Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaltam a barátomat mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a barátomat mert sakál részeg voltam és most nagyon lelki ismeret furdalásom van meddig fog ez tartani? Elmondani nem akarom neki mert akkor kidob a körülmények is nagyon gázak ahogy történt és ez megbocsájthatatlan!

Figyelt kérdés
2016. jan. 31. 23:41
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
93%
a 15-es valamilyen szinten egyetértek. Ha tényleg szereted, akkor inkább hallgass vele.
2016. febr. 1. 08:33
 22/32 anonim ***** válasza:
69%

15-ös vagyok megint.

Elég álszentek vagytok amúgy, hogy ennyire durván ítélkeztek a csaj felett.

Mintha ti, mintha mi, soha egyikünk se csalt volna még meg senkit...

A csaj maga nem minősíti a tettét megbocsájthatónak és nem is felmentésért kiált.

Hibázott, cafka volt, megdumáltuk, de hogyan tovább?

Ti, férfiként mit tanácsolnátok a saját barátnőtöknek, akit szerettek, bíztatok benne, de megcsalt és most küzd a lelkiismeretével?

2016. febr. 1. 08:45
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
#22 azt azért be kell látnod hogy elég ostoba egy kérdés. Meddig fog tartani? Mégis honnan a tökömből tudjuk? Amikor elmúlik, kiderül. Ezért fölösleges volt itt trollkodnia.
2016. febr. 1. 09:14
 24/32 anonim ***** válasza:
#22 egyébként ha engem megcsalna a barátnőm az azt jelentené hogy nem szeret és/vagy nem szeretem és nem elégítem ki szexuálisan. Azt pedig észrevenném, mert mondaná.
2016. febr. 1. 09:17
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
Az èn vèlemènyem az,ha valaki anyira leissza magát,hogy nincs magánál,az nem tud fèlre lèpni.Azt megeröszakolják.Ha meg èsznèl van akkor tudja mit csinál,hiába ittas.
2016. febr. 1. 09:29
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
Mik azok a gáz körülmények?
2016. febr. 1. 12:30
 27/32 anonim ***** válasza:
25%

Igen lehet annyit inni,hogy ne tudj nemet mondani,ilyenkor a beszéd is nehéz,nem tudsz ellenkezni,én pl tapasztalatból is tudom,de sok olvasmány,kutatás van erről a neten.

Velem is történt már ilyen a vad bulizós korszakomban, igazából amíg eljársz piálni és bulizni addig sajnos előfordulhat az ilyesmi. Én mindig megfogadtam,hogy többet nem iszom ennyit,ment is úgy két hónapig ,de aztán megint rosszul sült el. A legrosszabb az egészben,ha azt kihasználja egy srác,másnap kínos ,mert tudod amúgy józanul nem mentél volna bele,és igen attól még szeretheted a párodat,sajnos ilyen az alkohol,ezt teszi az emberrel.

Amúgy vegyes,akkor derült nekem csak ki,amikor olyan emberrel történt a megcsalás aki ismert engem,vagy ismerték a közös ismerőseink és ilyenkor elég egy rosszakaró és bumm. Viszont,ha senki nem ismeri,akkor szinte semmi esély nincs arra,hogy kiderüljön. Én soha nem vallottam be,max akkor,ha tudtam,hogy ki fog derülni.

Ja azóta,amikor elképesztően szerlmes voltam akkor emiatt lemondtam a bulikról is ,mert tudtam,h elmegyek úgyis sokat iszok és úgyis rossz vége lesz,szóval max csak közösen ittunk,bár így is durva veszekedéseink lettek,de még mindig jobb,mintha megcsalnám.

Ma meg már abszolút nem is iszok,max egy pohár és ennyi.

Amúgy nem hiszem,hogy sokáig fog bántani,pár napig elég erős a bűntudat,de ha tudod,hogy 1000%,hogy nem derül ki akkor nagyon hamar el is felejted,csak akkor fog kínozni ,ha tudod,hogy bármikor kiderülhet..

2016. febr. 1. 20:09
 28/32 anonim ***** válasza:
51%

Már vártam, hogy eljussatok oda, hogy szegényt csak megerőszakolták. Mindig addig csűritek, csavarjátok, amíg meg nem dumáljátok, hogy már megint a férfiak a hibásak. De szerintem ő erőszakolta meg a fiút, mert a srác többet ívott. Ebből következően, a fiú kiszolgáltatottabb állapotban volt. De persze ezt is kidumáljátok, a sablonokkal. :-)

De jól mondod, ha nem iszol, nem történik ilyen. De akkor miért iszol? Azért, hogy megtörténjen az, amit józanul nem vállalnál be! Tehát még szín józanon eldöntöd, hogy szex lesz, és nem számít, hogy kivel, csak legyen. Azok a nők, akiket "sakál részegen", "megerőszakolnak", azok józanul is megtennék, csak akkor nem foghatnák az alkoholra, és főleg a férfiakra, hogy egyszerű Q-k. Gyáván az alkohol mögé bújnak, és a férfiakat okolják, a saját erkölcstelenségükért.

DE! Mindez NEM vonatkozik azokra, akiket valóban megerőszakolnak.

A kérdező elismerte, hogy "hibázott" nem kell lyukat beszélni a hasába, és a férfiak ellen fordítani!

Elgondolkodtató az is, hogy miért az "ittas" nőket erőszakolják meg a legtöbbször, és hogy a józanokat, miért nem bántják? Sajnos Magyarország alkotmánya is védi a nőket a férfiaktól, ezért van az, hogy mindig a nőnek van igaza. Ennyit az egyenlőségről.

2016. febr. 1. 21:29
 29/32 anonim ***** válasza:
45%

28-asnak nagyon igaza van.

Ebbe belekeverni a nemi erőszakot, nos egy elég egyedi érvelési hiba.

Sztem új fajta, ezért el is nevezem Reductio ad Raptum-nak...

2016. febr. 1. 21:41
 30/32 anonim ***** válasza:
91%
Rosszul èrtelmeztètek amit irtam.Azt irtam ,hogy nem kell az alkoholra fogni semmit!Nem azt,hogy a kèrdezőt megeröszakolták!De az aki öntudatlanra issza magát ès megdugják ,az bizony eröszak!
2016. febr. 2. 06:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!