Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cene Evi kérdése:
Mi lesz a folytatas? Miert csinalja ezt?
Figyelt kérdés
Volt egy baratom akivel meg telen szakitottunk.neki lett egy uj baratnoje.de par hete talalkozgattunk es lesmarolt.azota ez rendszeres.mindig szoba jon a baratnoje.es olyanokat mond h elege van belole stb meg h engem szeret vele csak ugy egyutt van.hetvegen ugy volt h vele talalkozik de lemondta mert velem.segitsetek hogy mit remeljel v valami.l/152014. júl. 18. 08:48
1/5 anonim válasza:
vagy téged vagy őt vagy mind2-töket hülyít...ha most ezt teszi a lánnyal később veled is eljátszhatja ha összejöttök...
21F
2/5 anonim válasza:
A pasi egy álszen féreg.Ha szeret már rég szakított volna a brátnőjével és veled lenne,persze ha te is akarnád.Tudjuk mire hajt.
3/5 anonim válasza:
Bár lehet én vagyok maradi, de én nem szoktam más lányok pasijával találkozgatni. Ez elég csúnya tőled, a pasitól meg még
inkább szerintem fejtsd el, mert ha azzal a lánnyal ilyen veled miért ne. Fiatal vagy még előtted az élet és ne vesztegess ilyenekre időt. Legyél boldog kiegyensúlyozott szép ápolt. Mozogj sokat és majd rád talál a herceg
4/5 A kérdező kommentje:
Hat koszi a valaszokat:d segitettek:))en mindennel jobban akarom ot.csak hat o...igazabol mindenki ugy tudja baratok vagyunk
2014. júl. 18. 10:07
5/5 anonim válasza:
Jaj, Istenem, 15 évesen ne smárolgassátok még egymást, még olyan kialakulatlan ilyenkor az ember egyénisége, fogalma sincs,hogy kit akar maga mellé. Inkább olvassatok, fejlesszétek magatokat, hogy később megfelelő partnert találjatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!