Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja/csinálta ezt velem?
Kérlek segítsetek nagyon tanácstalan, ugyanakkor rettentően szerelmes vagyok!
A barátommal nem jöttünk ki jól az utóbbi 1 hónapban és végül kiderült, h egy olyan lánnyal találkozgatott közben, akivel előttem majdnem összejöttek, mert a problémák elöl inkább menekült máshoz. Megesküdött, h nem történt a beszélgetésnél több köztük de, h befejezi vele a kapcsolatfenttartást. Persze ennek már 3 hete volt és még mindig nem változott semmi... Elmondta, h azért tette ezt, mert beleunt a féltékenykedéseimbe és abba, h vannak pár barátai akikkel nem jövök ki jól. Megígértem neki 2 hete, h változtatok magamon és a viselkedésemen. Úgy érzem, h betartottam az ígéretemet. Én változtam, viszont ő még mindig nem. Mindennap sírtam a bizonytalanság miatt, mert tudtam, h az a csaj a képbe van még és folyton előjöttek bennem a gondolatok, h "Vajon most is beszél vele?, Mikor találkozhatnak újra?" és ez már szinte teljesen kikészítet na meg még most is. A bonyodalmak csak folytatódtak... 1 héttel ezelőtt mondta a barátom, h pár napig had gondolkodjon, h mi is legyen velünk. H megtudjuk-e oldani a problémát /féltékenykedés stb/ v inkább mind a ketten álljunk tovább. Belementem. Végül csak sodródtunk az árral, hétfőtől szerdáig mindennap vele voltam és úgy voltunk mint régen. Szex, bújás stb. De aztán kiderült, h a barátom a csajnak már azt mondta, h mi a szünet alatt szétmentünk. Nekem több sem kellett. Azonnal írtam a csajnak üzenetet, amibe megcáfoltam ezt a kijelentést és még hozzá is tettem, h az összebújástól kezdve a szexig minden volt köztünk, szóval tényleg nem lehetünk együtt...
A barátom míg elment zuhanyozni, feltörtem neki a telefonzárát (tudom, gusztustalan viselkedés, de ilyen helyzetben a dolgok megkívánják!) és megállt bennem a levegő. A csaj azonnal írt a barátomnak, h én tényleg hétfőtől náluk-e voltam. A barátom erre letagadta, h mi tényleg nem vagyunk együtt, ő befejezte velem, mert neki csak ő kell (ez a másik csaj)... Amint végyzett a zuhanyozással a barátom egy jó nagy pofonnal leptem meg! Megmutattam neki, amire persze nem tudott válaszolni. Kiabáltam, sírtam erre ő elment. Fél óra múlva visszajött és úgy tett mintha semmi se történt volna. A képemet elkezdte puszilgatni stb.
Elmondta ismét, h a féltékenykedéssel van itt neki a gondja, amit már 100x átrágtunk és amin én már változtattam is de ha ő nem képes a változásra akkor nincs értelme.
Anyu leült vele beszélgetni (Anyu nem tudja, h másik lány is van a képbe), h mondja el, h mi a problémája. Neki is ugyan ezt mondta. Anyu akkor feltette a mindent eldöntő kérdést: Szeretitek egymást? Ő ezt válaszolta: Ha nem szeretném őt, akkor már réges rég szakítottunk volna... - Akkor miért kell neki a másik lány is? Miért nem tudja lezárni? Hiába kérdezem, nem mondd konkrét választ! Valami tanács? Nem tudom elhagyni, mert nagyon szeretem őt és érzem, h ő is csak mint aki össze van zavarodva..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!