Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátomat mert sakál részeg voltam és most nagyon lelki ismeret furdalásom van meddig fog ez tartani? Elmondani nem akarom neki mert akkor kidob a körülmények is nagyon gázak ahogy történt és ez megbocsájthatatlan!
Könnyíts a lelkeden.
Ha nem mondod el,és kiderül,biztosan kidob.
ha elmondod,lehet kidod,de lehet díjazni fogja az őszinteséged,és talán megbocsát.
Hibáztál,vállald a felelősséget.
a pia a legszánalmasabb kifogás megcsaláskor.
esküszöm ha engem megcsalnának, inkább józanul tegye mint részegen.
mert aki részegen megteszi az egy gyenge ember.
egyébként nem sokáig fog tartani, hisz nem is szereted a srácot, ha szeretnéd akkor nem hagynád hogy becserkésszék neked a lompit.
Bukó!
2 lehetőség van
1: elmondod, aztán lesz, ami lesz...
2: befogod a szád és együtt élsz ezzel.
Ne legyenek illúzióid, ki fog derülni. De akkor már akár gyerekestül is kidob. Nem azért, mert Q vagy, hanem azért mert még hazudtál is neki.
Jobb ha elmondod neki, most, és amilyen nyámlák a mai fiúk biztos megbocsájt majd, a bal...ék. Így 10 év múlva nem vetheti a szemedre, hiszen tudni fog róla.
Ja és a szememben az alkohol nemhogy nem mentség, még súlyosbító tényező is. És ne próbáld megmagyarázni neki, hogy az ő hibája volt. Ha meg merted tenni, akkor merd felvállalni is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!