Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tegyem túl magam egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyem túl magam egy lányon, akivel sokáig alakult valami, de végül nemrég összejött mással?

Figyelt kérdés
Nagyon sokáig alakult, nekem nagyon szimpatikus és én is az voltam szerintem neki, csak túl sokáig nem léptem, én hibám. Csak barátok maradtunk. Már úgy megszerettem, hogy én nem is szeretnék mást helyette. De ő összejött valakivel és ezt tiszteletben tartom. Mit tegyek, hogy éljem ezt túl? Mit csináljak, hogy ne rá gondoljak egész nap?

ma 10:59
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Legközelebb nem kell ennyit totojázni, mert megunják a lányok. Majd jön más, ennyi.
ma 11:23
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Muszáj rákérdeznem, mi a francnak húztad addig? Nem tudsz mit csinálni, ha szomorkodsz egész nap, akkor sem fog változni semmi. Szóval inkább lépj túl rajta, legközelebb meg ne töketlenkedj. Most nem rosszból, de ha egy srác nem lép sehova, én sem várnék éveket, nem mindenki ilyen típus. Addig is mit csinálj? Foglald le magad, most viccen kívül, fáraszd le magad annyira, hogy ne ezen gondolkozz annyit. Majd lesz más aki megfog ne aggódj.
ma 12:01
 3/3 A kérdező kommentje:
Azért tököltem ennyit, mert az elején direkt nem siettem, mert azt mondta nehezen nyílik meg új embereknek. Utána meg mindig amikor elhívtam volna rendes randira, pont akkor jött olyan, hogy valami miatt nem beszéltünk pár napig. Aztán kezdhettem előről a közeledést és megint jött valami. Így ment sokáig. Így utólag látom, hogy mikor kellett volna az elején lépnem és most nagyon sajnálom ezt.
ma 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!