Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerelmes lettem egy férfiba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes lettem egy férfiba aki velem csalja a barátnőjét, de most született gyerekük?

Figyelt kérdés
1 éve van ez köztünk, borzasztóan szerelmesek vagyunk, jobban szeret engem, mint a barátnőjét, de nem hagyhatja ott mert most született gyerekük. Nem vagyok az a szerető típus, hihetetlenül fáj mikor őt dugja, vagy az ha vele is kedves, mindennél jobban szeretem, de nem kaphatom meg. Ő is szerelmes és nem akarja abbahagyni (nem a szexről szól a kapcsolatunk, nem amiatt kellek neki), de én így borzasztóan szenvedek. Ha kiderülne hatalmas botrány lenne, plusz ha én mondanám el a barátnőjének, akkor nem maradna velem, és még keresztbe is tenne nekem, hogy visszakapja a családját. Milyen lehetőségek vannak?

2018. dec. 25. 01:55
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/104 anonim ***** válasza:
88%
Mennyi undorító ember van,te jó ég.
2018. dec. 25. 07:16
 22/104 anonim ***** válasza:
100%
Milyen szerelemrol beszélsz? te láttal meg igazan szerelmest aki 2 növel fekszik le egyszerre? nem beszélve arrol hogy azt mondtad egy eve van ez köztetek, szoval miközben veled volt a feleségével gyereket tervezgetet es te azt mondod elsödleges vagy neki es szerelmes beléd...ha valamenyire komolyan gondolta volna es tenleg rosz lett volna a házasága nem ment volna bele baba projectbe. És tenleg úndoritó amit csináltok.O hazudozik mindenkinek, te meg kikezdel ez nös emberrel, hatha majd veled is ezt fogja csinálni, megerdemelitek egymást!
2018. dec. 25. 07:29
 23/104 anonim ***** válasza:
100%
bocsánat most láttam hogy barátnöje, akkor annal inkább nem tudom megerteni!
2018. dec. 25. 07:30
 24/104 anonim ***** válasza:
92%
Ott adja vissza majd az élet, ahol a legjobban fog fájni, s ahol legkevésbé sem számítasz rá.
2018. dec. 25. 08:27
 25/104 anonim ***** válasza:
100%
Majd mikor te is nagy szeretetben várod a közös gyerekeket a pasiddal, az meg épp hazafelé jövet még megkeféli a szeretőjét aztán otthon téged is...
2018. dec. 25. 08:31
 26/104 anonim ***** válasza:
100%

..Az anya az egyszer ugyanezt tette egy másik férfival, úgyhogy annyira ő sem ártatlan...

Ezt a mondatot gondolom már egy párszor elsütötted magadnak vagy egy beavatottnak szánalmas önigazolásképp

2018. dec. 25. 09:27
 27/104 anonim ***** válasza:
100%
Akkor minek csinált gyereket,ha téged szeret?
2018. dec. 25. 09:31
 28/104 anonim ***** válasza:
100%
Ha téged szeret, akkor miért dugja a másikat is?
2018. dec. 25. 10:13
 29/104 anonim ***** válasza:
100%

Naív vagy. Ne azt nézd már mit mond, hanem hogy mit tesz. Most azt mondom szeretlek. Nekem ez ugyanannyiba telt leírni mint neki mondani. Nekem nem hiszel, de a csalfa féregnek igen. Legalább arra az ártatlan kisbabára legyél már tekintettel. Jesszusom..

Az is árulkodó hogy ha kitálalsz az asszonynak elveszíted. De ő biiiiiztos szerelmes beléd. Hát hogyne. Te vagy a nemterhes pótpunci amit bármikor előrángathat. Sok boldogságot! Ja, nem.

2018. dec. 25. 10:22
 30/104 anonim ***** válasza:
100%
A gyereke anyjának is ugyanezt a szöveget adja be ne aggódj
2018. dec. 25. 10:27
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!