Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi lesz a folytatas? Miert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cene Evi kérdése:

Mi lesz a folytatas? Miert csinalja ezt?

Figyelt kérdés
Volt egy baratom akivel meg telen szakitottunk.neki lett egy uj baratnoje.de par hete talalkozgattunk es lesmarolt.azota ez rendszeres.mindig szoba jon a baratnoje.es olyanokat mond h elege van belole stb meg h engem szeret vele csak ugy egyutt van.hetvegen ugy volt h vele talalkozik de lemondta mert velem.segitsetek hogy mit remeljel v valami.l/15

2014. júl. 18. 08:48
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

vagy téged vagy őt vagy mind2-töket hülyít...ha most ezt teszi a lánnyal később veled is eljátszhatja ha összejöttök...

21F

2014. júl. 18. 08:52
 2/5 anonim ***** válasza:
A pasi egy álszen féreg.Ha szeret már rég szakított volna a brátnőjével és veled lenne,persze ha te is akarnád.Tudjuk mire hajt.
2014. júl. 18. 08:52
 3/5 anonim ***** válasza:

Bár lehet én vagyok maradi, de én nem szoktam más lányok pasijával találkozgatni. Ez elég csúnya tőled, a pasitól meg még

inkább szerintem fejtsd el, mert ha azzal a lánnyal ilyen veled miért ne. Fiatal vagy még előtted az élet és ne vesztegess ilyenekre időt. Legyél boldog kiegyensúlyozott szép ápolt. Mozogj sokat és majd rád talál a herceg

2014. júl. 18. 09:52
 4/5 A kérdező kommentje:
Hat koszi a valaszokat:d segitettek:))en mindennel jobban akarom ot.csak hat o...igazabol mindenki ugy tudja baratok vagyunk
2014. júl. 18. 10:07
 5/5 anonim ***** válasza:
Jaj, Istenem, 15 évesen ne smárolgassátok még egymást, még olyan kialakulatlan ilyenkor az ember egyénisége, fogalma sincs,hogy kit akar maga mellé. Inkább olvassatok, fejlesszétek magatokat, hogy később megfelelő partnert találjatok.
2014. júl. 20. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!