Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes lettem egy férfiba aki velem csalja a barátnőjét, de most született gyerekük?
Figyelt kérdés
1 éve van ez köztünk, borzasztóan szerelmesek vagyunk, jobban szeret engem, mint a barátnőjét, de nem hagyhatja ott mert most született gyerekük. Nem vagyok az a szerető típus, hihetetlenül fáj mikor őt dugja, vagy az ha vele is kedves, mindennél jobban szeretem, de nem kaphatom meg. Ő is szerelmes és nem akarja abbahagyni (nem a szexről szól a kapcsolatunk, nem amiatt kellek neki), de én így borzasztóan szenvedek. Ha kiderülne hatalmas botrány lenne, plusz ha én mondanám el a barátnőjének, akkor nem maradna velem, és még keresztbe is tenne nekem, hogy visszakapja a családját. Milyen lehetőségek vannak?2018. dec. 25. 01:55
21/104 anonim válasza:
Mennyi undorító ember van,te jó ég.
22/104 anonim válasza:
Milyen szerelemrol beszélsz? te láttal meg igazan szerelmest aki 2 növel fekszik le egyszerre? nem beszélve arrol hogy azt mondtad egy eve van ez köztetek, szoval miközben veled volt a feleségével gyereket tervezgetet es te azt mondod elsödleges vagy neki es szerelmes beléd...ha valamenyire komolyan gondolta volna es tenleg rosz lett volna a házasága nem ment volna bele baba projectbe. És tenleg úndoritó amit csináltok.O hazudozik mindenkinek, te meg kikezdel ez nös emberrel, hatha majd veled is ezt fogja csinálni, megerdemelitek egymást!
23/104 anonim válasza:
bocsánat most láttam hogy barátnöje, akkor annal inkább nem tudom megerteni!
24/104 anonim válasza:
Ott adja vissza majd az élet, ahol a legjobban fog fájni, s ahol legkevésbé sem számítasz rá.
25/104 anonim válasza:
Majd mikor te is nagy szeretetben várod a közös gyerekeket a pasiddal, az meg épp hazafelé jövet még megkeféli a szeretőjét aztán otthon téged is...
26/104 anonim válasza:
..Az anya az egyszer ugyanezt tette egy másik férfival, úgyhogy annyira ő sem ártatlan...
Ezt a mondatot gondolom már egy párszor elsütötted magadnak vagy egy beavatottnak szánalmas önigazolásképp
27/104 anonim válasza:
Akkor minek csinált gyereket,ha téged szeret?
28/104 anonim válasza:
Ha téged szeret, akkor miért dugja a másikat is?
29/104 anonim válasza:
Naív vagy. Ne azt nézd már mit mond, hanem hogy mit tesz. Most azt mondom szeretlek. Nekem ez ugyanannyiba telt leírni mint neki mondani. Nekem nem hiszel, de a csalfa féregnek igen. Legalább arra az ártatlan kisbabára legyél már tekintettel. Jesszusom..
Az is árulkodó hogy ha kitálalsz az asszonynak elveszíted. De ő biiiiiztos szerelmes beléd. Hát hogyne. Te vagy a nemterhes pótpunci amit bármikor előrángathat. Sok boldogságot! Ja, nem.
30/104 anonim válasza:
A gyereke anyjának is ugyanezt a szöveget adja be ne aggódj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!