Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megkérdeztem a páromat, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megkérdeztem a páromat, hogy miért szeret engem. Azt válaszolta, hogy nem tudja. Volt, hogy veszekedtünk, főleg mikor ittunk is, pl társaságban. Azt mondta, hogy elgondolkodott, hogy mièrt szeret, de nem tudta megmagyarázni magának. Ez természetes?

Figyelt kérdés
Kifejezés. Szeretet.

tegnap 20:51
 1/6 anonim ***** válasza:
27%

Nem mindegy? Csak szeressen.

De miért kell veszekednetek?

tegnap 20:53
 2/6 anonim ***** válasza:
82%

Van egy nagyon szép idézet ezzel kapcsolatban, ami röviden úgy szól, hogyha valakit a szeme színéért vagy a tökéletes alakja miatt szeretsz, az nem szerelem, az vágy. Ha az intelligenciája miatt szereted, mert nagyon okos, az csodálat. Ha azért vagy vele, mert sír, amikor el akarod hagyni, az szánalom. Még van néhány ilyen mondat, amikre nem emlékszem. De az utolsó: Ha nem tudod megmagyarázni, miért szereted, az bizony szerelem. A szerelemnek megvannak a maga okai, és ezek az okok ismeretlenek.🙂

Ne aggódj, biztosan tudna mondani példákat a jó tulajdonságaid közül. Szeret és kész. Nekem bőven elég.

tegnap 21:01
 3/6 anonim ***** válasza:
20%
Nem,és nem szeret csak mondja.
tegnap 21:32
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem meg aki nem tudja megmagyarázni, az pocsék önismerettel rendelkezik, maximum ennyi, ami tény, minden más csak szépen hangzó mondás, de olyan nincs, hogy csak úgy szeretsz valakit rejtélyes okokból. Aztán vagy szeret, vagy nem, ezt már a viselkedéséből lehet leginkább leszűrni.
tegnap 21:55
 5/6 anonim ***** válasza:
A legjobban azokat az embereket szerettem életemben, akiket nem tudtam megmagyarázni, hogy miért szeretem. Nemrég felsorolta valaki, miért ne szeressem azt az embert, akit megszerettem és az eszem abszolút azt mondja, nem kéne szeretni. Mégis szeretem minden hülyeségével, testi hibájával, agyi defektjével együtt. Szerintem ez az igazi szeretet, mert nem feltételhez kötött.
tegnap 23:40
 6/6 anonim ***** válasza:

Én fel tudok sorolno ezer okot, hogy miért szeretek valakit, legyen az a párom, barátom, a szüleim. Viszont ezek az okok/tulajdonságol még számtalan emberben megvannak.

Ezért én is azt mondom mindig, hogy "azért szeretlek, mert te vagy te". És ezt tényleg így is érzem.

ma 01:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!