Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes lettem egy férfiba aki velem csalja a barátnőjét, de most született gyerekük?
Köpjetek egyet fölfelé és álljatok alá!
Boldog Karácsonyt!
jajj nem szereti lángoló szerelemmel egyikőtöket sem, maximum ragaszkodik. a nőjéhez azért, mert van mögöttük hét év,és egy közös gyerek.
hozzád azért, mert veled tud kikapcsolódni, meg dugni, főleg most, hogy otthon egy csecsemő,aki sír és sok a munka vele.
egyelek meg, milyen kis naív vagy. velem is csinálták már ezt, igaz nem ebbe a formában, csak az én nagy szerelmem egyszerre két vasat tartott a tűzben, ami neki egyébként marha kényelmes volt, egészen addig, még a két szék közül le nem ült a földre egyedül.
természetesen ha velem volt, akkor én voltam élete szerelme, mikor a másikkal, akkor meg ő.
ha neked jó a helyzet, hogy örök második leszel akkor hajrá, folytasd így tovább,de ne siránkozz. ha nem jó, akkor meg befejezed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!