Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy új szerelmet választanátok vagy maradnátok a házasságotokban?
Tavaly nyáron megismertem egy férfit, és lelkileg nagyon közel kerültünk egymáshoz. Ő független agglegény, zenél, karriert épít. Karizmatikus személyiség, külsőre pedig még nem láttam hozzá hasonlót. Úgy érzem, több közös van bennünk, mint eddig akárkivel. Próbáltam elfelejteni, megmondtam, hogy hagyjon békén és a férjemmel akartam rendbe hozni a házasságunkat. Elmondtam a férjemnek, hogy milyen helyzet állt elő, először nagyon kiborult, aztán azt mondta, hogy oldjuk meg, meg hogy a gyereknek mindkét szülője kell. Megpróbáltam Őt örökre elfelejteni, de nem megy. A férjem ezt érzi és azt mondta pár napja, hogy vagy kiverem a fejemből és elásom magamban jó mélyre, vagy nem fog felelősséget vállalni azért, amit tesz.
Azt hittem, hogy komolyan mondta, hogy oldjuk meg, de mikor ezt megbeszéltük, rákérdezett, hogy a srácot hol ismertem meg, én pedig elmeséltem neki mindent. Később kiderült, hogy valahogy kinyomozta, hogy a srác hol szokott énekelni és olyan üzenetet hagyott neki, hogy "szálljon le rólam, rohadt féreg". Teljesen úgy éreztem, hogy még ha dühös is, nem kezdi el kutatni őt, meg harcolni, hanem hagyja, hogy rendbejöjjenek a dolgok.
Már nem érzem jól magam itthon, hiába próbálok úgy tenni, mintha semmi nem történt volna, ürességet és hiányt érzek.
Úgy gondolom, hogy vele boldogabb lennék, az a lazaság és életfelfogás, ami neki megvan, nekem nagyon hiányzott az életemből. A kisfiam 4 éves, párszor találkoztak és odavan érte, tudom, hogy elfogadná őt.
A férjem azzal érvel, hogy a gyerek érdekeit nézzem és hagyjam ezt a szerelem dumát, mert úgysem lesz olyan jó életem többet, mint mellette. Egyszerűen már nem bírom ezt.
Az írásod alapján értelmesnek tűnsz, szóval gondolom már mérlegelted a lehetőségeidet. Egy sz*r házasságban akkor sem érdemes benne maradni, hogyha nincs harmadik fél, vagy van gyerek. Az apja láthatná a gyereket, amikor akarja és valóban nem a kisfiad lenne az egyetlen, akinek elváltak a szülei.
Az előttem szólók nagy része, ahogy olvastam önként benne lenne a legsz*arabb házasságban is, csak azért mert félti a bőrét, hogy jaj mi lesz vele a "nagy" férj nélkül, az már nem is számít, ha boldogtalan és szenved. Hát egészségükre, az ő életük. Döntsd el, hogy "megérné-e" elhagynod a férjed, lenne-e miből nevelni a kisfiad, hová menni vele. Utána mérlegeld, hogy megtettetek-e mindent a házasságért (a férj is!), ha menthetetlen, akkor ne maradj benne boldogtalanul.
Sok válaszadó megnyugodhat, hogy a mai világban nem csak egy zenésznek lehet sok nője, hanem bármelyik férfinak, szóval ennyi erővel senkivel se jöjjünk össze, mert mindenféle betegséged terjeszthet. (ez nőkre is érvényes)
Beszéld meg a zenésszel, hogy mik a pontos szándékai, mennyire gondolja komolyan. Nem lesz könnyű döntés, de amibe fájdalmas is lesz belekezdeni, abból a végén a legjobb dolog is lehet. (akármelyik férfit választod)
Sok sikert és kitartást!
A zenészek általában jóval fiatalabb nõt vesznek el.
Sok sikert a döntésedhez, de ha boldogtalan vagy, akkor valóban válj el és adj idõt magadnak, hogy mindent átgondoljál alaposan!
Nem feküdtünk le, csak csók volt. Tiszteletben tartotta mindig, hogy mik a határok. Akármennyire is vonz, ezt nem csináltam volna meg a férjem háta mögött. Inkább érzelmileg nyílt ki nagyon, mindig őszintén beszélt arról, hogy mit gondol a helyzetről, mit szeretne. Igen, kérlelt, hogy hagyjam ott a férjem, de ezt már leírtam. 1 év nem sok idő, de emberileg nagyon kiismertem, olyan témákról beszélgettünk, amikről van akivel évek után sem, mert nem jutunk el arra a szintre. Ez a testi vonzalomnál sokkal erősebb, különben abszolút nem törne össze ennyire. Egy érett pasi, bízom benne és értékesnek tartom, az meg sem fordult a fejemben, hogy csak azért kellek neki, mert elérhetetlen vagyok. Ismerem azt a típust, de ő messze nem súrolja azt a kategóriát. Nem azért nincs komoly kapcsolata, mert minden héten más nővel van, hanem mert még fiatal és bejárta a világot, karriert épített, a hobbijával is törődött.
Igen, szerelmes voltam a férjembe, de már az elején tisztában voltam vele, hogy a munka az első neki, aztán én. Ezzel sosem volt bajom, amíg velem jól bánt és tisztelt. Az emberek viszont változnak, 2 éve érzem úgy, hogy valami hiányzik, ő egyetlen ilyen jelzést sem vett komolyan. Most erőszakkal akarja menteni azt, ami eddig nem érdekelte.
Egyébként senki ne jöjjön azzal, hogy engem nem érdekel a fiam, mert ennek semmi köze hozzá. Nem "elszakítani" akarom az apjától, mert attól, hogy nekünk nem működik, Ő még ugyanúgy a gyereke marad. Egyébként sem látja 1 óránál többet az apját naponta, én vagyok az, aki rendszeresen játszik vele és beszél hozzá.
# 18-as kommentelővel teljes mértékben egyet tudok érteni. Nem értem miért kellett lepontozni, mint kívülálló abszolúte objektíven írta le a véleményét/tanácsát. És ez a leghasznosabb.
(A kommentelők 90%-a szubjektívan állt a témához. :P)
Nanamia mert sok embert nem tud mit kezdeni avval, hogy valaki boldogan szeretne élni.
Kérdező költözzön külön és nézze meg hogy alakul a kapcsolata a két férfival.Valamilyen döntést hoznia kell, mert ez így rossz.
Azt gondolom, hogy egy gyereknek boldog, kiegyensúlyozott szülőkre van szüksége. Ha ez külön megy akkor külön, de boldogok legyenek.
A gyerek érdekében mondom, hogy ne tedd!
Én 22 éves vagyok, a szüleim házassága megromlott egy 3. fél miatt. Már felnőtt vagyok, de nagyon megvisel. Képzelem, mi lett volna 4 éves koromban. Egy téves dolog az, hogy a gyerek csak akkor boldog, hogy ha a szülei szeretik. A gyerek akkor lesz boldog, ha a szülei szeretik egymást, és ő "fürödhet" ebben a szeretetben.
A férjedet meg becsüld meg, hogy neki fontos a családja, a legtöbb férfi rég lelépett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!