Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Egy új szerelmet választanátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy új szerelmet választanátok vagy maradnátok a házasságotokban?

Figyelt kérdés

Tavaly nyáron megismertem egy férfit, és lelkileg nagyon közel kerültünk egymáshoz. Ő független agglegény, zenél, karriert épít. Karizmatikus személyiség, külsőre pedig még nem láttam hozzá hasonlót. Úgy érzem, több közös van bennünk, mint eddig akárkivel. Próbáltam elfelejteni, megmondtam, hogy hagyjon békén és a férjemmel akartam rendbe hozni a házasságunkat. Elmondtam a férjemnek, hogy milyen helyzet állt elő, először nagyon kiborult, aztán azt mondta, hogy oldjuk meg, meg hogy a gyereknek mindkét szülője kell. Megpróbáltam Őt örökre elfelejteni, de nem megy. A férjem ezt érzi és azt mondta pár napja, hogy vagy kiverem a fejemből és elásom magamban jó mélyre, vagy nem fog felelősséget vállalni azért, amit tesz.

Azt hittem, hogy komolyan mondta, hogy oldjuk meg, de mikor ezt megbeszéltük, rákérdezett, hogy a srácot hol ismertem meg, én pedig elmeséltem neki mindent. Később kiderült, hogy valahogy kinyomozta, hogy a srác hol szokott énekelni és olyan üzenetet hagyott neki, hogy "szálljon le rólam, rohadt féreg". Teljesen úgy éreztem, hogy még ha dühös is, nem kezdi el kutatni őt, meg harcolni, hanem hagyja, hogy rendbejöjjenek a dolgok.

Már nem érzem jól magam itthon, hiába próbálok úgy tenni, mintha semmi nem történt volna, ürességet és hiányt érzek.

Úgy gondolom, hogy vele boldogabb lennék, az a lazaság és életfelfogás, ami neki megvan, nekem nagyon hiányzott az életemből. A kisfiam 4 éves, párszor találkoztak és odavan érte, tudom, hogy elfogadná őt.

A férjem azzal érvel, hogy a gyerek érdekeit nézzem és hagyjam ezt a szerelem dumát, mert úgysem lesz olyan jó életem többet, mint mellette. Egyszerűen már nem bírom ezt.

2012. máj. 25. 19:23
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
60%
Kérdező, ha ez a zenész nem tűnik fel a képben, sőt, egyáltalán senki, milyennek látnád a házasságodat a következő 10 évben? Tehát függetlenül ettől a szerelemtől?
2012. máj. 26. 07:22
 42/50 anonim ***** válasza:
82%
40-es vagyok. Most olvastam csak az utolso szoveget, amit kuldtel. Azok alapjan, amit elmondtal a ferjedrol en eleve hozza sem mentem volna egy olyanhoz, aki elvarja tolem, hogy mindig, minden korulmenyek kozott topon legyek, az ismerosok elott is, ez korlatozza a sajat egyenisegemet es eleve annyi elvarasa van felem, amit egy elfogado kapcsolatban nem biztos, hogy helyen valo. Elfogadom, ha a parom tanacsot ad, elfogadom, ha megvitatjuk, hogy ki hogy erzi magat, de a ferjed hozzaallasa nekem nagyon unszimpatikus. Altalaban az ilyen ferfiak mar ketsegbe vannak esve, ha a kedvesuk felszed akar 2 kg-t, megjegyzik, ha nem olyan ruha van rajtuk, ami neki tetszik, nem szamit, hogy mennyivel kenyelmesebb egy masik ruha. Az latszat, amit o akar, en senkinek a kedveert nem lennek kedves ahhoz peldaul, akit nagyon nem szeretek, vagy nem kedvelek. Mert mit szolna hozza, ha te is ele allnal olyan keresekkel, hogy most ezt csinald, most igy nezz ki, most viselkedj igy a baratnoimmel, tehat nem tanacsot adnal, hanem kovetelest, nagy kulonbseg. Ugy tunik, hogy feladtad onmagad valamennyire a hazassagodban, en erre keptelen lennek, de lehet en ismertem felre a tortenetet.
2012. máj. 26. 07:33
 43/50 Bence_ ***** válasza:

Az tény, hogy a gyerekre rengeteg energiát lehet fordítani és ez általában a kapcsolat rovására megy. Észnél kell lenni, gyerek nélkül is elfásulhat egy kapcsolat, gyerekkel még könnyebben.

Ha a "zenészt" választod ott is figyeljetek erre. Energiát kell fordítani arra, hogy egy kapcsolat rendben,szinten legyen.

Ha vég rá lehetőséged, akkor a férjed valamilyen tulajdonságára csodálkozz már rá. Ha csodálod akkor sokkal egyszerűbb lesz a képlet:)

2012. máj. 26. 08:30
 44/50 anonim ***** válasza:
19%

"Nem fogod fel, hogy a Kérdező mást szeret?"

Te meg nem fogod fel, hogy milyen lelki sérülést okoz a válás egy gyereknél?

Most itt nem arról van szó, hogy a férj alkoholista és veri a családot és azért el kell menekülni.

