Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes lettem egy férfiba aki velem csalja a
barátnőjét, de most született gyerekük?
Figyelt kérdés
1 éve van ez köztünk, borzasztóan szerelmesek vagyunk, jobban szeret engem, mint a barátnőjét, de nem hagyhatja ott mert most született gyerekük. Nem vagyok az a szerető típus, hihetetlenül fáj mikor őt dugja, vagy az ha vele is kedves, mindennél jobban szeretem, de nem kaphatom meg. Ő is szerelmes és nem akarja abbahagyni (nem a szexről szól a kapcsolatunk, nem amiatt kellek neki), de én így borzasztóan szenvedek. Ha kiderülne hatalmas botrány lenne, plusz ha én mondanám el a barátnőjének, akkor nem maradna velem, és még keresztbe is tenne nekem, hogy visszakapja a családját. Milyen lehetőségek vannak?
Én úgy el vernélek mint a lovat... Szerencséd hogy nem az én pasimmal kavarsz... Utána elgondolkodnál hogy kapaszkodnál e családos emberbe... Most komolyan nekünk akarod bemagyarázni a nagy szerelmet?? Képzeld az exem is nagyon szerelmes volt a ribizlijébe.. De otthon is... Szerinted ha szexel vele, nem elégiti ki szájjal? Nem csókolózik vele? Kérdem én, ha ennyire szeret, hogy tud mással lenni? Ráadásul egy olyan nővel akivel 7 éve vannak együtt. Valamit tud a csaj hogy még mindig rendszeres a szex náluk..
2018. dec. 26. 10:36
92/104 anonim válasza:
Márpedig kínáld fel a választás lehetőségét. Ha szeret, téged választ és elvált emberként is jó apa lesz. Ha nem szeret, nem téged választ. Ez ennyire egyszerű. Undorító amit csinálsz és a bűnödet nem kisebbíti, hogy a nő mit csinált vagy nem csinált korábban.
2018. dec. 26. 13:22
93/104 anonim válasza:
Ez a két gyerekes családapa véletlenül nem a közös kanotok? 😂
Érte elhagyta a feleségét és a két gyereket, érted nem akarja.
Nem hogy második nem vagy, örülhetsz, ha jut hely a dobogón.
2018. dec. 26. 13:48
94/104 anonim válasza:
"Mert nem akarja elveszíteni a gyereket." Micsoda? Hiszen most is szívesebben van az ingyen puncival, mint a gyerekével. A válás meg nem egyenlő azzal, hogy soha többé nem láthatja a gyerekét. Legfeljebb kevesebbszer. Egyszerűen kényelmetlen lenne neki a hétvégi apuka szerep.
2018. dec. 26. 14:11
95/104 anonim válasza:
Ekkora lúzer ptsát se láttam még, mint te. 😃
2018. dec. 26. 15:40
96/104 anonim válasza:
Az, hogy a nő mit tett, az neked nem mentség arra, amit TE teszel, ezzel ne takarózz. Várhatod, hogy "milyen lehetőségek vannak még". Leírták sokan, mi a helyes. Felnőtt ember vagy, viselkedj is úgy, akkor is, ha nem könnyű és ne csak a kifogásokat keresd, hogy miért is folytassátok ezt a gusztustalanságot, amit műveltek.
2018. dec. 27. 01:26
97/104 anonim válasza:
Teljesen egyértelmű, hogy a kérdező pozitív visszajelzést, önigazolást vár, hogy ő mindent jól csinált, úgy kell neki a terhes barátnőjének, mert ő is régen egy szemét dög volt... és elégedetten várja, hogy beteljesüljön a kapcsolata ezzel a férfival aztán boldogan élnek amíg meg nem halnak. A kérdezőn kívül mindenki sejti, érzi a sztori alapján hogy sosem fog ez a pillanat eljönni,vagy ha mégis sosem lesz jó az a kapcsolat. Én csak azt nem értem, hogy ahelyett, hogy keresett volna már rég mást miért elégszik meg a morzsákkal?
Kérdező, álmodozz nyugodtan, majd ha felébredtél írd meg itt a többieknek, úgyis olyan sokan próbáltak segíteni, eddig úgy tűnik, hiába.
2018. dec. 27. 23:32
98/104 anonim válasza:
Ha szerelmes lenne beléd a pasi, akkor nem csinálta volna fel a másik nőt.
Terhes lett a nője, nem szexeltek annyit, mint szoktak, kapóra jöttél neki.
Sajnos el kell felejtened. Megszületett a baba, gondolom minden idejét vele tölti.
Nem egészen ide tartozik, de van egy pasi ismerősöm, ő is csalta a terhes nőjét. A nőt bevitték szülni, a pasi meg elment a másik csajhoz szexelni. Férfiak..
2018. dec. 28. 11:45
99/104 anonim válasza:
Még annyit hozzátennék, ha vele megtette, hogy megcsalta, tegyük fel, összejöttök, veled is megteszi majd..
Egyébként nem szerelmes beléd s 1000%, hogy nem csak veled csalja a nőjét.
Persze, eljátsza, hogy tetszel neki, meg minden, hogy ne keress mást,mert jó tartalék vagy.
Legyél erős, mutasd meg a büszke nőt, ami benned van és mondj nemet neki.
2018. dec. 28. 13:43
100/104 anonim válasza:
Attól, mert otthagyja a nőt, nem "bukja" a gyereket. Ez nem így működik.
Ha szeretne, veled lenne. Bármit mond, az csak kifogás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!