Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Egy új szerelmet választanátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy új szerelmet választanátok vagy maradnátok a házasságotokban?

Figyelt kérdés

Tavaly nyáron megismertem egy férfit, és lelkileg nagyon közel kerültünk egymáshoz. Ő független agglegény, zenél, karriert épít. Karizmatikus személyiség, külsőre pedig még nem láttam hozzá hasonlót. Úgy érzem, több közös van bennünk, mint eddig akárkivel. Próbáltam elfelejteni, megmondtam, hogy hagyjon békén és a férjemmel akartam rendbe hozni a házasságunkat. Elmondtam a férjemnek, hogy milyen helyzet állt elő, először nagyon kiborult, aztán azt mondta, hogy oldjuk meg, meg hogy a gyereknek mindkét szülője kell. Megpróbáltam Őt örökre elfelejteni, de nem megy. A férjem ezt érzi és azt mondta pár napja, hogy vagy kiverem a fejemből és elásom magamban jó mélyre, vagy nem fog felelősséget vállalni azért, amit tesz.

Azt hittem, hogy komolyan mondta, hogy oldjuk meg, de mikor ezt megbeszéltük, rákérdezett, hogy a srácot hol ismertem meg, én pedig elmeséltem neki mindent. Később kiderült, hogy valahogy kinyomozta, hogy a srác hol szokott énekelni és olyan üzenetet hagyott neki, hogy "szálljon le rólam, rohadt féreg". Teljesen úgy éreztem, hogy még ha dühös is, nem kezdi el kutatni őt, meg harcolni, hanem hagyja, hogy rendbejöjjenek a dolgok.

Már nem érzem jól magam itthon, hiába próbálok úgy tenni, mintha semmi nem történt volna, ürességet és hiányt érzek.

Úgy gondolom, hogy vele boldogabb lennék, az a lazaság és életfelfogás, ami neki megvan, nekem nagyon hiányzott az életemből. A kisfiam 4 éves, párszor találkoztak és odavan érte, tudom, hogy elfogadná őt.

A férjem azzal érvel, hogy a gyerek érdekeit nézzem és hagyjam ezt a szerelem dumát, mert úgysem lesz olyan jó életem többet, mint mellette. Egyszerűen már nem bírom ezt.

2012. máj. 25. 19:23
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
91%
Először is : álmodozol. Egy zenész agglegény fog kitartani melletted jóban -rosszban, és nevelni vkinek a fiát, apja lenni.... Aha, valószínű. Másodszor: ha neked nem jó a családod, akkor menj, de hagyd az apát és a gyereket.
2012. máj. 25. 19:28
 2/50 anonim ***** válasza:
100%
Belegondoltál, milyen egy zenész énekessel együtt élni? Minden estéje foglalt, hajnalig dolgozik, nappal meg alszik. Állandóan nők veszik körül, és ha lehetősége van, ki is használja az alkalmat. Akár milyen karizmatikus személyiség is, én nem hagynám ott őérte a férjemet, főleg egy kis gyerekkel.
2012. máj. 25. 19:30
 3/50 anonim ***** válasza:
93%
Nehogy azt hidd, hogy a másik jobb lesz, mint a férjed. Lakva ismerni meg a másikat. Most minden szép. rózsaszínűben látod a világot. De ha vele élsz, rövid idő alatt nagyon könnyen megváltozhat a véleményed. Ha ezt megléped, nem te leszel az első, aki rájön, hogy mégiscsak jobb "az a megunt régi". Rendezd a kapcsolatodat a férjeddel, s hidd el, jobban jársz.
2012. máj. 25. 19:35
 4/50 anonim ***** válasza:
93%

Na összegezzünk:

1. Van egy férjed, aki szeret, van vér a pucájában harcolni érted és ráadásul fontos neki a családja is (mindez a 21. században...)

2. és van egy agglegény zenész, akibe belezúgtál, és aki valószínűleg 2000 km-rel távolabb költözne, ha megtudná, hogy el akarod hagyni a férjed, és hozzá akarsz költözni a gyerekkel...