A gyereknek joga van rendes családban felnőni.

Mint már említettem, 22 éves, felnőtt ember vagyok, és nagyon fáj, amit apám művel, pusztán önzőségből. Annak a másik nőnek meg a szemét tudnám kikaparni, hogy képes volt kikezdeni egy házas férfival, és ezzel tönkretenni minket.

Mindegy, nem a saját bajaimat akarom ideírni, csak tapasztalataimat megosztani.

2012. máj. 26. 09:51
 45/50 anonim ***** válasza:
72%
Egy dolog van, talán ami nyomasztó egy kicsit. A férj sokat dolgozik, hogy mindent megteremtsen a családjának. Kedves kérdezõ én ugy látom, hogy te unatkozol. Nem lehet, hogy a pénzéért mentél ehhez a férfihoz?Rájöttél, hogy a pénz nem ér semmit sem érzelmek nélkül? En itt látom a hibát!
2012. máj. 26. 11:15
 46/50 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon nehéz helyzetben vagy kedves kérdező,nem irigyellek érte.Elvált szülők gyermeke vagyok,apám lelépett.Hátrahagyott engem 6 évesen és öcsémet egy évesen.Engem megviselt,mert borzasztóan apás voltam,de most felnőtt fejjel értettem meg,hogy milyen gerinctelen ember volt.A szomszédok mesélték,hogy mikor anyu kórházban volt megszülni az öcsémet,hordta fel a nőket a lakásba.Anyu rengeteg áldozatot hozott értünk,sosem randizott többé férfiakkal,de rendkívül hálás vagyok neki és nagyon szeretem.

Az,hogy két éve űrt érzel magadban,nem lehet véletlen.Ez a fiú ébresztett rá,hogy lehet másképp élni és érezni,de ha ő nem jön,megkérdőjelezted volna a házasságod állapotát és a férjeddel való viszonyodat?Véleményem szerint igen,de lehet,hogy akkor már túl késő lett volna az újrakezdéshez.Nem értek egyet azokkal akik azt írták,hogy csak a gyerek kedvéért maradj benne egy olyan házasságban,amit már nem valószínű,hogy meg lehet megmenteni.

Attól,hogy a kérdező anya lett,még nő is maradt aki igényli a szeretetet és a törődést,amit a férje nyilván nem biztosít számára de a másik férfi igen.A gyermek még kicsi,ha úgy döntenél,hogy a másikat választod,hamar megszokná a dolgot.Nem szabadna alábecsülni a gyermeki elmét, sok mindent tisztábban látnak,mint némely felnőtt.

Mérlegeld,hogy megéri-e kockáztatni,és a másik fiúval is érdemes leülni beszélgetni.Nem árt tudni,hogy mindketten ugyanarra vágytok-e,és nem fog- esetleg dobbantani az első felmerülő problémánál.Késélen táncolsz,de nem lehetetlen a megoldás.A férjed magatartása azt tükrözi számomra,hogy túlságosan biztos a dolgában és úgy gondolja,hogy úgysem mered elhagyni.Nem úgy kezel téged,mint egyenrangú partnert,hanem mint egy dísztárgyat amivel lehet mások előtt villogni.Míg a másik fiú meg odavan érted,addig ő fenyegetőzik.

Akárhogy is döntesz,ne hagyd magad megfélemlíteni vagy befolyásolni, mindig legyen egy hely,ahová szükség esetén mehetsz,és legyen valaki(lehetőleg közeli rokon),akire baj esetén számíthatsz.Remélem megtalálod a boldogságot:)

2012. máj. 26. 14:53
 47/50 anonim ***** válasza:
100%

Azzal egyikőtök sem kalkulál, hogy az új pasi és épp ennyire belefásulna a hétköznapokba?

Csinálna neki egy két gyereket, utána épp olyan unalmas lenne minden, mint ebben a házasságban.

2012. máj. 26. 16:31
 48/50 anonim ***** válasza:
Nem olvastam végig mindent választ. Kérdező! Ne a zenész miatt vált el, hanem azért, mert nem jó neked a házasság, végérvényesen és helyrehozhatatlanul megromlott, megszakadt valami a férjeddel.
2012. máj. 28. 17:18
 49/50 anonim válasza:
100%
Eddig és ne tovább.... Ami nem megy, jobb nem lesz, együtt élhettek, a gyerek miatt, mint két idegen, de kinek jó ez? Ha már ott tartasz, hogy nem jó ha hozzád ér, ha nem jó otthon, akkor miről beszélünk? Én is megjártam ezt, 1,5 éves volt a gyerkőc, és eljöttem....nem voltam boldog, csak beleugrottam abba a házasságba, ma már tudom, nem kellett volna. Jött egy másik, 6 éve együtt vagyunk, a kisfiam imádja, ez az én történetem. Persze sokan lehurrognak, de csak azt nézd mi a jó neked, a gyereknek....
2012. máj. 28. 20:12
 50/50 anonim ***** válasza:
Várjuk a válaszodat,hogy kit választottál!!!
2012. máj. 29. 12:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!