Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes lettem egy férfiba aki velem csalja a barátnőjét, de most született gyerekük?
Figyelt kérdés
1 éve van ez köztünk, borzasztóan szerelmesek vagyunk, jobban szeret engem, mint a barátnőjét, de nem hagyhatja ott mert most született gyerekük. Nem vagyok az a szerető típus, hihetetlenül fáj mikor őt dugja, vagy az ha vele is kedves, mindennél jobban szeretem, de nem kaphatom meg. Ő is szerelmes és nem akarja abbahagyni (nem a szexről szól a kapcsolatunk, nem amiatt kellek neki), de én így borzasztóan szenvedek. Ha kiderülne hatalmas botrány lenne, plusz ha én mondanám el a barátnőjének, akkor nem maradna velem, és még keresztbe is tenne nekem, hogy visszakapja a családját. Milyen lehetőségek vannak?2018. dec. 25. 01:55
61/104 anonim válasza:
egyébként pedig teljesen feleslegesn írjuk le itt jó sokan, hogy hülyeséget csinálsz. addig a pontig, amíg te úszol a rózsaszín ködben, úgyis benne maradsz ebben a dolgoban, és győzködöd magad, hogy "de hát annyit foglalkozik vele, ez nem csak a szexről szól, szegény férfi belém szerelmes, de kénytelen a nőjével maradni, blablabla."
majd mikor oszlik a fejedfelől a köd, akkor látsz majd tisztán.
62/104 anonim válasza:
Ez az ember magát szereti. Nem téged vagy a barátnőjét. Titeket csak használ, méghozzá arra, ami belőletek számára a legelőnyösebb. Mint írod, a barátnőjével rengeteget szexel, bizonyára nagyon vonzónak találja. Ezen kívül mivel vele vállalt gyereket, úgy gondolhatja, hogy jó anya lesz, megbízható, felelősségteljes. Téged lelki szemetesládának is használ, mert hasonlóan erkölcstelenek vagytok, te megérted őt, mert ugyanúgy képesek vagytok átgázolni másokon, semmibe venni az érzéseiket. De lehet, hogy egy ilyen emberrel, mint amilyen te vagy, hosszabb távon nem akarna együtt lenni, nem is tudna megbízni benned. És attól függetlenül, hogy ő hűtlen, átveri a barátnőjét, lehet, hogy neki olyan nőre van szüksége párkapcsolatra, akiben megbízhat, aki mellett nem kell attól tartania, hogy mivel ennyire naiv, mint te, simán elcsábítható.
63/104 A kérdező kommentje:
Bízik bennem teljesen, mindent elmond ami történik, azt is ami fáj. Énis elmondok mindent, ha megtetszik bárki, rám ír valaki stb. Mindent.
2018. dec. 25. 13:35
64/104 anonim válasza:
Ez a faszi csak dugni szeret😂😂ne legyél már ennyire ostoba, naiv, buta, szánalmasan liba! Istenem 👏
65/104 A kérdező kommentje:
De egyszerűen nem így van. Volt hogy hetekig nem dugtunk, mert sokkal fontosabbnak éreztünk más dolgokat. Van amikor én akarom, nem ő. Ha nem szexelnénk akkor is ugyanez lenne köztünk. A társaságtól függünk.
2018. dec. 25. 14:20
67/104 anonim válasza:
Ebből nagy bukta lesz
Mint minden ilyenből
68/104 anonim válasza:
Beteg és reménytelen eset...
Csináld, ahogy akarod, de ne az itt segíteni próbáló embereket fáraszd, légy oly kedves.
69/104 anonim válasza:
Tanácsért jöttél ide és meg is kaptad ezt, hisz a válaszolók többsége leírta hogy ki hibázott és mit kéne tenned, de te egyszerűn nem fogod fel, csak hajtogatod tovább a saját hülyeségeidet. Kicsit merj már gondolkozni és elfogadni hogy téged becsap egy féreg és miatta legalacsonydsz hozzá.
70/104 anonim válasza:
Nem téged szeret! Jobban szereti azt, akivel hivatalosan van, a gyerekekkel anyját..De leginkább az ilyen férfi önmagát szereti igazán.Ha szeretne téged, akkor hiába feleség,születendő gyerek veled lenne! Ilyen egyszerű ez. Ne álltasd magad. Téged ő egyáltalán nem szeret, hiába mondja szavakkal, akkor sem.Sőt még csak nem is tisztel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!