Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmet valasztani vagy nem működő házasság?
Miért veszik törvényszerűnek az emberek ennek a múlását? Igazából ilyen pár van a környezetemben,tényleg 1-2 év eltelt s a kapcsolat semmi,nem boldogok pedig vágynak a szerelemre,s ne mondja nekem senki nem lehet sok év után is szerelmes cselekedetet tenni. Miért ezzel nyugtatják magukat ez a normalis? Ti hogy látjátok?
Miért jó megalkudni s szerelem nélkül elni(nem az izzadó tenyérre értem,vagyis nekem nem ez a szerelem hisz szerelmes vagy a cselekedeteibe is). Olyan ördögi hogy 5 év után is szerelemmel szeress valakit? Viszont azt látni sokan ezzel maradnak benne a langyos részben

Ez meg írtózatosan szomorú. Azt látom káros így hozzá is állni hogy a szerelem elmúlik,elég veszélyes. Minap volt egy beszelgetés egy ismerőssel 5 éve együtt s házasságot terveztek. S terveznek. A férfi nagyon belekényelmesedett,2 éve semmi kis kedvesség,házimunka a nőre.
Ugyanezt hallottam,elmúlik,s hosszasan elbeszélgettünk többször utaltam rá ez káros mert így rá fog menni majd a házassága. S őszintén pár nap után jól esett,akkor hiába volt ellenszenves elismerte nem a szerelem múlt el csak ő kényelmesedett bele s hagyta múljon el. Valahol körülírva megköszönte hogy ezt így nyersen megkapta s elgondolkodott tegyen máskepp. Ez szerintem oriási becsülendő pont. Persze olyanokat is hallok ha valaki efajta dolgok alatt érti a szerelmet kiröhögi az adott párt s egyből jön na nekem ne mond 10 év utan is szerelmes vagy mert ez már csak megszokás.
Mindenképp érdekes.
2es
Attól függ mit értesz szerelem alatt
Ne haragudj azért én arra nem fognám ra elvagyunk,semmi kedvesség mintha 2 évben egy álcát ismertem volna meg? Persze nem lesz pillangó két év utan de ennyi a szerelem? Hogy mást mutatsz 2 évig aztán bele is kényelmesedsz mert hát elmúlt. Persze szererheted mint embert,de ennyi egy kapcsolat.
Hát

Harmadik opciót választom: szerelem, akivel később összeházasodunk és jobb vele az életem, mint nélküle.
Rossz házasságban nincs értelme együtt lenni, 1-2 éven belül házasodni viszont szerintem korai, nincs átgondolva, hogy életed végéig vele szeretnél maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!