Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes lettem egy férfiba aki velem csalja a barátnőjét, de most született gyerekük?
Figyelt kérdés
1 éve van ez köztünk, borzasztóan szerelmesek vagyunk, jobban szeret engem, mint a barátnőjét, de nem hagyhatja ott mert most született gyerekük. Nem vagyok az a szerető típus, hihetetlenül fáj mikor őt dugja, vagy az ha vele is kedves, mindennél jobban szeretem, de nem kaphatom meg. Ő is szerelmes és nem akarja abbahagyni (nem a szexről szól a kapcsolatunk, nem amiatt kellek neki), de én így borzasztóan szenvedek. Ha kiderülne hatalmas botrány lenne, plusz ha én mondanám el a barátnőjének, akkor nem maradna velem, és még keresztbe is tenne nekem, hogy visszakapja a családját. Milyen lehetőségek vannak?2018. dec. 25. 01:55
71/104 anonim válasza:
Mit szeretsz egy olyan férfiban, aki másba törli a farkát, mielőtt hozzád menne? És ahelyett, hogy a gyerekkel foglalkozna, ha már megcsinálta, téged b-szogat? Oké, hetekig nem dugtok, persze, így élvezetesebb neki. Egyébként nem értem, minek kellett neki gyerek, ha nem foglalkozik vele. Ezek alapján nem tudnék komolyan venni egy ilyen férfit, de hát te tudod. Szabadnapos bohóc vagy, semmi több.
72/104 A kérdező kommentje:
Ezért tettem fel a kérdést, mert nem tudom hogyan szeressek ki belőle. Rossz emberbe szerettem bele és ő is. Próbáltuk abbahagyni, de nem ment, mivel mindennap találkozunk. A városban hasonló munkahelyet nem találok, máshová meg nem akarok költözni emiatt.
2018. dec. 25. 20:01
73/104 anonim válasza:
Szakítsd meg vele a kapcsolatot, a munkahelyen szorítkozzatok minimum társalgásra. Hogyan szeress ki belőle? Csak vizsgáld meg a helyzetet. Mit csinált a párjával. Két nőt hülyít. Ahelyett hogy otthon pelenkázna, a cédájával tölti az idejét naponta. Mégis mi a vonzó ebben az emberben?
74/104 A kérdező kommentje:
Akár vonzó akár nem, a szerelem ilyen. Függök attól a szeretettől és szenvedélytől amit akkor ad ha velem van. És elmondása szerint ő is, különben nem keresne ennyiszer, nem vállalna ilyen kockázatot.
2018. dec. 25. 20:40
75/104 Rockarc válasza:
Nyers leszek. Te egy illuzioba vagy szerelmes, de soha nem lehet a tied. A kapcsolat megszakitas lenne az egyetlen jarhato ut, ha nehezen megy, akkor szolj otthon az anyukanak, majd az rendet tesz, hogy vagy soha tobbet nem talalkoztok, vagy orokre a tied lesz a pali.
De mivel ugyse hallgatsz az itt megszolalokra, pedig vastagon mindenki 100%-ot kapott, ezert nem marad mas, mint a lebukas. Egyszer meg fog tortenni az is, csak az idopont kerdes.
42F
76/104 anonim válasza:
De hogy akarsz túl lenni rajta, ha továbbra is a személyes cédája maradsz? :D Ember vagy, ne mondd, hogy nem tudsz parancsolni az ösztöneidnek, amit nem is értek, mert állításod szerint sokszor hetekig nem szexeltek... akkor beszélni sem kell, csak a munkahelyen és csakis munkával kapcsolatos dologról. Nem igazán értem mit vársz, mert minket nem fogsz meggyőzni, de magad sikeresen becsapod és csak írod továbbra is.
77/104 anonim válasza:
Milyen kockázatot vállal ez a férfi? Ebbe kapaszkodsz folyamatosan.Ugye ezt te sem gondolod komolyan? Ahogy lebukna,te egyből el is lennél felejtse! Nem téged választana hidd el.
78/104 A kérdező kommentje:
Többször lebuktunk már félig, a barátnője megtudta, hogy szeret engem. Legutoljára azzal a feltétellel maradt mellette, hogy minden kapcsolatot meg kell szakítania különben viszlát, de nem tette.
2018. dec. 25. 21:21
79/104 anonim válasza:
Hogy tudsz tükörbe nézni egyébként?
80/104 A kérdező kommentje:
Az elején nagyon lelkiismeret-furdalásom volt.
De aztán valahogy eltűnt, mivel ő ugyanezt egyszer eljátszotta mással annyira nem sajnáltam egy idő után.
2018. dec. 25. 22:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!