Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a baratomat?
Voltam gorkorizni a baratnommel es a battyaval aztan elestem es lehorzsoltam az egesz terdemet. A baratnom leontotte vizzel a sebemet, de utana mondta,hogy gorkorival elmegy a kocsihoz es ide jon a jargannyal aztan haza megyunk hozzajuk es majd kapok betadint a sebemre. A battya addig velem maradt es beszelgetni kezdtunk aztan megfogta a kezemet es a tenyerembe csokolt. Gyors elkaptam a kezemet nem szamitottam erre. Ez megcsalas volt? :( mert van parkapcsolatom par honapja es ez az elso. A baratnom vegul azt mondta,hogy magunkra hagy o megy a parjahoz es a battyaval maradtam a lakason. O meg csinalt nekem kakaot, mondta,hogy maradhatok nala meg, nezzunk videokat a laptopjan. Leult mellem es azt mondta nyugodtan rakjam az olebe a labamat, de nem mertem. Aztan azt mondta nem akar semmit csak felajanlotta es oda hajolt a terdemhez aztan gyors kicsit a sebem mellett megpuszilta a labamat. Akkorat ugrottam mint a nyul, mondtam,hogy hagyjon beken es szoltam neki,hogy baratom van. Tudta amugy..Bocsanatot kert, de vegig mosolygott es nevetett is rajtam aztan csak videokat neztunk de nem ert hozzam.
Nagyon felzaklatott a fiu, mert ot mar regota ismerem es mindig kedves volt velem nagyon, neha kapok amugy tole ajandekot is de en ugy tekintek ra mint egy haver. O is szerintem megis most legutobb fura volt velem es nagyon nezett is, hosszan..zavaban voltam.
A baratomnak csak annyit mondtam el,hogy a baratnom battyanal maradtam picit es videokat neztunk. Nem orult neki es kiabalt velem,hogy miert maradtam egy ferfinal :(
Ez most megcsalas volt? Nem akartam megcsalni a baratomat ;( nagyon szeretem ot ;( de a baratom azt mondta kapok egy eselyt. Kerdeztem tole,hogy most azt hiszi megcsaltam? Erre nem ad valaszt nekem csak veszekszunk es azzal jott hogy az a fiu lehet hogy mast akar tolem lehet csak szexelni akart de szerinte szerelmes belem nem erti miert maradtam nala meg hogy en miert voltam egyaltalan fiuval gorkorizni azt sem ertette ;(
Most leszamitva azt,hogy mit csinalt a baratnom battya, nem lehet talalkozni baratkozni fiukkal? Vagy mi? ;(
Jujjdeijgi kéjdész!
Há tudi, hogy ez már annak számít, szegénykém most nagy bajban lehecc.
De moszt ijány vissa a minimaks elé, kezsdődik a skubidú meg a hejjo kitti kajandjai.
Ez nem megcsalás. Pont.
Ha pedig a párod ezen cirkuszol, és játssza, hogy ezek után ad neked egy esélyt, akkor én kidobnám a francba, mert amit csinál, az beteges féltékenység, és ki akar téged sajátítani. Idővel meg tönkre is fog tenni.
Nem megcsalás! Te szépen lepattintottad, nem követtél el semmit, nem éltél vissza a helyzettel sem! Nyugi! :)
Amúgy "jófej" a barátnőd, hogy így otthagyott a bátyóval, biztos vagyok benne, hogy tudta, hogy nem vagy a testvérének közömbös. Szóval egy elég kiszolgáltatott helyzetbe hozott. Talán meg is beszélte a testvérével ezt előtte? Nem lepne meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!