SZERINTED?

Mellesleg nekem elég plátói szerelem-szaga van a dolognak... Történt már valami komolyabb dolog közöttetek, vagy ilyen tiniábrándos lila ködben élsz csak?

2012. máj. 25. 19:38
 5/50 anonim ***** válasza:
80%
Hány évesek vagytok (a srác is)? Mióta vagytok házasok?
2012. máj. 25. 19:39
 6/50 anonim ***** válasza:
89%

Annyira utálom az ilyen kérdéseket. Összeházasodtál, sőőőt gyereket szültél egy férfinek = jóban-rosszban, egészségben betegségben, míg a halál el nem választ. Amikor összeházasodtatok/gyereket vállaltatok, akkor nem sejtetted, hogy vannak más férfiak és elképzelhető, hogy valamelyik tetszeni is fog??? De tudtad, mert társadalomban élsz más emberekkel. De amikor kimondtad az igent, akkor vállaltad, hogy AZZAL AZ EGY férfivel éled le az Életed. Vagyis kérdés nincs. Harcolj a házasságodért.

Ilyenkor látom, hogy az emberek nincsenek tisztában, hogy mit választanak a házassággal és a közös gyermekvállalással. Ezt nem lehet visszavinni és kicserélni, ha nem működik...meg kell javítani.

23N

2012. máj. 25. 19:52
 7/50 anonim ***** válasza:
98%

"vele boldogabb lennek"

Agglegeny, akinek biztosan nem te lennel az elso, viszont nem nosult meg pl.

A ferjed reagalasat latod, s eleg higgadtan viselkedik, de ennel sokkal rosszabra szamithatsz, hiszen most erted, de ha kell akkor a gyermekeert fog harcolni!

2012. máj. 25. 19:53
 8/50 anonim ***** válasza:
89%

Nagyon sajnálom a férjet és a gyereket :(

Annyit tudok neked mondani felnőtt nőként, hogy én teljes családban nőttem fel, de ha anyám megpróbált volna lelépni egy másik pasival és velem elfogadtatni azt, akkor garantálom,hogy a büdös életben nem bocsátanám meg neki!

Egy teljes családot semmi nem pótol..

2012. máj. 25. 19:55
 9/50 A kérdező kommentje:

Én 28, a férjem 37, Ő pedig 29. Nem, nem plátói. Mikor megismerkedtünk, semmi szándékom nem volt vele, csupán láttam, hogy egy férfias, helyes, intelligens pasi és ennyi. A munkám során sok embert megismerek. Egyre többször keresett, már akkor is, mikor vége lett a közös ügyünknek. Sokat beszélgettünk, de érzelmileg próbáltam magamtól távol tartani. Azt mondta, hogy sok barátja van, de ennyire még nem tudott kinyílni senkinek, én pedig ugyanígy éreztem. Mindenről hasonlóan gondolkodtunk, ennyire jókat senkivel nem beszélgettem még.

Mikor megéreztem, hogy mit akar, jobbnak láttam, ha ezt csírájában elfojtjuk, ő mégis azt mondta, hogy nem akarja ennyiben hagyni, mert egy olyan értelmes és különleges nőre vár évek óta, amilyen én vagyok. Aztán jött az, hogy bármennyire akartam, nem tudtam túllépni rajta, hónapokig kérlelt, hogy maradjak vele, szüksége van rám. Idegileg kiborultam, mondtam, hogy nem akarom elhagyni a férjemet, ő nem adta fel, azt mondta, hogy akkor sem fog túllépni rajtam, ha a férjem állítja le, nekem vele kell lennem.

Nagyon értékes embernek tartom, jó családból származik, tökéletes nevelést kapott, mély érzésű, de igazán férfias.

2012. máj. 25. 20:06
 10/50 A kérdező kommentje:
És ha nem érdekelne a házasságom és a gyerekem, akkor nem tettem volna fel a kérdést. Nem léptem le, hónapok óta belül szenvedek, próbálom helyrehozni a dolgot a férjemmel. De meddig csináljam ezt?
2012. máj. 25. 20:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!