Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmet valasztani vagy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmet valasztani vagy nem működő házasság?

Figyelt kérdés

Miért veszik törvényszerűnek az emberek ennek a múlását? Igazából ilyen pár van a környezetemben,tényleg 1-2 év eltelt s a kapcsolat semmi,nem boldogok pedig vágynak a szerelemre,s ne mondja nekem senki nem lehet sok év után is szerelmes cselekedetet tenni. Miért ezzel nyugtatják magukat ez a normalis? Ti hogy látjátok?

Miért jó megalkudni s szerelem nélkül elni(nem az izzadó tenyérre értem,vagyis nekem nem ez a szerelem hisz szerelmes vagy a cselekedeteibe is). Olyan ördögi hogy 5 év után is szerelemmel szeress valakit? Viszont azt látni sokan ezzel maradnak benne a langyos részben

tegnap 12:23
 1/5 anonim ***** válasza:
80%
Azért mert tenni kell a kapcsolatért folyamatosan. Az átlag ember meg ha összeköltözik valakivel, úgyveszi, hogy célbaért. Onnantól kezdve le van szarva minden.
tegnap 12:24
 2/5 anonim ***** válasza:
27%
Ha a szerelmet keresed két évente nézhetsz új kapcsolatot. Egyre öregebben, amig végül senkinek sem fogsz kelleni. Vagy elfogadod, hogy a szerelem múlandó és nem ez a rész a leglégenyesebb egy kapcsolatban.
tegnap 12:30
 3/5 A kérdező kommentje:

Ez meg írtózatosan szomorú. Azt látom káros így hozzá is állni hogy a szerelem elmúlik,elég veszélyes. Minap volt egy beszelgetés egy ismerőssel 5 éve együtt s házasságot terveztek. S terveznek. A férfi nagyon belekényelmesedett,2 éve semmi kis kedvesség,házimunka a nőre.

Ugyanezt hallottam,elmúlik,s hosszasan elbeszélgettünk többször utaltam rá ez káros mert így rá fog menni majd a házassága. S őszintén pár nap után jól esett,akkor hiába volt ellenszenves elismerte nem a szerelem múlt el csak ő kényelmesedett bele s hagyta múljon el. Valahol körülírva megköszönte hogy ezt így nyersen megkapta s elgondolkodott tegyen máskepp. Ez szerintem oriási becsülendő pont. Persze olyanokat is hallok ha valaki efajta dolgok alatt érti a szerelmet kiröhögi az adott párt s egyből jön na nekem ne mond 10 év utan is szerelmes vagy mert ez már csak megszokás.

Mindenképp érdekes.

tegnap 12:33
 4/5 A kérdező kommentje:

2es

Attól függ mit értesz szerelem alatt

Ne haragudj azért én arra nem fognám ra elvagyunk,semmi kedvesség mintha 2 évben egy álcát ismertem volna meg? Persze nem lesz pillangó két év utan de ennyi a szerelem? Hogy mást mutatsz 2 évig aztán bele is kényelmesedsz mert hát elmúlt. Persze szererheted mint embert,de ennyi egy kapcsolat.

Hát

tegnap 12:35
 5/5 anonim ***** válasza:
68%

Harmadik opciót választom: szerelem, akivel később összeházasodunk és jobb vele az életem, mint nélküle.

Rossz házasságban nincs értelme együtt lenni, 1-2 éven belül házasodni viszont szerintem korai, nincs átgondolva, hogy életed végéig vele szeretnél maradni.

tegnap 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!