ott találod magad,hogy 30-40 évesen szerető leszel.Gratulálok
2018. dec. 25. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!