Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalas? Szamit az ha valaki reszeg es ugy csinalja meg?
Figyelt kérdés
A baratom egy buliban volt ahol csak fiuk voltak.Nagyon reszeg volt,tudomasom szerint meg be is volt szivva es elmentek egy szorakozohelyre.Egy szemtanu elmondta hogy latta ot egy csajjal csokolozni.
Rakerdeztem erre a baratomnal es meg o allt a kert felol,hogy ki az aki ilyen hulyesegeket terjeszt es a csaj is tagadja az egesz dolgot.Szerintetek mit higgyek,lehet hogy reszeg voltes nem is emlekszik erre..
A szemtanú lehet rosszakaró, a barátod lehet hazug, nem lennék a helyedben :/
2014. szept. 28. 22:57
2/11 anonim válasza:
Csak akkor megcsalás ha te kapod rajta. Szerinted?
2014. szept. 28. 22:57
3/11 anonim válasza:
Megcsalas? Szamit az ha valaki reszeg es ugy csinalja meg?
Van különbség aközött ha józan sofőr csap el a járdán vagy részeg sofőr?
Az eredmény ugyan az. Ettől függetlenül el kell gondolkozni azon hogy kinek hihetsz jobban az esettel kapcsolatban.
2014. szept. 28. 23:00
4/11 anonim válasza:
Megcsalásnak az. De ne egy ember véleményére alapozz, lehet csak szét akar választani titeket. L
2014. szept. 28. 23:03
5/11 A kérdező kommentje:
A szemtanu nem rosszakarom.Meg mondta a csaj is neki.hogy nehogy elmondja nekem...
Amugy a kinezem a baratombol,reszegen nagyon kiszamithatatlanul viselkedik,csak azt nem ertem,hogy miert nem vallja be akkor..
2014. szept. 28. 23:06
6/11 anonim válasza:
elméletileg igen, megeshet, hogy részeg volt és be volt tépve, megcsalt, aztán nem is emlékszik rá. de az is megeshet, hogy a "szemtanú" hazudik. de ha igazat is mondana, nyilván a csaj is, barátod is tagadja. nyilván lehetne rosszabb a helyzet, pl ha a barátod a hátad mögött, józanul fűz egy csajt, és fölszedi. de a megcsalás ettől még megcsalás. annyit tudsz tenni, hogy megmondod a barátodnak, hogy az őszinteség a legfontosabb, és ha őszintén bevallja, talán meg tudsz neki bocsátani.
2014. szept. 28. 23:07
7/11 anonim válasza:
Simán kinézem, hogy az estének egy percére sem emlékszik.
2014. szept. 28. 23:45
8/11 anonim válasza:
Hát nem tudom. Velem volt már olyan, hogy úgy be voltam rúgva hogy nem èreztem a végtagjaimat mégis emlékszem arra az estéte és nem csaltam meg a barátnőmet.
2014. szept. 28. 23:53
9/11 anonim válasza:
A részegség nem kifogás. Egyébként kicsit zavaros. Ha a barátod nem emlékszik, akkor milyen alapon tagadja?:) Szerintem nagyon jól tudja hogy mit csinált csak próbálja menteni a helyzetet.
2014. szept. 29. 21:19
10/11 anonim válasza:
Az exem is lebukott így egy szilveszteri buliban.Már másnap reggel,mikor ő még aludt,tudtam a dologról,a facebookra feltöltötték a képeket.Kb lépésről lépésre láttam a folyamatot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!