Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm miért csinálja ezt?
Figyelt kérdés
Észre vettem hogy valaszolt igy eg szexuális kérdesre BDSM-el kapcsolatban kapott is privat uzenetet de azt letagadta mikor kerdeztem!! Mindig a szex szerelem kategoriaban keresget es sok pasi altal kiirt kerdere ad valaszt soszor igen ferre erthetoen!!! De ha en adok valaszt valakinek vagy ramir fb egy csaj mar hisztizik sosem akar elmondani semmit mindig titkolozik a szex sem olyan mint regen sokszor nem izgul fel s nem is kivanja a szexet!! Es sokszor kodolja le a telefonjat!! Mi leht ez??? Eskuszik arra hogy szeret es nem csal meg akkormert csinalja ezt???2014. szept. 22. 12:31
1/7 anonim válasza:
Laposodik a kapcsolatotok. Dobd fel egy kis BDSM-mel, had örüljön a csajod.
2/7 anonim válasza:
A fejébe nem láthatok bele, de kb arról lehet szó, hogy már nem kíván téged és minden bizonnyal megcsal...
3/7 A kérdező kommentje:
Mindig sirvafakad hogy o nem csal meg engem.. de mert csinal ilyet akkor??? Amugy mi a bdsm mert engem eddig nagyon hidegen hagyott
2014. szept. 22. 13:33
4/7 anonim válasza:
Ásd bele magad a témába, aztán nyomasd neki ezerrel. Ez nem olyan téma amit egy félénkebb lány meg mer beszélni egy kapcsolatban. Csak kíváncsi valószínűleg, beszélj vele, nyugtasd meg, és dobjátok fel a szexet. Hajrá!
5/7 A kérdező kommentje:
Figyi utolso a szexrol velem egyaltalan nem hajlando bszelni!!! De par szoval elmondod mi a bdsm?
2014. szept. 22. 14:05
6/7 anonim válasza:
b-bondage, azaz kikötözés. d-dominance azaz dominancia. s- sadism azaz szadizmus és m-mazochism azaz mazochizmus. Illetve az s- állhat a sub helyett.
Szóval olyan szexuális tevékenység vagy kapcsolat ahol átmenetileg (vagy állandóan) az egyik fél aláveti magát a másik fél akaratának és a szexuális játékszerévé válik de oly módon hogy előre rögzítik a szabályokat, hogy a domináns fél meddig mehet el, illetve létezik egy közösen megállapított biztonsági szó arra az esetre ha az alávetett fél nem bírná tovább elviselni a történteket.
Innentől kezdve közös megegyezéssel lehet egyszerű vad, kikötözős szex, esetleg kísérletezés a fájdalommal (elfenekelés, pofozás, hajhúzás stb.)
7/7 A kérdező kommentje:
Aha vegulis akkor majdnem szadoo majdnem!!
2014. szept. 22. 15:17
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!