Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam ezert felpofozott a baratom, jogos?
Lebuktam, mert a baratom akkor erkezett haza amikor en meg ott voltam a haverommal akivel csokoloztam az eloterben. A baratom az az most mar az exem elkuldte a sracot, de elotte megrangatta es verekedtek is. Utana meg ordibalt velem a baratom mindennek elhordott es amikor bocsantot kertem tole akkor kaptam tole a pofont, de olyan nagyot hogy azt hittem kiesik az allkapcsom.
Soha nem gondoltam volna,hogy kezemet merne emeleni ram. Vagy barki masra. Nagyon nyugod kedves ferfinak ismertem meg. 4 evig jartunk, de igen parszor mar megcsaltam.
Csak arra lennek kivancsi,hogy ferfiak ti is megutottetek volna azt akit szerettettek azert? Ha ilyenen kapjatok? De csak oszinten.
L/22
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs..
Ez jobb lett volna ugye? :D tök érdekes, hogy ott meg tanácsolják, hogy inkább a pofon mint ez :D
A másik vetülete pedig ennek az egész problémahalmaznak az a szörnyű tény, hogy Te a barátod tettével akarod Őt bűnösebbnek minősíteni ebben a történetben.
És egyik válasz utalt erre, hogy ha a női-férfi szerepeket felcserélnénk a sztoriban, akkor nem lenne itt a válaszok közt bűncselekményről hadoválás, és "férfiverés". Én abszolút hiszek az egyenjogúságban és egyenrangúságban, de akkor az Tényleg legyen, ne nő/férfi uralom... Ne húzzunk egyik nem oldalára sem.
Ettől függetlenül én is úgy gondolom, hogy az erőszak nem megoldásra semmire, kivéve az önvédelemre(legyünk reálisak).
De!
Képzeld el lelki szemeid előtt azt, hogy amikor Ő belépett a szobába és meglátott titeket, kapott két nyílvesszőt a szívébe. Ehhez képest mi az a pofon? Még ha megered az orrod is... Az legalább pozitív hozama, hogy azért talán nyomot hagyott benned, talán nem vagy még menthetetlen.
Egyébként anno férfiként kaptam pofont egy csajtól tíz rendőr előtt, (úgy, hogy csak sétáltunk egymás mellett a csajjal aztán valami hülyeségen irracionálisan behisztizett) a rendőrök meg kiröhögtek. Nem mintha kértem volna a segítségüket, de mi lett volna fordítva?
Abszolút a nőverés ellen vagyok, de mivel a leírtak alapján 4évig semmi jele nem volt részéről az agressziónak, ő biztosan egy alapból jámbor ember, de mivel nem tudom hanyadszorra törted össze a szívét, ez kitört belőle, amit teljes mértékben megtudok érteni. Ezekután még vissza is akart szerezni, megbánta tettét, mégis te dobod ki és még magadat akarod itt piedesztálra emelni előttünk. Na ez az amitől hányok.
Üdvözlettel,
Anonymus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!