Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alakult már ki úgy párkapcsolatotok, hogy eleinte nem gondoltad volna, hogy összejöttök?
Az amikor talán jobban megismertük egymást. Akkor jön rá az ember, hogy nem minden a külső.
A belső értékek sokkal fontosabbak. Amikor érzed azt hogy törődnek veled ami persze kölcsönösnek kell, hogy legyen.
Van az a mondás is... aki segít elfelejteni a múltat ő lessz a jövőd.
Csak olyan van szinte.
A pasikon múlt. El tudták érni hogy legyen bizalmam, hogy elhigyjem valóban akar engem, hogy nem szórakozni akar velem, udvaroltak bizonyítotak tapadtak azok akikről azt hittem csak kihasználni akarnának úgy se kellek neki mert túl helyes túl népszerű, és nem akartam az egészet.
Olyanokkal kapcsolat akiknél viszont én kezdeményezek eddig soha de soha nem jött össze. Írok én, nem válaszol, szórakozik, átver hülyít nem akar randizni.
Így kizárásos alapon csak akik nyomulnak udvarolnak képesek megnyitni, aztán még bízni is (nálam ez nagy szó),csak azokból tudok választani.
(Az incel nyomulók meg off persze)
A legutóbbi sztorim a neten:
Mivel fizetős az oldal igy nem is tudok senkinek írni, de néha feldob a rendszer olyat random, hogy rá akarsz e köszönni vagy ilyesmit. Ha arra kattintok akkor az adott illetőnek tudok írni.
Nekem kész csoda ha el tudok küldeni egy üzit így írtam is a srácnak hogy de jó hogy neked tudok írni ha van kedved írkálhatnánk:)
Erre fél nap múlva visszaír hogy neki nem jó mert vezet(miért nem vezetés után/előtt írt akkor)
Ezt én másnap olvastam tehát onikne se voltam. Tehát azota már írhatott volna tovább amikor már nem vezet. De nem tette.
Igy másnap azt irtam rá ja oke.(tehát vezetsz nem írsz)
Erre nem reagált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!